Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
´Dobrý den maminky máte někdo zkušenous tímto nebo podobným kočárkem děkuji
@v.honza
My máme tento kočárek doma od minulého týdne zatím jen odzkoušený v obchodě a malá projížďka po venku.
Zatím se jevím jako bezva volba. Je prostorný nechá se dát až do lehu tudíž náš 7m sy už v něm může jezdit. Je úžasně lehounký. Přední kola se dají zaaretovat. Jediné co mě možná mrzí, že nemá okýnko ve stříšce, abych na malého viděla, ale to už je spíše kosmetická věc.
Dobrý den, také se mi moc líbí tento kočárek, máte ještě někdo s ním zkušenosti? Doma máme takový velký sporťák a je dost neskladný i do auta a dost těžký, takže bych ráda něco lehčího. A jak se v něm dětem spí? Moc děkuji
@ramadaZ viděla sem na živo a je to hrkadlo, pěknej, ale pro našeho obra malinkej, tak sme vzali jiný
@ramadaZ Já jsem s ní zkusila vyjet včera a jsem spokojená. Jako hrká to, ale to bude dělat každý neodpružený kočár (klasické golfáče nebudou o nic jinačí) jakmile jsou prostě plastová kolečka je to „třasák“ ![]()
Malý v něm usnul teda krásně.
My nakonec taky nekoupili koupili jsme http://www.eandilek.cz/…walker-2014/ a je super hlavne striska doporucuji kolecne taky chrci ale to delaji skoro vsechny golvace
@Giv do auta obyč hauck golfáč
a na naše teréní cesty prampol gazelle - nemůžu si ho vynachválit
má nafukovačky, super odpružení, dlouhou stříšku, super koš a je prostornej i pro našeho obříka
@e-lili děkuji na ten prampol jsem koukala, ale vzhledem k tomu, že máme sporťák z trojkombinace a jsem s ním spokojená ( i když recenze jincýh maminek jsou kritické) tak už jsem brala něco jen „obyč“ a složné do auta.
Ještě mi přišel fajn i kočárek runner.
Dobry den maminky, v pondeli bych ten kocarek chtela objednat, ale nikde jsem se nedocetla zda ma plastenku…? A ja pisete ze kolecka chrci, tak chrci hodne? Nejak si to neumim predstavit.
dekuji
@Vanesa44 pláštěnku nemá ta se musí vzít univerzalní. A kolečka dle mého hrkají stejně jako všechna plastová neodpružená kolečka je to prostě golfáč.
V. honza Ten je moc pěkný. Jakou máte barvu? A jak moc jde položit opěrka? Jde to i více do lehu?