Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
@AmilaBlazejova dobrý den, tak to netuším, nemám zkušenosti, já mám autosedačku originál ke kočárku…
Ahoj holky,
chtěla bych se zeptat.
Jak tedy celkově hodnotíte tento kočárek? Hrozně se mi líbí. Líbí se mi ten Classic podvozek, jenomže… nelíbí se mi na něm sportovní korba. Takže bych asi raději podvozek s otáčecíma kolama. Ale byla bych nerada, aby se mi rozsypal hledka…
@_one_name_ ahoj,já v něm teď vozím druhé dítě…mám ještě nějakou tu starší verzi s obyč brzdou, tak je uplně na nic, kočár se mi pořád sám zabržďuje, chlap už mi tam dal na to perko aby to tak nezlobilo, le je to na prd…jinak kočár hodnotím tak, že na dvě děti teda hraniční, na jedno v pohodě stačí…ale kdybych si vybirala kočár znovu, koupím raději nějaky dražší z bazaru. Na prvniho syna mi přišel v pohodě, ted už je to takové cele rozvrkané, druhy syn je i větší a delší, korba má max 75 cm na delku a syn bude mít 5 měsicu a je tam teda s fusakem dost tip top…jako za ty penize si myslim, že to odpovida, vzhledově vypadá moc dobře, všichni chválí, jak je krásny, ale ja bych už ted vybrala jiny ![]()
Ahoj holky, já mám kočárek s velkými kolečky a přijde mi to super, je to skvěle do terénu. I korba je velká, když ji porovnam s korbou segry kočárku Maked Lucky, nebo jak se jmenuje. Jen jsme si ho koupili bez vajíčka, chtěli jsme od prověřené značky. Jinak kočárek hodnotím velmi kladně.
@AmilaBlazejova Ahoj,můžu se zeptat jak jsi spokojená s těma obr koleckama? Taky uvažujeme o koupi kočárku v tomto stylu ![]()
@Samonelka1106 ja jsem moc spokojena, zvládne opravdu každy terén, akorát to chce promazavat kolečka, to jsem už někde četla, ze se musí mazat. Jinak nemůžu jinak než chválit. Mám dvojkombinaci a zrovna ho prodávám.
@AmilaBlazejova Ahoj, za kolik budeš kočárek prodávat? Já mám po prvním dítěti otočná kolečka a v říjnu čekáme druhé, tak jsem si chtěla dokoupit tento podvozek, v obchodě nás totiž uchvátil, jak hezky houpe a vůbec moc krásný. Dá se objednat za 4000 Kč, tak třeba bych ho koupila od tebe, jestli ho ještě máš ![]()
@LenkaLinka kočárek je už prodaný
byl moc pohodlny, opravdu jsem byla spokojena, hlavně v terenu
Dobrý den Všem, také koukám po tomto kočárku ale na internetu na každé stránce píšou např. jiné rozměry atd. tak se vám chci zeptat v jakem měste se nachází prodejna, protože nevím zda by byl dobrý nápad ho objednávat, zatím diky