Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
@SKYTULE Tak přesně tenhle chci taky, jenom v jiné barvě. Tak to jsem ráda, že byla spokojenost. Jdu do něj! Děkuji za info
![]()
@Žirafka D. píše:
@SKYTULE Tak přesně tenhle chci taky, jenom v jiné barvě. Tak to jsem ráda, že byla spokojenost. Jdu do něj! Děkuji za info![]()
mooooc si ho užijte je vážně super… ![]()
@SKYTULE píše:
mooooc si ho užijte je vážně super…
Děkujeme
Už se těším, až s ním vyrazíme ven. ![]()
My už jsme se taky rozhodli a koupili jsme tento: http://www.bebeqo.it/…hite_202.jpg, už nám před pár dny došel a vypadá i na živo super, takže už se těším až s ním poprvé vyrazíme ![]()
@monulda píše:
My už jsme se taky rozhodli a koupili jsme tento: http://www.bebeqo.it/…hite_202.jpg, už nám před pár dny došel a vypadá i na živo super, takže už se těším až s ním poprvé vyrazíme
Přesně tuhle barvu taky chceme. Vypadá ve skutečnosti stejně jako na té fotce, nebo to zkresluje?
Uvažuju taky nad Bexou, malá se má narodit v září, myslíte že se tam v zimě vejde s fusákem?
Mě se líbí tenhle Bexa Fashion T 2014, jak jste s ním spokojení? Jak je velký?
A ještě mě napadá, není k němu fusak, jaký fusak do tohodle kočárku? Bexa nenabízí nikde…
@verisek89 píše:
Uvažuju taky nad Bexou, malá se má narodit v září, myslíte že se tam v zimě vejde s fusákem?
Teď mám na druhého syna taky Bexu, ale u prvního syna jsem měla Tako jumper-x a rozměrově je hodně podobný bexe a první syn narozený v září mi v hluboké korbě od taka vydržel až do května, takže až do 8 měsíců. A do sporťáku šel spíš jen kvůli tomu, že už se mu nelíbilo v hluboké korbě, né, že by tam nevlezl, jen jsem čekala až bude pořádně sedět, nějak se mu nechtělo. Pokud nebude malá obřík, tak ti do bexy na zimu s fusakem vejde určitě taky. Na netu píší rozměry korby Bexy 78×36 a Tako bylo 75×38, takže je to hodně podobný, jen pro srovnání ![]()
Maminky mám také dotaz. Mám kočárek BEXA, teď už ale musíme jít do sporťáku(malý se nám do korbičky na 6 měsících nevejde, má 74 cm a 8180 gramů) ale co sháním je pláštěnka na sporťák? Jakou máte? Je vyloženě nějaká bexácká? Nebo máte univerzální? Děkuji za rady. A ještě se zeptám měli jste do sporťáku nějakou vyndávací vložku? Díky moc!!! ![]()