Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Baby Jogger Summit. Kromě terénu má ještě pár výhod - lehounký, výborně se skládá do auta, a má brzdu (při jízdě z kopce skoro nutnost).
Já jsem asi teda málo terénní ppdle ostatních tady, ale dceru jsem odvozila na vsi, v lese, dovolenou na horách a všude bomba s Casualpla S4. A teď na syna máme Quinny buzz a jsem taky spokojená. Jen teda do toho Casualplay se malá vešla v pohodě i ve třech letech a malej je teď v tom druhým s fusakem nacpanej… Ještě dodám, že mám dva podvozky jeden je od buzz a má blbé přední kolečko, a druhej je od xtra a má vepředu kolečka dvě a s jízdou nikde není problém
Příspěvek upraven 08.01.19 v 21:13
a to asi moc tu trojkombinaci teda nemate co? Kupujete tedy vsechno zvlast?
@MelissaMuray trojkombinace jsou desny, autosedacky vetsinou nepouzitelny, obzvlast ty jejich noname… vetsina ti napise, aby sis koupila klasicky hluboky kocar typu roan marita, inglesina, navington - pokud ti nevadi neskladnost na půl roku-9mesicu a pak si koupit vymakanej sportak, dle potreb - jsou daleko skladnejsi a pouzitelnejsi nez sportaky z kombinaci… treba ten easywalker, babyjogger nebo i ten britax, joie…
Pridavam se k tfk joggster, posilam i odkaz na mou recenzi
koupila jsem 2kombinaci za 20 tisic. Sedacku zvlast u jine firmy… https://www.emimino.cz/…gster-twist/
@debra.morgan píše:
@MelissaMuray trojkombinace jsou desny, autosedacky vetsinou nepouzitelny, obzvlast ty jejich noname… vetsina ti napise, aby sis koupila klasicky hluboky kocar typu roan marita, inglesina, navington - pokud ti nevadi neskladnost na půl roku-9mesicu a pak si koupit vymakanej sportak, dle potreb - jsou daleko skladnejsi a pouzitelnejsi nez sportaky z kombinaci… treba ten easywalker, babyjogger nebo i ten britax, joie…
no já si právě všimla, že hodně maminek pak kupuje tu autosedačku Maxi cosi
Doporučuju roan maritu nebo emmu . Kde ostatní kočárky končí, tam já si jedu spokojeně dál
. Na vesnici snad lepší kočár není. Je skvěle odpružený a houpací, takže z dítěte nevytřeseš duši ani na oranici.
Děkuji moc všem
tak to se asi trojkombinací rozloučím a zkusim kouknout na ty dvoj, na ty už tolik lidi nenadávají
a autosedačku asi vezmu nějakou tu maxi cosi ![]()
@koblizeq @Evulina @browneye @eva.pass a jede to dobře terénem i když to má jen ty 3 kolečka? Já totiž jim nikdy moc nevěřila, jsou stabilní?
Tfk Joggster. Skvěle ovladatelný, lehký, dá se jednoduše složit do auta, i v terénu se dá odřídit jednou rukou. Výborný kočárek.
Ja to prave pisu v te recenzi, ze se s tim kocarkem musi clovek nejprve trochu naucit kvuli tem 3 kolam
davat vahu spis na zadni kola, kdyz budes najizdet nebo sjizdet z neceho. Terenem (i ted snehovym) to jede dobre asi kvuli nafukovacim vetsim kolum. a hlavne ocenuju rucni brzdu, ta se v terenu hodne vyuzije
@MelissaMuray Trojkombinaci neee, ty autosedačky nejsou moc bezpečné. A třeba Maxi Cosi pasuje na většinu kočárů.
Ten Baby Jogger má i korbu, dvojkombinace je ok. Ty houpáky čtyřkolky mají nevýhodu do auta, a jsou hrozně těžké oproti lehkým trojkolkám.
Trojkolka je normálně stabilní, jen se s tím jezdí trošku jinak. Naopak to má výhodu v úzkých místech, zvedneš zadní kola a projedeš po předním. Nevýhoda je jedna - když jedeš po vrstevnici v prudším kopci (třeba po louce, cesty bývají rovné a tam je to ok), musíš zaaretovat přední kolo a hlídat rovnováhu kočáru, tam je to opravdu nestabilní. Ale takových situací naštěstí moc není.
Mame ABC desing, projedu s nim les i se snehem.. pravda je teochu tezsi, ale je to delnik ![]()
@MelissaMuray z trojkolky měli strach prarodiče, hlavně moje mamina…A naučila se jezdit a je nadšená
a brzda na rukojeti, paráda…