Kočárek Hartan a zářijové miminko

9723
25.7.16 16:37

..

..

Příspěvek upraven 27.02.19 v 21:29

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
419
25.7.16 16:49

@MartinaCV mám hartana, ale květnové mimino. Do sporťáku šla už v září, protože se do korbičky nevlezla na délku. Ve sporťáku bez problémů celou zimu. S hartanem jsem spokojená. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77
25.7.16 17:13

Máme Hartan, srpnové mimino, ale začínali jsme na jiných kočárech. Hartan přišel jako druhý sporťák v době, kdy bylo „miminu“ rok a půl. Odjezdil v tom cca rok a sem tam ho v tom vozíme občas i teď, kdy mu budou tři. Na šířku se vejde pořád. :)

My jsme hledali něco co bude zvenku úzké (kvůli malému výtahu) a zevnitř co nejširší (protože má syn po tatínkovi široká ramena :D ). Hartan tohle všechno splnil a všechno ostatní taky; nemám k němu absolutně žádné výhrady a doporučuju všema deseti… Asi by teda bylo užitečné zmínit konkrétní model, který máme - což si bohužel už nepamatuju a jsem moc velká lemra, abych to teď šla hledat, omlouvám se. :oops: Cena byla cca 16 tisíc? 17? Tak nějak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9723
25.7.16 17:17
@lusy.lus píše:
@MartinaCV mám hartana, ale květnové mimino. Do sporťáku šla už v září, protože se do korbičky nevlezla na délku. Ve sporťáku bez problémů celou zimu. S hartanem jsem spokojená. :)
..

Příspěvek upraven 06.03.19 v 00:50

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9723
25.7.16 17:19
@Tyrger píše:
Máme Hartan, srpnové mimino, ale začínali jsme na jiných kočárech. Hartan přišel jako druhý sporťák v době, kdy bylo „miminu“ rok a půl. Odjezdil v tom cca rok a sem tam ho v tom vozíme občas i teď, kdy mu budou tři. Na šířku se vejde pořád. :)My jsme hledali něco co bude zvenku úzké (kvůli malému výtahu) a zevnitř co nejširší (protože má syn po tatínkovi široká ramena :D ). Hartan tohle všechno splnil a všechno ostatní taky; nemám k němu absolutně žádné výhrady a doporučuju všema deseti… Asi by teda bylo užitečné zmínit konkrétní model, který máme - což si bohužel už nepamatuju a jsem moc velká lemra, abych to teď šla hledat, omlouvám se. :oops: Cena byla cca 16 tisíc? 17? Tak nějak.
..

Příspěvek upraven 06.03.19 v 00:49

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
119
25.7.16 17:35

Ahoj koukni po kočárku emmaljunga cenove vyjde stejne ale je podstatne větší. původne jsem chtela hartana ale tenhle vyhral co se tyce zpracování a ovladatelnosti. kupovali jsme v detskem dome a tusim ze maji teda hartany ve sleve tak uvidis. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9723
25.7.16 17:50
@challidona píše:
Ahoj koukni po kočárku emmaljunga cenove vyjde stejne ale je podstatne větší. původne jsem chtela hartana ale tenhle vyhral co se tyce zpracování a ovladatelnosti. kupovali jsme v detskem dome a tusim ze maji teda hartany ve sleve tak uvidis. :hug:
..

Příspěvek upraven 06.03.19 v 00:49

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
119
25.7.16 18:01

@MartinaCV jj Praha ps ta hluboka korba ma větrání da se používat jako kolebka, ma integrovanou sitku proti hmyzu a sitku proti slunci, je doslova obri, to same sportak, ma tri druhy houpani, vahove je podobny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
419
25.7.16 19:07

@MartinaCV mám topline s. Kupoval se v eshopu, co sídlí v Kolíne - kočárky Daniela nebo tak nějak. Cenu nevím, byl to dar.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9723
25.7.16 20:12
@lusy.lus píše:
@MartinaCV mám topline s. Kupoval se v eshopu, co sídlí v Kolíne - kočárky Daniela nebo tak nějak. Cenu nevím, byl to dar.
..

Příspěvek upraven 27.02.19 v 21:33

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
419
25.7.16 20:16
@MartinaCV píše:
Tento eshop znám. Takže jsi měla hlubokou korbičku a pak sporťák? Nebo tašku ve sporťáku? Mohla bys mi prosím změřit vnitřní šířku kočárku? Ideálně obou. Chci vědět, jestli je nad 30 cm.

Měla jsem korbičku. Ale teď zpětně bych řekla, že stačí vložná taška. Jen jestli resis vnitřní šířku, myslím, že taška je užší. Sporťák ti změřit můžu. Korbička je složena a uklizena v komoře pod dalšími věcmi. To vytahovat nebudu. Promiň. Třeba ti pomůže někdo jiný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9723
25.7.16 20:30
@lusy.lus píše:
Měla jsem korbičku. Ale teď zpětně bych řekla, že stačí vložná taška. Jen jestli resis vnitřní šířku, myslím, že taška je užší. Sporťák ti změřit můžu. Korbička je složena a uklizena v komoře pod dalšími věcmi. To vytahovat nebudu. Promiň. Třeba ti pomůže někdo jiný.
..

Příspěvek upraven 27.02.19 v 21:33

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3594
25.7.16 21:34

@MartinaCV Ahoj, mám Hartan Racer GT. Kupovala jsem osobně v Kolíně u největšího prodejce těchto kočárků v ČR - http://www.kocarky.cz/ Mám měkkou vložnou tašku, do které se obě děti (jedno jarní, druhé letní) pohodlně vešly určitě minimálně do roka. Pořizovala jsem navíc nánožník (ten jsem nakonec nikdy nepoužila, čili pro mne zcela zbytečná koupě), ruční brzdu, adaptéry na autosedačku a autosedačku BeSafe iZi Go. Celková cena byla okolo 25.000 CZK. Zkušenosti mám jen ty nejlepší! Doporučuji kočárek i zmiňovaný obchod ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ibi
4169
25.7.16 21:44

Mám Hartana s vložnou taškou. Dcera je červencová a do sporťáku šla až na jaře, celou zimu se vešla do tašky. Kamarádka má taky Hartana, taky kluka v červenci a taky vložnou tašku. Už při narození měl přes 4 kg, váhový i výškový nadprůměr mu zůstal a stejně vydržel ve fusaku v tašce celou zimu… Takže u podzimního dítěte bych se toho nebála. Navíc Hartan patří k těm prostornějším kočárkům

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9723
26.7.16 07:01
@Ibi píše:
Mám Hartana s vložnou taškou. Dcera je červencová a do sporťáku šla až na jaře, celou zimu se vešla do tašky. Kamarádka má taky Hartana, taky kluka v červenci a taky vložnou tašku. Už při narození měl přes 4 kg, váhový i výškový nadprůměr mu zůstal a stejně vydržel ve fusaku v tašce celou zimu… Takže u podzimního dítěte bych se toho nebála. Navíc Hartan patří k těm prostornějším kočárkům

Děkuji, to jsou pozitivní zprávy :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4