Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahoj holky,
právě řeším problém jak vozit mrňouska v kočárku Hoco Big foot - sporťák v zimě. Myslela jsem, že mu dám nánožník a dovnitř deku, ale od doby kdy sedí ve snížené poloze se mu moc nelíbí
. Jaká je jiná možnost?
Díky Tery + Adámek 9,5m.
Ahojky,
já se s tím teď taky peru, mám stejný kočárek. S nánožníkem má Nikča nahoře nějak málo místa - má to dost vysoký okraj, nevím jestli nedávat jen fusak, ale pak je zas problém s tou „hrazdičkou“ - nevím jak to pojmenovat - zábrana před dítětem..... ![]()
Tak nevím, jestli jsem vybrala dobrý kočárek, ještě mně malá pořád nějak sjíždí dolů.
Je tu někdo, kdo už s tím má zkušenosti? Prosím o taky o radu…
Pa Anita a Niki 11,5 m.
Ahojky, máme ho taky, už skoro 2 roky
, vloni, když byl malému rok, jsem nepoužívala tu hrazdičku. Dovnitř deku, když byla velká zima nebo když v něm malý spal, jinak stačil ten připínací fusak a popř nánožník.
Ale hlavně píšu proto, že jsem na něm objevila tento týden dost závažnou vadu - když jsem úplně sklopila tu podložku na nožičky (doted jsem ji většinou nechávala rovně), dostala se najednou malému nožička mezi kolo a tu podložku a jak jsem si toho nevšimla, vyvrátila se mu, no když jsem to viděla, málem jsem omdlela
. Asi už má nožky tak dlouhé, že se mu tam dostala, jinak to nechápu.
Tak pozor na to, až vám prckové povyrostou. Jinak je to fajn kočárek, po těch 2 letech téměř denního používání jen trochu vybledlý.
Mějte se
Hana a Pavlík 23m
Ahojky,
Já mám Hoco Tornado a taky budeme mít letos premiéru v zimě s ročním prckem.
Myslím,že bude stačit/podle samo počasí a mrazů/ ten připínací fusak a na to nánožník.Pokud budou velké mrazy
,dáme klasický fusak a nánožník popřídadě deku.To madýlko ale musí dolů,pod to se fusak nenasouká.Já si stejně myslím,že už budem capkat většinou za ručičku,ikdyž kdo ví,teď je Niki 13m a capká jen za ručičky.
No určitě to zvládnem,jinak jsem s Hocem moc moc spokojená.
Naďa
Mám stejný problém. Kluk 13 m už většinou jen v kočáře sedí a ten nánožník má skoro pod bradu. Musí pak mít ruce pod tím a to on nerad, řve. Jinak i bez té hrazdičky se mi tam dává ten fusak blbě. To je asi tak jediná vada tohoto kočárku. Uvidím, jak se mi v té zimě osvědčí. Loni byl kluk ještě ležící mimi, tak mi to nevadilo.
Mám ten kočárek taky a blběji jsem si snad vybrat nemohla, dítě v tom vůbec nesedí … a to mě odrazovali od koupě kočárku z Polska (ti kteří je maj jsou s něma max spokojení)
Ahojky,
mám stejný kočárek a jsem s ním maximálně spokojená. Pravdou je, že ten lem u nánožníku je trošku vyšší, tak jsem ho třeba nechávala nepřipnutý a bylo vyřešeno. Malou jsem v něm vozila hned první zimu (to jí bylo asi 8 měsíců) a všechno bylo v pohodě. Koupila jsem v Polsku fusak, co má díry na pásy, krásně to drželo a malá tam měla jako v pokojičku. Stejně jsem vyřešila i fusak po mně, kde jsem prostříhala díry a malá ho měla na menší zimu. První zimu ještě spala celou dobu venku v kočárku a zima jí rozhodně nebývala.
Jana