Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Byla jsem na Karolině v Ostravě, matroš, mi přišel právě takový „blbý“,nešáhla jsem na něj, ale měla jsem pocit, že musí hryzat, nebo že se na něm mimi musí potit, byl to spíš takový kožich. Nevím, možná jde sundat. Barva byla oranžová myslím s červenou nebo žlutou, barevně byl moc pěkný. Chtěla jsem totiž vidět GT3, ale paní mě sprdla, že ji tam už měli a teď musím počkat, až ji zas někdo bude chtít. ![]()
V hluboke korbe je polohovani. Co se tyce Volantu a Volteru, tak na muj dotaz prodavacka odpovedela, ze Volter je to same, ale vyrobene primo pro cesky trh. Muj nazor ale je ten, ze Volter je napodobenina Volantu…
My zatim kocar davali do Peugeot 607, Audi, Omegy a Toyoty-vsechno ne kombiky-nevim, jak se tomu rika snad „hedžbek“ -omlouvám se ale ja rozlisuju auta dle barvy
Pokud byl problem, vzdy jsme odcvakli nejake kolecko, coz jde velmi jednoduse.
Jinak bezna praxe v obchodech je ta, ze vam dovoli kocar vyzkouset, jestli se vejde do kufru!!
holky je to super kočár. Jsem taky jeho fanoušek - teda fanynka. Matroš se mi zdá úplně v pohodě, polohování atd všechno a dokonce jsme vyzkoušeli i odcvakávání koleček a vejde se i do našeho Fiata UNO, takže myslím v pohodě ![]()
pěkně péruje, je celkem levný, a narozdíl od Cortiny X3 má péra z kovu a ne z plastu. Pěkné vybírání a pořízení;-)
Zuzko, kdyz se vejde do UNA, tak pak uz vsude ![]()
Holky, prosim vas, kdo mate Volant-PORDTE MI! Presli jsme na sportovni kocar a ja neumim pripnout ty petibodove pasy. Jsem z toho uplne vedle. Jak se spinaji dohromady to vim, ale nevim, jak jsou upevneny ke kocarku.
Predem dekuju
ahoj holky!
sháním tříkolku a úplně jste mě dostaly volantem ![]()
na kolik myslíte že by přišel jen sporťák?a myslíte že by se už dal koupit z druhé ruky?já jsem zatím na nic nenarazila…
díky moc a volantům zdar
kačka
ahojte holky, já jsem si dnes přivezla implast, ale vybrala jsem si bolder. Je krásný, nevím jak se tady dávají obrázky ráda bych Vám ukázala fotečku… je super
Ahojky anonymní, můžu se zaptat jaký vidíš rozdíl ve volantu a bolderu?
Tento kočár mě taky zaujal, a i když kočár zatím nepotřebuju, chtěla bych o něm vědět více. Díky.
ahoj, už jsem stihla registraci. Podle toho co jsme zjišťovali tak volant nemá podle prodejce nánožník a používá se místo něj jako taková improvizace ten vrchní díl z korby. S tím souvisí i způsob uchycení právě tohoto vrchního dílu, které je rozdílné. Bolder má lepší materiál držadla ( tam nevím jak je to s novými volanty ). A hlavně hrozně se mi líbila barva, kterou má jedině Bolder
motýlku,prosím fotku - a kdes ho koupila?a za kolik?promiň že tě takhle zahlcuju otázkama,ale jsem zvědavá
![]()
manžel jezdí do Polska tak mi objednal barvu, kterou jsem chtěla a dnes ho přivezl. Stál fous přes 11tis. Neumím dát fotku do diskuze mám ti ji poslat na mail ?
Ahoj holky,
Kačí mě by taky zajímalo, jak ten „bordel“
, samo že bolder vypadá, nemohla bys sem tu fotečku lupnout, díky.
Ahoj Miňulko, já to neumím takže se budeme muset spolehnout na Káťu. Jinak ti je taky klidně pošlu na mail.
motýlku - je krááááásnej
úplně se mi zatajil dech,jak se mi postupně ukazovaly kytičky
achjojám…
výborný výběr!!!!určo by se holkám líbil,ale jsem pc antitalent,tak ti asi neporadím,ale něco zkusím… ![]()
a máš sporťák krobičku?tu bych totiž potřebovala ![]()