Kočárek Jedo FYN 4DS 2012

Máte zkušenost s Jedo FYN 4 DS CLASSIC?

Přidejte zkušenost s Jedo FYN 4 DS CLA...
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2752
18.2.13 22:03
@F1ona píše:
Ano je to jedna z největších koreb na trhu. Ale třeba my rosteme tak rychle, že už v půl roce jsme šli do sporťáku. S tím fusákem tam je malý už moc na těsno. Ale jak bude mimi růst, to nikdy dopředu nevíš :lol:

Tak to nesouhlasím tenhle kočárek nemá největší korbu, máme jinej kočárek a větší korbu 88×45cm, malýmu je 8 měsíců, je ve fusaku, má čepici s velkou bambulí a máme ještě dost místa cca 10cm

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
251
19.2.13 07:53

@Alčák1 A jaký kočárek máte? Ten by se hodil.. S takovou velkou korbou jsem toho moc nenašla..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8049
19.2.13 08:54
@xxpetka píše:
Tak my máme černo - výrazně zelený(uvnitř) a barva je pořád stejná a jezdila jsem celé léto, vůbec se mi barva nevyšisovala :palec:

Tak my máme hnědo-béžovo-oranžový. A ta hnědá to trošku zchytala. Ale jsou to takové kombinace barev, na kterých to není moc poznat. Jen je ta hnědá kapku světlejší. Ale naštěstí to vybledlo krásně rovnoměrně a né žádné fleky, takže kdo neví, nepozná to. Jen asi kdybych boudu teď dala na hlubokou korbu, tak bude kapku světlejší. Ale nic hrozného. Já to vidím, protože vím, jaké to bylo předtím, ale myslím, že druhý si toho nevšimne :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2752
19.2.13 09:04

@F1ona máme http://www.detskyruzek.cz/…_bentley_3v1 a maximální spokojenost, hlavně nehrozí píchnutí :lol: kolečka nejsou nafukovací

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
251
19.2.13 09:59

@Alčák1 Tak korbu to má opravdu super, ale já hledala kočárek s aratací. Já větší opravdu snad nenašla. Ale nevadí, tak už mám malého ve sporťáku. Taky se mu tam líbí :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
15.4.13 20:02

Ahoj maminky. Mohla bych se zeptat jakou máte zkušenost se sporťáky od Jedo? Mě od pohledu přijdou dost malé. Jak dlouhou dobu jste sporťaky využívaly a šlo to i pře zimu? Moc děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
764
15.4.13 20:27

@Andryy no my používáme sporťák zatím asi měsíc. Malý má jeden rok a 80 cm a na nožky to má taktak, takže na léto pořídíme golfky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
15.4.13 20:48

Takže když mám termín v srpnu, tak na příští zimu budu mít s fusákem už asi smůlu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
764
15.4.13 20:52

@Andryy příští zimu ti už stejně bude chodit :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.4.13 21:18

Tento kočárek používáme od loňského srpna, s hlubokou verzí jsme byli naprosto spokojení, řešili jsme jedinou závadu, že nám přestala fungovat brzda u jednoho kolečka, ale manža na to kouk a říkal, že se tam dostal nějaký bordelismus, takže to vyčistil a funguje to normálně dál, a k té brzdě ještě dodávám, že jde dost ztuha, ale zvykla jsem si a vím, že do toho musím dát větší sílu, jinak jízdní vlastnosti výborné, jezdím s ním do města i do terénu a v zimě jsme projeli bez problémů i závějemi, místo v korbičce luxusní (mimčo mám akurátně veliké), oceňuju polohovací zádíčka v hluboké korbičce, vyhovuje mi i zvlněný tvar madla a kožený potah a úžasný košík pod kočárkem, barvu mám zelenou a nic mi nevybledlo, těžký je tak akorát (bez problémů ho tahám denně po schodech do kočárkárny i s mimčem), máme ho i s autosedačkou, která s nástavci pasuje na podvozek, hluboká i sportovní verze se dá otočit po i proti směru jízdy a mechanismus úchytu je dobře ovladatelný, ALE před měsícem jsme přesedlali na sporťák a zde řeším problém viz další příspěvek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.4.13 21:25

Maminky, které už jezdíte se sporťáčkem, nějak se mi nechce líbit boudička, která se přendala z hluboké verze kočárku, nevíme totiž, jak tam tu boudičku uchytit, zacvakli jsme po stranách do kočárku ty spony a připli po stranách dva patenty, ale jinak ta boudička tak jako plandá okolo a není nijak připevněná k těm zádíčkům od sporťáku, přijde mi to divné, protože tam jsou tím pádem dost velké díry, kudy fouká dovnitř, teď přes nadcházející léto to asi takový problém nebude, ale plánuju s ním jezdit i přes zimu a to už bude dost blbé, napiště prosím, jak máte tu boudičku na sporťáček uchycenou, třeba tam jsou jiné patenty nebo něco jiného, čím se to dá lépe přichytit, navíc ten úplný spodek boudičky když jsou zádíčka zvedlá do sedu tak tam divně plandá ta gumička, no nevím jestli jsme to udělali správně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.4.13 21:30

A ještě musím dodat, že souhlasím s tou volnou boudičkou jak tu ostatní píší, že je jakoby volná a nejde moc napnout, to mám také, ale u hluboké verze to ještě docela šlo a kočárek mi přišel dobře uzavřený proti větru, a teď u té sportovní verze je to horší, asi víc vyčvachtané a vyřeším to asi nějakým stínícím nástavcem co se dají prý koupit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8049
23.4.13 21:33
@Kverčice píše:
Maminky, které už jezdíte se sporťáčkem, nějak se mi nechce líbit boudička, která se přendala z hluboké verze kočárku, nevíme totiž, jak tam tu boudičku uchytit, zacvakli jsme po stranách do kočárku ty spony a připli po stranách dva patenty, ale jinak ta boudička tak jako plandá okolo a není nijak připevněná k těm zádíčkům od sporťáku, přijde mi to divné, protože tam jsou tím pádem dost velké díry, kudy fouká dovnitř, teď přes nadcházející léto to asi takový problém nebude, ale plánuju s ním jezdit i přes zimu a to už bude dost blbé, napiště prosím, jak máte tu boudičku na sporťáček uchycenou, třeba tam jsou jiné patenty nebo něco jiného, čím se to dá lépe přichytit, navíc ten úplný spodek boudičky když jsou zádíčka zvedlá do sedu tak tam divně plandá ta gumička, no nevím jestli jsme to udělali správně

Já mám teda verzi z r. 2009 a řešila jsem naprosto stejný problém u sporťáku. Prostě mě děsně štvaly ty mezery na bocích (jinak celkově s kočárem naprostá spokojenost), když byl sporťák dán do úplného lehu. Ale měla jsem za to, že u těch novějších typů tam byl přidán kus látky, který se tam dal připnout a tím ty mezery zakryl (dokonce jsem to viděla i někde v obchodě, že to tam ten kočár opravdu měl. Tak nevím jaký typ máte zrovna vy?? Příjde mi, podle toho jak to popisujete, tak asi jeden z těch starších, co jsme měli my :nevim: :nevim: :nevim: A tam pak prostě řešení nebylo :(, bohužel. Ptala jsem se pak na to i na prodejně, jestli by nebylo možné tu přídavnou látku dokoupit. Ale kývali hlavami, že ne, že to tam stejně k těm starým typům není ani jak připnout, když na to nebyly stavěny :nevim: Ale tak my hlavně kvůli cestování pořizovali pak skladnější golfky, takže jsme ten sporťák nějak extra nevyužívali, takže mě to až tak netrápilo. ALe jinak mě to opravdu na tom sporťáku štvalo :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
764
23.4.13 21:33

@Kverčice my už sporťák máme a nikdy mi to nijak nevadilo, ta bouda vážně drží jen na těch dvou patentech a tím dílem co se přidělá na zip s gumičkou. Zimy bych se nebále, budeš tam mít fusak a ten to zakreje. Mně spíš vadí, že když přiděláš nánožník (na ty samé patentky co je bouda), tak tam boudička nedrží a jde i s nánožníkem dopředu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8049
23.4.13 21:41
@iveta299 píše: . Mně spíš vadí, že když přiděláš nánožník (na ty samé patentky co je bouda), tak tam boudička nedrží a jde i s nánožníkem dopředu

Tak tenhle problém jsem zas já vůbec neměla, když jsem měla sporťák daný do lehu, tak se to dalo připnout na patenty (jakoby dole za hlavičkou, na konci té zádové opěrky zespodu). Takže tím pádem nemohla jít bouda dopředu, protože tím patentem to držela vzadu. Ale jak je to u těch nových, zase nevím :nevim:
Pokud jsem měla polohu do sedu, tak jsem to buď nechala a tím ta látka na boudě byla taková jakoby poskládaná ve tvaru skladů té boudy a nebo jsem to odepla a visela tak na volno, jak psala Kverčice

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí