Kočárek Jedo FYN 4DS 2012

Máte zkušenost s Jedo FYN 4 DS CLASSIC?

Přidejte zkušenost s Jedo FYN 4 DS CLA...
Napsat příspěvek
Velikost písma:
24
21.6.13 17:56

jedo fyn 4ds

Kočárek používáme od března 2011 a jsem stále spokojená, teď v něm bude jezdit i druhé dítko. jediný problém bylo asi 2× píchlé kolo a zoubky kam zapadává brzda na kolečku, ale přikupili jsme nové a všechno v pohodě funguje.

malá je jarní, takže do sporťáku s fusakem šla v 8mi měsících, to se vlezla bez problémů, s fusakem jsme pak jezdili i další zimu kdy měla 20 měsíců a vlezla bez větších problémů a to je větší (98cm ve dvou letech).

barva drží, taška a košík taky, boudičku jsem trošku zmasakrovala, protože v ní občas vozíme nákup když toho je moc :mrgreen: :mrgreen:

jediné co se mi nikdy nepovedlo je připevnit nánožník a hlavně do něj nacpat děcko, je tak malý, že prostě nešel :roll: :roll:

jinak celkově můžu doporučit :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
210
22.10.13 11:01

Jedo - fialový

Chci se zeptat, zda někdo mám Jedo ve fialové barvě? Nevyšisoval přes léto?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10264
22.10.13 11:14

@Jannie2001 Máme JedoFYN 4, 2012 - užíváme od října 2012, a to opravdu hodně. Jezdíváme 2-4 hod. denně. V hluboké nám malá vydržela do 8 měsíců /a to je opravadu dlouhán!/, teď užíváme sporťák - ten se mi teda moc nelíbil, ale nyní jsem s ním spokojená.
Původně jsem chtěla bartatinu, protože je houpací, ale FYN se časem změkčí a také hezky houpe /Bartatina na mě byla až moc taková viklací/ a ta otáčecí kolečka /která jsem původně nechtěla/ - to je balada.
Kočárek se skvěle ovládá, je prostorný, hezký, za slušnou cenu, jen ta boudička opravdu nejde dopnout - my máme verzi Freeline /hranatější boudička/ a tam to je ještě větší problém, ale to nemění nic na tom, že tento kočárek byla super koupě. Jak tady někdo psal o tom zastínění boudičky, tak je k tomu kočárku takový pás na zip - a ten právě slouží k prodloužení boudičky, aby tam tolik nesvítilo sluníčko či nefoukal vítr - taky jsem na to přišla až za dlouho, k čemu to vlastně je. My ještě dokoupili slunečník JEDO přímo v barvě kočárku a ten jsme také moc využívali - jak u hlubokého, tak u sporťáku.
Kola jsou nafukovací, kočárek je odpružený, takže na rovný terén, i vesnický terén /já bydlím na vesnici, takže kočárek opravdu dostává denně zabrat/. Barvu máme oranžovo béžovou, takže když jsme dali sporťák, tak k mému milému překvapení ani nebyl moc vyšisovaný. U tmavších jsem četla, že to je horší, ale to je u všech značek. A má velký koš pod kočárkem.
Takže za mě VELKÉ DOPORUČENÍ A VELKÁ SPOKOJENOST.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10264
22.10.13 11:20

@sarou my měli malou loni v říjnu, takže také jsem chtěla prostornou korbičku - a to jsem tehdy ještě netušila, že bude obřík /v roku 81 cm/ a že bude zima až do dubna. Ale i ve fusaku jsme zimu v pohodě a ještě s rezervnou zvládli.
Když si dokoupíš adaptéry, tak sedačky MC pasují - měli jsme Cabriofix. Já bych ted volila sedačku určitě bezpečnější než je JEDO, ale to je samozřejmě na každém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
254
28.7.15 23:56

Stříška

Dobrý den. Prosím o radu ;)!Prosím vás, nevím jaký máme rok kočárku :(,ale má společnou stříšku hluboký i sporták. Mezi opěradlem a stříškou vznikaji z kazdé strany díry :,(. Máte to také? Kdyžtak jak jste řešili? Děkuji ;-)!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.6.18 17:11

Dobrý den. Chtěla bych se zeptat…Vím, že je to už stará diskuze, ale zajímalo by mě, když jste v hluboké korbě vozila tak dlouho…Jsou v korbičce „šraky“ na připoutání prcka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí