Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Kočárek Kunert Romantic Exclusive 2-kombinace - zkušenosti?
Kunert jsme měli ale rotax. bylanjsemns ním moc spokojená. Projel všechno. Tenhle vypadá o chlup líp. Propracovaněji co se týče polohování. Akorát jsem nějak neviděla jak přesně sundavá korby. Ona totiž ta naše, sportovní šla strašně špatně sundat. Sportovní verze zabrala moc místa, nedala se sklopit s rámem. Ale teda vajíčko jsme měli o něco dražší ale taky adaptivní ke korbě. A to jsem používala nejvíc ze všeho.
Vaši verzi bych si nevybrala. Přijde mi moc velká když se složí a zabere tak půlku kufru ne-li celý.
Klasická polská čtyřkolka, za mě nejlepší kočáry vůbec, ale záleží, co od toho čekáš ![]()
Nemám Kunert, ale babylux margaret exclusive, jak píše Michelle, prostě klasika polská čtyřkolka.
Miluju ho, korba úplně paráda, prostorná a vydržela nám dlouho (jen jsme pak dokupovali novou matraci, jelikož jsem ji hodila do sušičky a trochu to nedala). Všichni důchodci v okolí ten kočár zbožňují, protože „retro“ - mám navíc puntíky, takže jsou z něj úplně mimo. Je to sice blbost, ale za mě je i tohle na zvážení, protože jsem si prostě myslela, že si budu žít dál svůj introvertní asociální život a místo toho mě furt zastavovala kdejaká babka, aby mi řekla, jak mám skvělý kočárek a jak ty dnešní jsou hnusné a blabla ![]()
Ten podvozek projede úplně všechno, často jsem jezdila lesem a mimo cesty a bylo to úplně na pohodu, s dítětem to jen tak příjemně houpalo, kdežto kamarádka s jedním nejmenovaným populárním modelem děcko naklepávala jak řízky a to šlo jen o nezpevněnou lesní cestu
Jednou jsem musela měnit duši, ale v pohodě, asi stovka v dekáči.
Přiznám se ale, že se sporťákem už tak spoko nejsem, je moc objemný, na procházky pořád super, ale pokud vyrážím někde na nákup nebo do města, beru radši menší golfky. Navíc nevím jak tady, ale ten můj nejde dát úplně do lehu, což může být pro někoho stopka.
Kdybych si měla znova vybrat, určitě ho koupím zas, už se vlastně těším, až tu korbu vytáhnu za pár měsíců znova ![]()
@Chiruna25 Taky máme Babylux Margaret, s černými puntíky a bílou střechou a korbičku naprosto miluju, malý se do ní vlezl i s fusakem, když měl 80 centimetrů, dcera v ní taky jezdila až do 9 měsíců a nebyla žádný prcek, kočárek se skvěle vozí, drží stopu, nádherně houpe, projede všechno, i louku. Ale sportovbí jsem kupovala jiný, speciálně Zopa Move Cross, protože to sportovní sezení mě fakt rozčilovalo, blbě se polohovalo a bylo objemné🙈 ale korbička skvělá, tu jsem si fakt užila, už se těším, až ji za pár let vytáhnu pro třeťátko😍
Jinak bych řekla, že je ten kočárek fakt nesmrtelný, na to, že byl za pár šupů (v roce 22 vyšel na nějakých 7 tisíc)🤔
@Daisy98 píše: Více
Ano, přesně tenhle máme taky a mám s ním ty samé zkušenosti
A přesně, nás vyšel na nějakých 9 tisíc na konci roku 24 a za tu cenu je to prostě paráda! Ještě dva měsíce a jde znova do boje, juchuuu
![]()