Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj holky,
našla jsem na netu kočárek Moon T4 a zdá se mi moc pěkný a i levný nemáte s ním některá zkušenost? Hlavně jestli má nafukovací kola. Mám už vybranou Inglesinu Magnum, ale stále váhám tento mě také moc zaujal. DĚKUJI ![]()
Ahoj,
máme kocarek Moon T4. Uz s nim jezdime skoro 2 mesice… Tak zkusim napsat, co me na nem vyhovuje a co ne.
Po meste se s nim moc pekne jede, jednoduse se ovlada, ma pekne pristupny a prostorny nakupni kosik (a zaroven z nej nic nevypadava), prekvapilo me, ze pekne peruje, dite se v nem necha „uhoupat“. Dokonce zvlada i jizdu po zahrade a mirnem terenu (nikde v lese jsme zatim nebyli), mala kolecka se obcas na prekazce zaseknou a nechteji ji prejet, ale staci postavit kocar na predni a zvladnete cokoliv. Na ty predni (myslim tim kolecka bliz ke mne) se lepe stavi s vytazenou rukojeti (u nas neni problem, protoze jsme vysoci, rukojet mame stale na maximu). Kdyz je rukojet az dole, dela se to hur.
Predni kolecka jsou nafukovaci, zadni mensi a plastova.
Kdyz jdu na prochazku jeste se starsim synem (4 roky, jdeme spolu za ruku) a psem (voditko je pridelane na kocarek), tak mam trochu problem se rizenim jednou rukou (moc to nejde), kdyz kocarek nekam zatoci, vetsinou potrebuju obe ruce, abych ho dostala zpatky.
Zezacatku jsem si musela zvyknout, ze rukojet neni kulata, ale ovalna (nebo jak to popsat).
Taska na miminko je pekne prostorna - hlavne na delku, myslim, ze nam vydrzi docela dlouho.
Po slozeni kocarek zabere docela hodne mista - samotny podvozek je v pohode, ale sedacka s taskou jsou docela velke a ne moc skladne (chci si na cestovani poridit golfky).
Moc se mi tenhle kocarek libi s pridelanou autosedackou, i se moc hezky ridi
- nemame Maxi-cosi, ale Baby relax a v pohode jsem na ty adaptery na:,–(it.
Jinak ma kocarek spoustu vychytavek - vetrani, pridelavani uch od tasky apod. Jde pekne prenaset - ve dvou nebo to zvladam i sama (moc lehky teda neni, ale jde zvednout i s mimcem uvnitr).
Jsem s nim spokojena.
ekita