Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ja si poridila JJ COLE a pridelat na to pujde, i kdyby nechtela:-DDD
@Hajglish ja mam za to ze origo tasks uchyty nema a je tam jdn prehozena coz me by vadilo ja na tu lasig mam karabibky ktere sou suchacema pridelane k rukojeti a k tomu taska pak nafotim kdyztak. A s taskou sem spokojena hrozne moc.me ty origo mutsy prijdou jak sochtle na notas;)
@baleine pujde sestra ji ma a pasuje jen na me uz je obrovska teda. Ja chtela kabelkovy tip
je to taky na ty kaeabinky.
Prosím poradte. Páči sa mi Igo len sa akosi neviem z nich vysomáriť, majú ich viac druhov. Vedeli by ste mi napísať aký je v nich rozdiel, čo ktorý ako má? Dakujem
@dara29 A co u igo nevis korby maji lite je odlehcena asi o kilo lehci a comfort obe sou stejne velke je rozdil ve vzhledu a cene lite je drazsi. A podvozky igo stsndart nema nafukovaci kola a igo air ma zadni nafukovaci ty doporucuju bez nich si to neumim predstavit a potom barvy podvozek maji stribrny a cerny.
@Fruiko dakujem toto som už zistila. Len v tomto je rozdiel? Velkosť športovej časti je rovnaká, materiál tiež a velkosť striešky alebo že by niečo v jednom bolo navyše? To som aj myslela. Našla som že aj standard má aj také aj také kola z toho my vyplinulo že ked píšu na stránke standard alebo black len farba asik hrá rozdiel? Ozaj a tá limitka má rozdielny podvozok či nevieš v čom sa líši od týchto?
@dara29 co vim tak limitka je jen jina barva a barva kozenych doplnku rukojeti a madla u ditete a par detailu na potahum jinak konstrukce je stejna. Sedacka sportovni ma igo pasuje na vsechny stejna tam rozdil neni jen barvicky;) jinak me nic nenapada v cem by byl rozdil vyber podle toho co se ti libi vic.
@Fruiko No a materiál poťahov je u všetkých rovnaký? Dobre sa čistí nenecháva flaky?
Ktorú farbuby ste odporučili najmenej?
@dara29 barvičku ti neporadím materiál si myslim že mají všechny stejné a co mám zkušenost s korbou mě se nešpiní a když se umazala v kufru auta tak jsem to utřela vlhkym ubrouskem a bylo po problemu. Barvičku vyber která ti padne do oka.
Holky a chci se zeptat držák na pití tam pasuje jenom ten originální..?
No a ešte, ktorá ste videli aj Igo aj Baby jogger versa poradte, ktorý vyzeral pohodlnejší, väčší športiak a strieška a lepší matroš? Budem velmi dakovať za všetky rady. Neviem ktorý kúpiť))))))))))))))))
@Hajglish pasuje tam i okiedo mam ho doma je na suchac s takovou gumou tak nesjizdi a kupovala sem ho za 299.
@dara29 s Bj versou zkusenost nemam ale podle obrazku se mi libi nicmene jen jako sportak korbicky sou pidi a hnusny.
@Fruiko tak kocar je doma:-) I se sportakem. Otvirala jsem pred postackou krabici, neverila jsem, ze to tam vsechno je, jak ta krabice byla lehka..:-):-) Dostala jsem k tomu i hracku pro malyho, za sebe muzu kocarkov.cz jen doporucit a dat mu velkou jednicku:-) @dara29 souhlasim s Fruiko, barvicku si vyber podle vkusu, myslim, ze jsou vsechny ok! Ted jsem koukala na ten povrch, myslim, ze to pujde dobre otrit.. a tim, ze u lite je kazdy spodek korby cerny to nebude takova hruza..:-)pekne vybirej:-)
@baleine nafot
jsem napnuta jako kšandy amě s kočarkov vubec neodepsali:-(