Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Tak já měla jen IGO hluboký a šel do světa protože malý spal jen na bříšku a kočárek byl hrozně tvrdý i přes koupi nafukovacích kol. Ale je krásný teda. Sporťák jsem na něj nekupovala ten se mi nelíbil a nelíbí se mi pořád mi přijde že tam to dítě není jako úplně kryté. Jinak jsem viděla novinku a dělají už i odpružený podvozek IGO air s takovými pružinami u zadních kol to kdyby bylo tehdy tak bych kočárek nedala.
@baleine Tak už máme taky sportovní nástavbu na Mutsaka:)))Bála jsem se, že se mi nebude líbit…ale je to krasavec:)Malý je taky asi nadšený, konečně vidí ven:)Chtěla jsem se tě zeptat…Hledala jsem za co uchytit nánožník…vidím že ho máš taky za rám…ale mě příjde, že to tak asi nemá být…nevim..moc se mi to nezdá…Není váš malý tím vrchem taky takový stlačený? Jinak mám nástavbu v černé barvě, rám stříbrný…a koukala jsem…Nedělala jsem objednávku, jen jsem napsala jestli mají nánožník s nástavbou v černé…odepsali že poslední kus..na druhý den to bylo doma a obojí za 4800kč!!!Což jsem čučela…protože všude nástavba stojí nějakých 4500kč a nánožník 990kč. To mám jako nánožník asi za 300…super:)
@Sene no ja s tim uchycenim nanozniku celkem bojuju.. ted jsem otocila kocarek po smeru jizdy a nanoznik chytam jakoby dole pod boudou..ale na obrazku byl vyfoceny chyceny za ram.. ale nevim. Chci se podivat nekam na net, ale vzdycky zapomenu:-) a jinak mas sportak za super cenu:-) a budes urcite spokojena, je lehkej a krasne se s nim jezdi!
Poraďte - jak zvládá Igo air terén? dost mi se ten kočárek líbí ale nebudu jezdit jen město, občas to bude i polnačka či nezpevněná cesta…
rozhoduji se mezi novým Jané (http://janecz.cz/?…) a práve Mutsy Igo air…a stále nevím…
Už jsem projížděla net, ale všude dělají cirkus jen kolem nástavby a korby a s nánožníkem si asi máme dělat co chceme:)…Bylo mě líto dat tento kočar pryč…Stejně budou prcci co nevidět chodit a vkočaře je budem držet násilím…Každá kamarádka chodícího dítěte mi řekla, že do sporťáku neinvestovat…že se moc nevyužije…Tento kočar je sice tvrdší, ale skladnost a ovladatelnost perfektní, takže myslím že litovat nebudu.:)
@Lucy13 Hm,do terénu určitě radši Jane…Mutsy je opravdu tvrdší kočar a sama mám zkušenost, že když byl malý ještě miminko a byl lehčí…a musela jsem jezdit jen kousek polňačky(opravovali nám cestu),tak jsem byla nešťastná z toho jak to s miminkem házelo. Kdybych věděla že nebudu jezdit jen po hezkých chodnících, určitě bych mutsy nekupovala.Je to krásný kočar, lehký, skladný…ale na horší cesty ne…opravdu. Myslim, že to Jane bude na terén lepší. Jen bych volila tu jednodušší korbičku..Tahle se mě nelíbí…S tou jednoduchou vypadá kočar moc hezky.
@Sene děkuji za radu, mě se mutsy právě líbí moc a moc, fakt stylovka nicméně vím, že to nebudou jen rovné chodníky, jsme celkem akční takže i ta polnačka hrozí
mě se to Jané moc nelíbí..resp. líbí svým způsobem, je to ale novinka takže skoro žádné recenze a těm od prodejců nevěřím. Bohužel korbička k tomu jiné zřejmě nejde…
@Lucy13 nevim kde, ale nekde jsem cetla, ze uz udelali igou air s odpruzenenim. Jinak tak jak je ted fakt do terenu moc neni. Ja s nim teda projela vzdycky vsude, ale jak pise Sene, hazelo to s miminem sem tam:-)
@baleine ja o igo air (gumova zadni kola) taky uvazuji nicmene ani ten nema odpruzeny podvozek a bojim se ze v terenu to bude s ditkem hazet. proto bych chtela zkusenosti nekoho kdo jezdi s igem air do terenu (nezpevnena cesta)
@Lucy13 ja mam igo air, tedy s nafukovacimi koly. Ale cetla jsem, ze prave tomu udelali odpruzeni:-) ale nikde jsem to nehledala. Bydlim na vsi, takze jezdim leckde, ale pravdou je, ze cesty si vybiram:-) vylozene to nema rano maly kaminky. Projedes vsude, ale s mimcem to hazi. U me bylo ale rozhodujici to, ze casto jezdim sama autem a ten kocar je super lehkej a super skladnej. Jsem s nim vazne hrozne spokojena. Ted s karou se jezdi snad jeste lip nez s korbou. No a designove je to taky lahudka:-) nicmene jsem koukala na ten tvuj jane a taky vubec nevypada spatne! Pokud budete fakt brazdit teren, asi bych sla do nej..
@baleine dekuji za recenzi, ja videla podvozek air a zadne odpruzeni tam neni
ja prave chtela taky něco lehkeho a skladneho do auta a mutsy je fakt krasnej jen se bojim ze bude ve meste na kostkach a na polnacce trpet…
@Lucy13 jsem z Pisku a ve meste neni ulice bez kostek:-)a tam to jezdi v pohode:-)
Na kostky doporučuji kočárek joolz ma velké zadní kola a jezdí se sním fakt dobře v terenu