Kočárek na jeden rok co trochu houpe

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
9
27.10.24 14:27

Kočárek na 1.rok co trochu houpe

Čekáme druhátko v lednu. Hledám kočárek na první rok, kde bude i další zimu. Pak mám schovaný Baby Jogger city mini GT.
Doporučíte prosím kočárek, který:

1.je dobře odpružený, trošku se dá houpat (nehledám ty retro houpáky se 4 pevnými koly)

2.korba se dá v létě dobře odvětrat

3. Sporťák jde do úplného lehu, čelem k rodiči, delší stříška

Díky za pomoc s výběrem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
27.10.24 15:07

Cybex priam. :) K bodu dva - má roztahovací vrchní plášť korby, co odkryje síťované okýnko. Jako když najdeš, až bude miminko na bříšku a bude chtít koukat ven.

Plus máme houpátko Rockit - nejsem si jistá, jestli bych do něj šla znova, ale podle dotazu by tě mohlo zajímat. Nejsem z něj nadšená spíš proto, že jsme na něj přišli pozdě - u novorozence by asi bylo víc k užitku.

Hodně zdraví oběma! :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6591
27.10.24 16:36

Tohle si musíš vyzkoušet, pro mě je houpání mého Britax smile 5z, dostatečné, ale pro někoho ne. Když jsem hledala tak myslím Junama má přímo houpací podvozek (mají jich na výběr víc)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
30.10.24 08:41

Díky za odpovědi. Zrovna Britax a Cybex mi nepřijdou jako dobře odpružené. Když zatlačím hodně na madlo, zapruží, ale při reálné jízdě to nefunguje, jsou to hrozné kostitřasy. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
631
30.10.24 09:26

Roan Ivi. nakonec máme jiný z druhe ruky, ale tento jsme meli vyhlidlý, i v obchodě jsem ho zkousela a prijde mi, ze vse co píšeš, splnuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
30.10.24 15:33

@Noku koukám na něj zatím tedy jen ve videu a máš pravdu, takhle si představuji houpání. Díky za tip.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bensova
30.10.24 19:13

Hele, co třeba X-lander X-Move? 🍼 Řekla bych, že splňuje všechno, co hledáš a navíc je docela odolnej do terénu.✨

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí

Baby Snap 4