Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Děkuji za rady, dnes jsem objednala s gelovými koly, kočárek je ale suprově odpružený. Paní mi teda v obchodě říkala na kola, že se do nich dostává písek a nečistoty a po čase v kolech chrastí jak se to tam přesýpe
tak uvidíme ![]()
@kara-mela Jak se do kol může cokoli dostat?
Co to je za kočár?
@rozand
No to netuším, taky jsem to slyšela poprvé ![]()
Paní to říkala jako zkušenost ostatních, celkově u gelových kočárků.
@kara-mela tak to teda nevím, my v něm vozíme už druhé dítě a nic v kolečkách nechrastí. A od nikoho koho znám jsem to neslyšela. ![]()
@g.sandova píše:
@debra.morgan jaký máš kocarek prosim?
jedo koda 2019 a starší babyjogger city elite
@kara-mela píše:
@rozand
No to netuším, taky jsem to slyšela poprvé
Paní to říkala jako zkušenost ostatních, celkově u gelových kočárků.
To si plete gel a pěnu, ne?
@g.sandova píše:
@debra.morgan děkuji. Jak jseš spokojená? S tou kombinaci?
neskladné a těžké, to je problém každé dvojkombinace, hluboká korba je velká, kvůli ní jsme to kupovali, celkem slušně houpe
, sporták jsme dali dneska, má i vydělávací vložku, ale je velký, k řízení taky nic super, dost se s ním asi v terénu nadřu, ale k tomu mám ten BJ
. konstrukce se po 6 měsících používání lehce viklá, ale nic hroznýho, každá kce podle mě trochu povolí. klasická polská dvojkombinace no. hluboká korba fajn, sporták propadák, proto je na bazaru tolik podobných kočárků po roce používání k prodeji, sporták stojí za starou belu. nejde do 100% lehu, je tam mírný sklon, ale nic hroznýho. přebalovací taška co k tomu byla je velmi slušná, prostorná.
@debra.morgan píše:
neskladné a těžké, to je problém každé dvojkombinace, hluboká korba je velká, kvůli ní jsme to kupovali, celkem slušně houpe, sporták jsme dali dneska, má i vydělávací vložku, ale je velký, k řízení taky nic super, dost se s ním asi v terénu nadřu, ale k tomu mám ten BJ
. konstrukce se po 6 měsících používání lehce viklá, ale nic hroznýho, každá kce podle mě trochu povolí. klasická polská dvojkombinace no. hluboká korba fajn, sporták propadák, proto je na bazaru tolik podobných kočárků po roce používání k prodeji, sporták stojí za starou belu. nejde do 100% lehu, je tam mírný sklon, ale nic hroznýho. přebalovací taška co k tomu byla je velmi slušná, prostorná.
K Elite taky existuje korba. Taky je to vlastně dvojkombinace.
@Lucie_Sx píše:
K Elite taky existuje korba. Taky je to vlastně dvojkombinace.
ale jen vlastně, jinak je to kvalitní sporťák.