Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Tento kočárek se mi hrozně líbí, má vše, co bych chtěla od golfáče (ikdyž to úplně golfáč není), i cena je docela dobrá, ale nedaří se mi dohledat recenze. Nemáte někdo zkušenost?
https://www.feedo.cz/…ara-melange/
Díky ![]()
Zkušenost nemám, ale jak na něj koukám tak vypadá docela dobře ![]()
@Elisak28 výrobce se na petitmars přejmenoval nedavno, pohledej pod monza easy, třeba najdeš více recenzí
Máte ho tady některá? Potřebovala bych se na něco zeptat ![]()
@Elisak28 Chci ho teď koupit malé je 19 měsíců, ale stále váham jestli je to před zimou dobrý nápad
Jak ty kolečka zvladnou třeba menší sníh. Teď mame ADBOR MIO a je už pro mě těžký.
@Petrušinka90 ja ho mam jako druhy kocar, bydli trvale v aute a je do nakupaku, k doktorum a pod…bydlime na vesnici a treba polnacky by absolutne nezvladl…neni vubec odpruzeny, je dobry jen na rovne povrchy…ja ho mam rada kvuli lehkemu ovladani, dobremu skladani a velkemu kosiku, ale pokud vam mala spi v kocarku, tak bych ji tam jeste nedavala a vubec ne na zimu. Pokud ho chcete jen na popojizdeni, tak si myslim, ze lehky snih se zaaretovanyma koleckama zvladne
@Elisak28 V kočárku právě nespinká takže mám kočárek jen tak na nákup, procházku, návštěvu. Bydlime ve městě. Takze by šlo o sníh na chodnících
@Petrušinka90 tak to si myslim, ze zvladne…jeste jeden takovy detail…upadly nam obe pojistky na prednich koleckach…manzel tam dal sroubky, takze my uz je mame trvale odaretovane…jedna pojistka upadla ani nevim jak a druhou se priznal muz, ze urval v aute, kdyz nesetrne kocar nalozil…ale kazdopadne tam moc nedrzi…
@Elisak28 Děkuju moc za informace. Stale váham zda do něj jít. Mame teď ADBOR MIO je úžasný, ale už mi přijde těžký. Tak tenhle bych brala jen kvůli lehkosti. A jak je to s tou opěrkou zad? Četla jsem že nejde úplně do sedu. A nánožník přímo ke kočárku sedí?