Kočárek Petit&Mars Easy, má někdo zkušenost?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
17
12.6.16 16:25

Kočárek Petit&Mars Easy, má někdo zkušenost?

Tento kočárek se mi hrozně líbí, má vše, co bych chtěla od golfáče (ikdyž to úplně golfáč není), i cena je docela dobrá, ale nedaří se mi dohledat recenze. Nemáte někdo zkušenost?

https://www.feedo.cz/…ara-melange/

Díky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9935
12.6.16 18:03

Zkušenost nemám, ale jak na něj koukám tak vypadá docela dobře :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12127
12.6.16 20:03

@Elisak28 výrobce se na petitmars přejmenoval nedavno, pohledej pod monza easy, třeba najdeš více recenzí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
13.6.16 15:18

Dekuju, diky tomu uz jsem nasla :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.10.17 12:58

Kočárek Petit & Mars easy

Máte ho tady některá? Potřebovala bych se na něco zeptat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
11.10.17 13:34

Ja ho mam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.10.17 13:40

@Elisak28 Chci ho teď koupit malé je 19 měsíců, ale stále váham jestli je to před zimou dobrý nápad :( Jak ty kolečka zvladnou třeba menší sníh. Teď mame ADBOR MIO a je už pro mě těžký.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
11.10.17 13:55

@Petrušinka90 ja ho mam jako druhy kocar, bydli trvale v aute a je do nakupaku, k doktorum a pod…bydlime na vesnici a treba polnacky by absolutne nezvladl…neni vubec odpruzeny, je dobry jen na rovne povrchy…ja ho mam rada kvuli lehkemu ovladani, dobremu skladani a velkemu kosiku, ale pokud vam mala spi v kocarku, tak bych ji tam jeste nedavala a vubec ne na zimu. Pokud ho chcete jen na popojizdeni, tak si myslim, ze lehky snih se zaaretovanyma koleckama zvladne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.10.17 14:01

@Elisak28 V kočárku právě nespinká takže mám kočárek jen tak na nákup, procházku, návštěvu. Bydlime ve městě. Takze by šlo o sníh na chodnících

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
11.10.17 14:10

@Petrušinka90 tak to si myslim, ze zvladne…jeste jeden takovy detail…upadly nam obe pojistky na prednich koleckach…manzel tam dal sroubky, takze my uz je mame trvale odaretovane…jedna pojistka upadla ani nevim jak a druhou se priznal muz, ze urval v aute, kdyz nesetrne kocar nalozil…ale kazdopadne tam moc nedrzi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.10.17 18:58

@Elisak28 Děkuju moc za informace. Stale váham zda do něj jít. Mame teď ADBOR MIO je úžasný, ale už mi přijde těžký. Tak tenhle bych brala jen kvůli lehkosti. A jak je to s tou opěrkou zad? Četla jsem že nejde úplně do sedu. A nánožník přímo ke kočárku sedí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí