Kočárek podle vás?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6499
18.10.12 14:39

Já jsem čekala, že tu bude nějaký výrobce kočárků hledat informace, jaké kočárky by maminky nejraději. A pak by vznikl konečně kočárek snů za příznivou cenu v neskutečně krásných barvách včetně malinově růžové. Tak nic no.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1424
18.10.12 14:46

Kotyk máš pravdu ;)
To co se hodí jednomu není dobré pro druhého právě proto jsem chtěla vědět názory ostatních :) :?: :)…akorát jsme si něák neporozuměli noo :mrgreen:

Tak já osobně třeba mám tento http://www.google.cz/url?… TAKO warrir :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1563
18.10.12 14:47

No jak je ten modro-červený kočárek, podobný mám doma jen v jiné barvě, a těžší krávu jsem neviděla…už kupuju jiný, bo tohle prostě neunesu… :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6499
18.10.12 14:48

Jo a pokud tedy jde o názory, tak bych doma nechtěla v žádném případě polský kočár ala Tako nebo Dor Jan.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4890
18.10.12 14:49

Co to je? To jsem teda nějak nepochopila :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Zakladatelko, já taky čekala rady o odborníka. No někdo tu navrhne BGB, Vy tu hodíte fotku a napíšete že se Vám víc líbí S4 :lol: Nějak tady tomu nerozumím a fakt nechápu, co jste tím myslela.
No, pokud tedy chcete názory tak za mě určitě Bugaboo Cameleon. Nedám na něj dopustit, úžasný kočárek :pankac: Upozorňuji ale, že je to pouze můj názor (i když diskuze a recenze hovoří za vše) jenom bych nerada, aby se do mě zase navezly maminky, které už jen z principu odsuzují dražší kočárky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4697
18.10.12 14:49

@Karleon to je názor od názoru já na první měla DorJana a max. spokojenost :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4890
18.10.12 14:50
@Karleon píše:
Jo a pokud tedy jde o názory, tak bych doma nechtěla v žádném případě polský kočár ala Tako nebo Dor Jan.

Naprostý souhlas :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1424
18.10.12 14:51
@Karleon píše:
Jo a pokud tedy jde o názory, tak bych doma nechtěla v žádném případě polský kočár ala Tako nebo Dor Jan.

Jo jo v pohodě :mrgreen: Někdo zase říká že y naopak bral (já jeden mám)
Ale konečně tu kloudně někdo řekl SVŮJ názor a pochopil :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1424
18.10.12 14:53

O TOM TO TADY CHCI JEN NÁZORY VÁS PRÁVĚ NÁ KOČÁRKY : chvála, nevyhovuje…PROSTĚ VŠE S ČÍM MÁTE ZKUŠENOSTI :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6499
18.10.12 14:54
@žampion píše:
@Karleon to je názor od názoru já na první měla DorJana a max. spokojenost :nevim: :nevim:

A proč ho nemáš i na druhé?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7974
18.10.12 14:55

@natiova Tako Warrior je hezký a levný a jeho váha odpovídá názvu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17565
@pomeranca píše:
Kočárek podle mých představ neexistuje :mrgreen:
Superlehký, super skladný, super terénní, super prostorný a maximálně praktický. A abych nezapomněla, levný :twisted:

já nejsem tolik náročná, když by splňoval všechno výše, tak bych byla ochotna i nějakou tu korunu upustit :andel: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6499

Já mám Jané Slalom.

Kdyby byl o polovinu levnější a byl růžový, vyhlásím ho za kočárek století. Jiné mínus kromě barvy a ceny nemá :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1424
18.10.12 14:56
@Pettule69 píše:
No jak je ten modro-červený kočárek, podobný mám doma jen v jiné barvě, a těžší krávu jsem neviděla…už kupuju jiný, bo tohle prostě neunesu… :cert:

Ano já vám věřím ;) (to byli jenom příklady jaké kočárky se prodávají)
Z vlastní zkušenosti taky vím že bych ho nechtěla :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
662
18.10.12 14:56

Kočárky, se kterými mám zkušenosti, jsem zmiňovala xkrát v diskuzích, které tu už jsou. Pročti si zpětně diskuze.
A casualplay bych zrovna nechtěla ani zadarmo.
 Zdar.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4