Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Já jsem čekala, že tu bude nějaký výrobce kočárků hledat informace, jaké kočárky by maminky nejraději. A pak by vznikl konečně kočárek snů za příznivou cenu v neskutečně krásných barvách včetně malinově růžové. Tak nic no.
Kotyk máš pravdu ![]()
To co se hodí jednomu není dobré pro druhého právě proto jsem chtěla vědět názory ostatních
…akorát jsme si něák neporozuměli noo
…
Tak já osobně třeba mám tento http://www.google.cz/url?… TAKO warrir ![]()
No jak je ten modro-červený kočárek, podobný mám doma jen v jiné barvě, a těžší krávu jsem neviděla…už kupuju jiný, bo tohle prostě neunesu… ![]()
Jo a pokud tedy jde o názory, tak bych doma nechtěla v žádném případě polský kočár ala Tako nebo Dor Jan.
Co to je? To jsem teda nějak nepochopila
Zakladatelko, já taky čekala rady o odborníka. No někdo tu navrhne BGB, Vy tu hodíte fotku a napíšete že se Vám víc líbí S4
Nějak tady tomu nerozumím a fakt nechápu, co jste tím myslela.
No, pokud tedy chcete názory tak za mě určitě Bugaboo Cameleon. Nedám na něj dopustit, úžasný kočárek
Upozorňuji ale, že je to pouze můj názor (i když diskuze a recenze hovoří za vše) jenom bych nerada, aby se do mě zase navezly maminky, které už jen z principu odsuzují dražší kočárky.
@Karleon to je názor od názoru já na první měla DorJana a max. spokojenost
![]()
@Karleon píše:
Jo a pokud tedy jde o názory, tak bych doma nechtěla v žádném případě polský kočár ala Tako nebo Dor Jan.
Naprostý souhlas ![]()
@Karleon píše:
Jo jo v pohodě
Někdo zase říká že y naopak bral (já jeden mám)
Ale konečně tu kloudně někdo řekl SVŮJ názor a pochopil ![]()
O TOM TO TADY CHCI JEN NÁZORY VÁS PRÁVĚ NÁ KOČÁRKY : chvála, nevyhovuje…PROSTĚ VŠE S ČÍM MÁTE ZKUŠENOSTI ![]()
@žampion píše:
@Karleon to je názor od názoru já na první měla DorJana a max. spokojenost![]()
A proč ho nemáš i na druhé?
@natiova Tako Warrior je hezký a levný a jeho váha odpovídá názvu ![]()
@pomeranca píše:
Kočárek podle mých představ neexistuje
Superlehký, super skladný, super terénní, super prostorný a maximálně praktický. A abych nezapomněla, levný
já nejsem tolik náročná, když by splňoval všechno výše, tak bych byla ochotna i nějakou tu korunu upustit
![]()
Já mám Jané Slalom.
Kdyby byl o polovinu levnější a byl růžový, vyhlásím ho za kočárek století. Jiné mínus kromě barvy a ceny nemá ![]()
@Pettule69 píše:
No jak je ten modro-červený kočárek, podobný mám doma jen v jiné barvě, a těžší krávu jsem neviděla…už kupuju jiný, bo tohle prostě neunesu…
Ano já vám věřím
(to byli jenom příklady jaké kočárky se prodávají)
Z vlastní zkušenosti taky vím že bych ho nechtěla ![]()
Kočárky, se kterými mám zkušenosti, jsem zmiňovala xkrát v diskuzích, které tu už jsou. Pročti si zpětně diskuze.
A casualplay bych zrovna nechtěla ani zadarmo.
Zdar.