Kočárek podle vás?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1424
18.10.12 20:18

Jéé já tu proti nikomu ničemu atd nic nemám prostě se mi líbí jen určité věci :) :mavam: :hug: ;) ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1205
18.10.12 23:30
@natiova píše:
Můžu se jen zeptat jaké zkušenosti s kočárkama máš, když už jsi takovou diskuzi založila :lol:??
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
545
19.10.12 08:32

Nazev diskuze zni jasne: Kocarek podle vas? ne podle me… Mne teda na vzhledu kocarku taky hodne zalezi, bylo to jedno z hlavnich kriterii a BGB se mi taky nelibi, coz je skoda, protoze vetsinou ho lidi vychvaluji do nebes a verim tomu, ze je lepsi nez muj mutsik. Stejne mam pocit, ze clovek az v praxi pozna, jestli zvolil spravne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3118
19.10.12 09:03

@Tedys Mně se BGB strašně líbí, bohužel jsem si tak drahý kočárek nemohla dovolit 8o Když ho vidím ve městě, jak ho veze nějaká maminka, vždycky se podívám :D Jen by mě tak ze zvědavosti zajímal ten sporťák. Není moc malej? A to polohování, co jsem viděla, je tak, že má prcek pořád zvednutý nožičky jako do kolíbky? Nevadí Ti to?
Já mám X-lander XT, nebýt reklamace, kdy mi přestalo aretovat přední kolečko, jsem s ním docela spokojená, co ho opravili, tak konečně jezdí parádně. Před pár dny jsme přešli na sporťák a z toho mám opravdu radost. Nejde sice otočit po směru jízdy, ale jinak má spoustu dalších vychytávek. Super je velká kapsa vzadu na boudě, jde úplně do lehu a stříška jde po rozepnutí zipu sklopit skoro až k madlu, cože je super proti sluníčku, nebo nepřízni počasí. A taky je k tomu super nánožník, kterej byl v ceně, dost teplej, v podstatě jako fusak, takže fusak možná ani nevyužiju :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1424
19.10.12 09:29
@lusila píše:
Nazev diskuze zni jasne: Kocarek podle vas? ne podle me… Mne teda na vzhledu kocarku taky hodne zalezi, bylo to jedno z hlavnich kriterii a BGB se mi taky nelibi, coz je skoda, protoze vetsinou ho lidi vychvaluji do nebes a verim tomu, ze je lepsi nez muj mutsik. Stejne mam pocit, ze clovek az v praxi pozna, jestli zvolil spravne.
:) díky
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1424
19.10.12 09:33
@kristy84 píše:
@Tedys Mně se BGB strašně líbí, bohužel jsem si tak drahý kočárek nemohla dovolit 8o Když ho vidím ve městě, jak ho veze nějaká maminka, vždycky se podívám :D Jen by mě tak ze zvědavosti zajímal ten sporťák. Není moc malej? A to polohování, co jsem viděla, je tak, že má prcek pořád zvednutý nožičky jako do kolíbky? Nevadí Ti to?
Já mám X-lander XT, nebýt reklamace, kdy mi přestalo aretovat přední kolečko, jsem s ním docela spokojená, co ho opravili, tak konečně jezdí parádně. Před pár dny jsme přešli na sporťák a z toho mám opravdu radost. Nejde sice otočit po směru jízdy, ale jinak má spoustu dalších vychytávek. Super je velká kapsa vzadu na boudě, jde úplně do lehu a stříška jde po rozepnutí zipu sklopit skoro až k madlu, cože je super proti sluníčku, nebo nepřízni počasí. A taky je k tomu super nánožník, kterej byl v ceně, dost teplej, v podstatě jako fusak, takže fusak možná ani nevyužiju :nevim:

Jé ten X-lander ten se mi taky líbí akorát bych ho brala ve čtyřkolce ;) :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1424
19.10.12 09:36
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1205
19.10.12 10:17
@lusila píše:

a nejsi s mutsynkou spokojena??Jaký typ máš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4890
19.10.12 10:58

Sporťák není vůbec malý, je docela prostorný, on jen tak vypadá na první pohled. Kamarádka v něm v pohodě vozí čtyřletou holčičku. No, to polohování, záleží jak komu vyhovuje. Když jsem kočár pořizovala a četla recenze, tak jsem se raději ptala i doktorky jestli to děťátku nevadí, že má nožičky nahoře. Řekla mi, že v žádném případě, že nikdo ani v posteli neleží úplně natažený a dělá se to tak, že se to vlastně přibližuje přirozené poloze miminka. Je fakt, že malá mi v kočárku spí naprosto úžasně a to polohování je strašně jednoduché, žádné vázání, kšíry, jen se zmáčkne na bocích tlačítko. Ale už jsem tady četla i diskuze, že to dětem vadí a museli kvůli tomu změnit kočárek. Nebylo to teda přesně BGB, ale mají to i jiné kočárky. No, je to asi fakt individuální.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4890
19.10.12 11:03

Tady je malá ve sporťáčku (jen pro představu) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.10.12 11:07

Když jsem viděla poprvé kočár Bugaboo u kamarádky tak jsem si říkala, ježííš to je divnej tvar atd.,ale jak přišlo na vybírání kočárků tak jsem si ho nějak zamilovala a jiný jsem nechtěla a tak jsem ho prostě musela mít. Takže doufám, že s ním budu spokojená. Ale kupovala jsem ho přes bazar, protože tak šílený prachy se mi taky dávat nechtělo ikdyž kočárek jsme neplatily…ale řekla, jsem si, že za zbytek peněz můžu pořídit ještě dalších dvacet potřebných věcí. :dance: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3118
19.10.12 11:08
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4890
19.10.12 11:09
@kristy84 píše:
Já mám tenhle http://www.kasa.cz/…11-amethyst/

Ten má kamarádka, je moc pěkný :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1424
19.10.12 11:09
@malaVetrackova píše:
Když jsem viděla poprvé kočár Bugaboo u kamarádky tak jsem si říkala, ježííš to je divnej tvar atd.,ale jak přišlo na vybírání kočárků tak jsem si ho nějak zamilovala a jiný jsem nechtěla a tak jsem ho prostě musela mít. Takže doufám, že s ním budu spokojená. Ale kupovala jsem ho přes bazar, protože tak šílený prachy se mi taky dávat nechtělo ikdyž kočárek jsme neplatily…ale řekla, jsem si, že za zbytek peněz můžu pořídit ještě dalších dvacet potřebných věcí. :dance: :srdce:

No taky nevím jestli bych za nový dala takoví peníze…nejde jestli dala spíš měla :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1424
19.10.12 11:11
@Tedys píše:
Ten má kamarádka, je moc pěkný :palec:

Je X-lander se mi taky líbí jsou moc pěkný :D :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek