Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
@Tedys taky jsem přemýšlela pak koupit i Bee na léto, nebo až bude Adri větší, protože klasický golfky se mi nějak nelíbí..
a bee, je hrozně hezky dělaný a zas je to prostě BGB.. A když se teda tak bavíme, tak na ty držáky autosedaček pasuje jen maxi cosi nebo i jiné značky autosedaček? ![]()
@natiova píše:
No prosím… Tady je takovej na nánožníky s autíčky
http://www.mimibazar.cz/bazar.php?…
To je zrovna ta paní co mi to na BGB šije, můžu vřele doporučit, super kvalita za výbornou cenu
![]()
@natiova to nevadííí, i autíčka jsou fajn
Když jsem byla malá já tak jsem si taky dost často hrála s autíčkama. Horší by bylo kdyby na potahu měla barbie, ale v kočárku seděl kluk..
![]()
@Tedys píše:
To je zrovna ta paní co mi to na BGB šije, můžu vřele doporučit, super kvalita za výbornou cenu![]()
![]()
No je vidět že svět je malý… ![]()
@malaVetrackova píše:
@Tedys taky jsem přemýšlela pak koupit i Bee na léto, nebo až bude Adri větší, protože klasický golfky se mi nějak nelíbí..![]()
a bee, je hrozně hezky dělaný a zas je to prostě BGB.. A když se teda tak bavíme, tak na ty držáky autosedaček pasuje jen maxi cosi nebo i jiné značky autosedaček?
Já jsem měla Maxi Cosi a kdysi jsem viděla autosedačku BGB, ale to musela být asi někde z ciziny, protože u nás jsem ji vůbec nikdy neviděla. Nevím, asi jiné vajíčko na to nesedí ![]()
@malaVetrackova píše:
@natiova to nevadííí, i autíčka jsou fajn![]()
Když jsem byla malá já tak jsem si taky dost často hrála s autíčkama. Horší by bylo kdyby na potahu měla barbie, ale v kočárku seděl kluk..
![]()
No to je taky fakt.....ale přiznejme která znás by dala na kočárek barbínu???
No já myslím že snad žádná ![]()
@malaVetrackova píše:
@natiova to nevadííí, i autíčka jsou fajn![]()
![]()
To jo to byla moje noční můra, všichni doktoři mi řekli, že je to holka, tak jsem rovnou koupila růžový kočár, ale do poslední chvíle jsem si říkala, co kdyby to byl kluk
No naštěstí klučičí potahy jsem měla vyhlédnuté, kdyžtak bych je vyměnila ![]()
@Tedys píše:
To jo to byla moje noční můra, všichni doktoři mi řekli, že je to holka, tak jsem rovnou koupila růžový kočár, ale do poslední chvíle jsem si říkala, co kdyby to byl klukNo naštěstí klučičí potahy jsem měla vyhlédnuté, kdyžtak bych je vyměnila
Tak tomu věřím…Otázka je ten kdo si to nenechá říct tak musí u věcí na náhodu to bych já osobně radši nedělala
(Podle mě žvásty že když má ženská takový a onaký bříško že to bude to a to je blbost) Tak potom nezbývá než koupit neuttrál barvičky… ![]()
@Tedys Teda, tak to jsem ani nevěděla, že dělají i autosedačku. Já jsem si právě autosed.od maxi cosi nekupovala mám chicco od známý, protože jsem říkala, že přes zimu malou po venku v autosedačce vozit stejně nebudu a až bude na to počasí tak bude větší a a budu ji vozit spíše ve sporťáku. Takže hold když pojedem někam do obch. centra tak potáhnu sebou i kočár v kufru.. ![]()
@natiova píše:
No to je taky fakt.....ale přiznejme která znás by dala na kočárek barbínu???![]()
No já myslím že snad žádná
tak barbie třeba ne, ale hello kitty aspoň..
…
@malaVetrackova píše:
@Tedys Teda, tak to jsem ani nevěděla, že dělají i autosedačku. Já jsem si právě autosed.od maxi cosi nekupovala mám chicco od známý, protože jsem říkala, že přes zimu malou po venku v autosedačce vozit stejně nebudu a až bude na to počasí tak bude větší a a budu ji vozit spíše ve sporťáku. Takže hold když pojedem někam do obch. centra tak potáhnu sebou i kočár v kufru..
Já jsem to docela využila, měla jsem do ní fusak, takže jsem ji občas používala místo kočárku. Ale pokud už autosedačku máte, tak bych to taky neřešila. Kočár se dobře skládá a je lehučký, takže není problém dát ho do auta a ven ![]()
@malaVetrackova píše:
tak barbie třeba ne, ale hello kitty aspoň..![]()
…
No, tak Hello Kitty určitě, tu zbožnujem
![]()
@Tedys píše:
To jo to byla moje noční můra, všichni doktoři mi řekli, že je to holka, tak jsem rovnou koupila růžový kočár, ale do poslední chvíle jsem si říkala, co kdyby to byl klukNo naštěstí klučičí potahy jsem měla vyhlédnuté, kdyžtak bych je vyměnila
Mě 3× různý doktoři řekli, že je to holka o klukovi se ani jeden z nich nezmínil takže automaticky mám pokoj růžový, vaničku, oblečení atd., ale známí a ostatní lidi mi pořád řikají, že moje břicho vypadá stejně jak kdybych měla mít kluka a i, že mám hezkou pleť a prostě, že mi to sluší. Takže doufám, že se doktoři opravdu nespletli..jinak by to bylo dosti v pr…
![]()
@Tedys mám taky ten fusak na autosedačku tak ho použiju když pojedu k doktorům a ponesu ji právě v autosed. třeba… Jinak Hello kitty taky miluju, mám dosti věcí hlavně zbožňuju svoje clony v autě..:D, ale když si přítel půjčuje auto tak nadává, že po něm všichni koukají jestli není teplej..
, nj až pořídím nějakou cedulku dítě v autě, tak snad bude klid…
![]()
@malaVetrackova píše:
Mě 3× různý doktoři řekli, že je to holka o klukovi se ani jeden z nich nezmínil takže automaticky mám pokoj růžový, vaničku, oblečení atd., ale známí a ostatní lidi mi pořád řikají, že moje břicho vypadá stejně jak kdybych měla mít kluka a i, že mám hezkou pleť a prostě, že mi to sluší. Takže doufám, že se doktoři opravdu nespletli..jinak by to bylo dosti v pr…![]()
Hele jak říkám mě mojí mamce a prostě ženskejm v okkolí pořád někdo cpal ty máš bříško na to a vypadáš na to.....hele stejně to skoro vždycky bylo naopak
![]()