Kočárek podle vás?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
19.10.12 11:28

@Tedys taky jsem přemýšlela pak koupit i Bee na léto, nebo až bude Adri větší, protože klasický golfky se mi nějak nelíbí.. :mrgreen: :mrgreen: a bee, je hrozně hezky dělaný a zas je to prostě BGB.. A když se teda tak bavíme, tak na ty držáky autosedaček pasuje jen maxi cosi nebo i jiné značky autosedaček? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4890
19.10.12 11:28
@natiova píše:
No prosím :mrgreen:… Tady je takovej na nánožníky s autíčky :mrgreen: http://www.mimibazar.cz/bazar.php?…

To je zrovna ta paní co mi to na BGB šije, můžu vřele doporučit, super kvalita za výbornou cenu :palec: :potlesk: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.10.12 11:29

@natiova to nevadííí, i autíčka jsou fajn :lol: :lol: Když jsem byla malá já tak jsem si taky dost často hrála s autíčkama. Horší by bylo kdyby na potahu měla barbie, ale v kočárku seděl kluk.. :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1424
19.10.12 11:29
@Tedys píše:
To je zrovna ta paní co mi to na BGB šije, můžu vřele doporučit, super kvalita za výbornou cenu :palec: :potlesk: :palec:

No je vidět že svět je malý… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4890
19.10.12 11:30
@malaVetrackova píše:
@Tedys taky jsem přemýšlela pak koupit i Bee na léto, nebo až bude Adri větší, protože klasický golfky se mi nějak nelíbí.. :mrgreen: :mrgreen: a bee, je hrozně hezky dělaný a zas je to prostě BGB.. A když se teda tak bavíme, tak na ty držáky autosedaček pasuje jen maxi cosi nebo i jiné značky autosedaček? ;)

Já jsem měla Maxi Cosi a kdysi jsem viděla autosedačku BGB, ale to musela být asi někde z ciziny, protože u nás jsem ji vůbec nikdy neviděla. Nevím, asi jiné vajíčko na to nesedí :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1424
19.10.12 11:30
@malaVetrackova píše:
@natiova to nevadííí, i autíčka jsou fajn :lol: :lol: Když jsem byla malá já tak jsem si taky dost často hrála s autíčkama. Horší by bylo kdyby na potahu měla barbie, ale v kočárku seděl kluk.. :lol: :lol:

No to je taky fakt.....ale přiznejme která znás by dala na kočárek barbínu??? :?: :mrgreen: No já myslím že snad žádná :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4890
19.10.12 11:32
@malaVetrackova píše:
@natiova to nevadííí, i autíčka jsou fajn :lol: :lol: Když jsem byla malá já tak jsem si taky dost často hrála s autíčkama. Horší by bylo kdyby na potahu měla barbie, ale v kočárku seděl kluk.. :lol: :lol:

To jo to byla moje noční můra, všichni doktoři mi řekli, že je to holka, tak jsem rovnou koupila růžový kočár, ale do poslední chvíle jsem si říkala, co kdyby to byl kluk :mrgreen: No naštěstí klučičí potahy jsem měla vyhlédnuté, kdyžtak bych je vyměnila :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1424
19.10.12 11:36
@Tedys píše:
To jo to byla moje noční můra, všichni doktoři mi řekli, že je to holka, tak jsem rovnou koupila růžový kočár, ale do poslední chvíle jsem si říkala, co kdyby to byl kluk :mrgreen: No naštěstí klučičí potahy jsem měla vyhlédnuté, kdyžtak bych je vyměnila :)

Tak tomu věřím…Otázka je ten kdo si to nenechá říct tak musí u věcí na náhodu to bych já osobně radši nedělala :mrgreen: (Podle mě žvásty že když má ženská takový a onaký bříško že to bude to a to je blbost) Tak potom nezbývá než koupit neuttrál barvičky… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.10.12 11:37

@Tedys Teda, tak to jsem ani nevěděla, že dělají i autosedačku. Já jsem si právě autosed.od maxi cosi nekupovala mám chicco od známý, protože jsem říkala, že přes zimu malou po venku v autosedačce vozit stejně nebudu a až bude na to počasí tak bude větší a a budu ji vozit spíše ve sporťáku. Takže hold když pojedem někam do obch. centra tak potáhnu sebou i kočár v kufru.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.10.12 11:38
@natiova píše:
No to je taky fakt.....ale přiznejme která znás by dala na kočárek barbínu??? :?: :mrgreen: No já myslím že snad žádná :mrgreen:

tak barbie třeba ne, ale hello kitty aspoň.. :lol:  :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4890
19.10.12 11:40
@malaVetrackova píše:
@Tedys Teda, tak to jsem ani nevěděla, že dělají i autosedačku. Já jsem si právě autosed.od maxi cosi nekupovala mám chicco od známý, protože jsem říkala, že přes zimu malou po venku v autosedačce vozit stejně nebudu a až bude na to počasí tak bude větší a a budu ji vozit spíše ve sporťáku. Takže hold když pojedem někam do obch. centra tak potáhnu sebou i kočár v kufru.. :think:

Já jsem to docela využila, měla jsem do ní fusak, takže jsem ji občas používala místo kočárku. Ale pokud už autosedačku máte, tak bych to taky neřešila. Kočár se dobře skládá a je lehučký, takže není problém dát ho do auta a ven :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4890
19.10.12 11:41
@malaVetrackova píše:
tak barbie třeba ne, ale hello kitty aspoň.. :lol: :lol:

No, tak Hello Kitty určitě, tu zbožnujem :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.10.12 11:41
@Tedys píše:
To jo to byla moje noční můra, všichni doktoři mi řekli, že je to holka, tak jsem rovnou koupila růžový kočár, ale do poslední chvíle jsem si říkala, co kdyby to byl kluk :mrgreen: No naštěstí klučičí potahy jsem měla vyhlédnuté, kdyžtak bych je vyměnila :)

Mě 3× různý doktoři řekli, že je to holka o klukovi se ani jeden z nich nezmínil takže automaticky mám pokoj růžový, vaničku, oblečení atd., ale známí a ostatní lidi mi pořád řikají, že moje břicho vypadá stejně jak kdybych měla mít kluka a i, že mám hezkou pleť a prostě, že mi to sluší. Takže doufám, že se doktoři opravdu nespletli..jinak by to bylo dosti v pr… :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.10.12 11:46

@Tedys mám taky ten fusak na autosedačku tak ho použiju když pojedu k doktorům a ponesu ji právě v autosed. třeba… Jinak Hello kitty taky miluju, mám dosti věcí hlavně zbožňuju svoje clony v autě..:D, ale když si přítel půjčuje auto tak nadává, že po něm všichni koukají jestli není teplej.. :lol: :lol:, nj až pořídím nějakou cedulku dítě v autě, tak snad bude klid… :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1424
19.10.12 11:47
@malaVetrackova píše:
Mě 3× různý doktoři řekli, že je to holka o klukovi se ani jeden z nich nezmínil takže automaticky mám pokoj růžový, vaničku, oblečení atd., ale známí a ostatní lidi mi pořád řikají, že moje břicho vypadá stejně jak kdybych měla mít kluka a i, že mám hezkou pleť a prostě, že mi to sluší. Takže doufám, že se doktoři opravdu nespletli..jinak by to bylo dosti v pr… :lol: :lol:

Hele jak říkám mě mojí mamce a prostě ženskejm v okkolí pořád někdo cpal ty máš bříško na to a vypadáš na to.....hele stejně to skoro vždycky bylo naopak :lol: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí