Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
@natiova píše:
O TOM TO TADY CHCI JEN NÁZORY VÁS PRÁVĚ NÁ KOČÁRKY : chvála, nevyhovuje…PROSTĚ VŠE S ČÍM MÁTE ZKUŠENOSTI
Takze ty chces vlastne radu sama pro sebe. Nee ze bys chtela poradit jinym… ![]()
@Tedys píše:
Co to je? To jsem teda nějak nepochopila![]()
![]()
Zakladatelko, já taky čekala rady o odborníka. No někdo tu navrhne BGB, Vy tu hodíte fotku a napíšete že se Vám víc líbí S4
Nějak tady tomu nerozumím a fakt nechápu, co jste tím myslela.
No, pokud tedy chcete názory tak za mě určitě Bugaboo Cameleon. Nedám na něj dopustit, úžasný kočárekUpozorňuji ale, že je to pouze můj názor (i když diskuze a recenze hovoří za vše) jenom bych nerada, aby se do mě zase navezly maminky, které už jen z principu odsuzují dražší kočárky.
S tímhle se naprosto ztotožňuju a v několika příspěvcích jsem se to snažila i vysvětlit ![]()
@Karleon asi jsem mám ale budu ho používat na zahradě na druhé chci mít jiný ![]()
@Karleon píše:
Jo a pokud tedy jde o názory, tak bych doma nechtěla v žádném případě polský kočár ala Tako nebo Dor Jan.
Přesně!
Ukázka doporučeného kočárku od Karleon ![]()
http://www.google.cz/url?…
@74paja píše:
Takze ty chces vlastne radu sama pro sebe. Nee ze bys chtela poradit jinym…
Ono se tím poradí třeba i jiným co to budou číst.......Ono jestli sis nevšimla tak tady je víc diskusí kdy chce zakladatel poradit… ![]()
@žampion píše:
@Karleon asi jsem mám ale budu ho používat na zahradě na druhé chci mít jiný
Jaký máte přesně…jestli se můžu zeptat? ![]()
@natiova píše:
Ono se tím poradí třeba i jiným co to budou číst.......Ono jestli sis nevšimla tak tady je víc diskusí kdy chce zakladatel poradit…
Jo, ale taky to nějak specifikoval typu „Ahoj holky, potřebovala bych radu ohledně kočárku, mám požadavky takové a makové, nevíte o něčem? Poraďte s čím jste spokojené a moje kritéria by to splňovalo…“ třeba aspoň tak, pak je ten dotaz srozumitelný, když sepíšeš takový blábol, tak pak se nemůžeš divit, že všechny čekáme něco úplně jiného. Kór, když píšeš, že ráda poradíš a pak neradíš, jen házíš nic neříkající obrázky, které ani nezdůvodníš… ![]()
@LaBaM píše:kdyby jsi se dívala tak u obrázku jsou popisy…
Jo, ale taky to nějak specifikoval typu „Ahoj holky, potřebovala bych radu ohledně kočárku, mám požadavky takové a makové, nevíte o něčem? Poraďte s čím jste spokojené a moje kritéria by to splňovalo…“ třeba aspoň tak, pak je ten dotaz srozumitelný, když sepíšeš takový blábol, tak pak se nemůžeš divit, že všechny čekáme něco úplně jiného. Kór, když píšeš, že ráda poradíš a pak neradíš, jen házíš nic neříkající obrázky, které ani nezdůvodníš…
@natiova píše:
kdyby jsi se dívala tak u obrázku jsou popisy…
No nic, nechápeš nebo nechceš chápat, co ti říkám. Primárně mi fakt nejde o to, že ti nemá být porazeno, ale o formu, kterou jsi to podala a podáváš. Protože je to opravdu zavádějící a nepochopitelné, vypadá to totiž, jako bys chtěla radit ostatním, co vybrat. A pak tady nenapíšeš vlastně nic… protože ohledně kočárků a popisků od výrobce umí googlit každý, kdo používá emimino…
Vím že to pro mě není výmluva ale jsem tu nová a tohle je moje první diskuse
…nevěděla jsem jak to tady chodí tak už to prosím nerozebírejte a věnujme se tématu
![]()
@natiova nechapu, ze se do tebe vsichni tak navazeji, dnes je asi naky den rypalu
. Ale mohla bys aspon napsat, jaky kocar mas ty
. Ja mam Mutsy 4rider, celkem spokojenost, ale mit mensi kufr v aute, tak se tam nevleze a to mame auto velky a nevim, jestli vystacime v zime s hlubokou korbou, mala ma 3 mesice a s fusakem a oblecenim to bude pekne natesno, ale stejne v nem uz nechce byt ani ted
.
@Já_a_Kačí píše:
Kočárky, se kterými mám zkušenosti, jsem zmiňovala xkrát v diskuzích, které tu už jsou. Pročti si zpětně diskuze.
A casualplay bych zrovna nechtěla ani zadarmo.
Zdar.
@lusila píše:
@natiova nechapu, ze se do tebe vsichni tak navazeji, dnes je asi naky den rypalu. Ale mohla bys aspon napsat, jaky kocar mas ty
. Ja mam Mutsy 4rider, celkem spokojenost, ale mit mensi kufr v aute, tak se tam nevleze a to mame auto velky a nevim, jestli vystacime v zime s hlubokou korbou, mala ma 3 mesice a s fusakem a oblecenim to bude pekne natesno, ale stejne v nem uz nechce byt ani ted
.
Jéé někdo kdo mě pochopil moc díky
![]()
No já ten svůj tam mám je to tenhle http://www.google.cz/url?… Ale ještě uvažuji ![]()