Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
@lusila píše:
@natiova nechapu, ze se do tebe vsichni tak navazeji, dnes je asi naky den rypalu. Ale mohla bys aspon napsat, jaky kocar mas ty
. Ja mam Mutsy 4rider, celkem spokojenost, ale mit mensi kufr v aute, tak se tam nevleze a to mame auto velky a nevim, jestli vystacime v zime s hlubokou korbou, mala ma 3 mesice a s fusakem a oblecenim to bude pekne natesno, ale stejne v nem uz nechce byt ani ted
.
No, to je právě ono, dle mého zakladatelka žádný kočárek nemá a potřebuje poradit s výběrem. Ale bylo to formulováno úplně jinak a proto nás to zaskočilo. Myslím, že většina z nás pochopila, že je nějaký výrobce nebo prodejce kočárků na radí čeho si na kočárku všímat. No, už je to ale vysvětleno, takže chce po nás naše dosavadní zkušenosti s kočárkama, které jsme mohli vyzkoušet.
Já se smála její odpovědi…
je pravda že takovejch diskusí je tu mraky a jak už tu bylo psáno všichni tvůj název diskuse pochopily tak jak vyzněl a né jak jsi to myslela…
@natiova píše:
@Tedys ale já tam ten svůj mám (str 3)
Ale píšeš, že ještě nevíš, jestli ne jiný… na několika místech píšeš o zvažování ![]()
Sakra, já dneska nechci být za rýpalku, ale tenhle thread asi fakt nechápu
Že by mateřská demence?
@kreali píše:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
No já jenom nevím proč tak škaredě na mě…když se nelíbí tak sem na tuhle diskusi nemusíš.
@natiova píše:
No já jenom nevím proč tak škaredě na mě…když se nelíbí tak sem na tuhle diskusi nemusíš.
nebylo to myšleno škaredě…
na tuhle diskusi jsem šla protože mi byla doporučena ![]()
Jo a šlo mi o názory někdo tu psal že by nechtěl casualplay já bych zase nechtěla BGB ani kdyby mi k němu dali ještě peníze
muj názor…
@natiova píše:
Jo a šlo mi o názory někdo tu psal že by nechtěl casualplay já bych zase nechtěla BGB ani kdyby mi k němu dali ještě penízemuj názor…
Jeee tak to ja bych brala klidne jeste jeden BGB kdyby mi k nemu dali jeste penize…
ne vazne… Chapu, ze se BGB nemusi kazdemu libit, ale kdo nevyzkousel, nepozna o co prichazi…
. Nekomu holt staci kocarek, nekdo potrebuje Bugaboo…jako ja ![]()
@Sype No jo nooo když mě to BGB příjde jako nízký s ošklivími kolečky a korbičkou jako krabice… ale chápu muj názor ![]()
@Sype píše:
No jasne… Nemuzeme mit vsechny stejny vkus…
Ano ano pravda pravda… jjsem prostě na kočárky typu dorjan tako a nebo třeba
X-lander… ![]()
@natiova píše:
@Sype No jo nooo když mě to BGB příjde jako nízký s ošklivími kolečky a korbičkou jako krabice… ale chápu muj názor
No to bude taky ten problém asi, on nebude ale nejdůležitější vzhled kočárku, ale pohodlí pro dítě a praktičnost. Ale to je teda pro Vás asi až druhořadé
I když teda nechápu, jak může někdo napsat o Taku že je pěkný a BGB je ošklivá krabice
No ale proti vkusu…
Už o tom psát nebudu ale až když napíšete, že by jste nebrala něco ani za peníze, tak si ty kočáry oba vemte do ruky, projeďte se s nima a potom můžete soudit. Asi by jste docela čuměla, že není kočár jako kočár.
@Tedys píše:
No to bude taky ten problém asi, on nebude ale nejdůležitější vzhled kočárku, ale pohodlí pro dítě a praktičnost. Ale to je teda pro Vás asi až druhořadéI když teda nechápu, jak může někdo napsat o Taku že je pěkný a BGB je ošklivá krabice
No ale proti vkusu…
Už o tom psát nebudu ale až když napíšete, že by jste nebrala něco ani za peníze, tak si ty kočáry oba vemte do ruky, projeďte se s nima a potom můžete soudit. Asi by jste docela čuměla, že není kočár jako kočár.
Klid, ona paní (slečna?) bude nějaká aktivistka za Tako a jemu podobné kočáry… přispěla snad do všech diskusí o kočárcích za poslední dobu a jediné, co řešila, že kočárky typu BGB s malými kolečky vepředu jsou hrozné a jak by je nechtěla ani kdyby jí k tomu ještě zaplatili
Takže žádný stres, tohle fakt nemá cenu. Ještě neuvedla ani jediné kritérium (kromě vzhledu, který je u BGB pro mě super, pro některé ne, ale o funkčnosti se nezmiňuje nikde).
@LaBaM píše:
Klid, ona paní (slečna?) bude nějaká aktivistka za Tako a jemu podobné kočáry… přispěla snad do všech diskusí o kočárcích za poslední dobu a jediné, co řešila, že kočárky typu BGB s malými kolečky vepředu jsou hrozné a jak by je nechtěla ani kdyby jí k tomu ještě zaplatiliTakže žádný stres, tohle fakt nemá cenu. Ještě neuvedla ani jediné kritérium (kromě vzhledu, který je u BGB pro mě super, pro některé ne, ale o funkčnosti se nezmiňuje nikde).
Jo tak já už mlčím
![]()
@Tedys píše:
Jo tak já už mlčím![]()
![]()
Já když jsem si to prohlížela, tak mi to stačilo, že to fakt nemá smysl
![]()