Kočárek podle vás?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4890
19.10.12 11:12
@malaVetrackova píše:
Když jsem viděla poprvé kočár Bugaboo u kamarádky tak jsem si říkala, ježííš to je divnej tvar atd.,ale jak přišlo na vybírání kočárků tak jsem si ho nějak zamilovala a jiný jsem nechtěla a tak jsem ho prostě musela mít. Takže doufám, že s ním budu spokojená. Ale kupovala jsem ho přes bazar, protože tak šílený prachy se mi taky dávat nechtělo ikdyž kočárek jsme neplatily…ale řekla, jsem si, že za zbytek peněz můžu pořídit ještě dalších dvacet potřebných věcí. :dance: :srdce:

Právě, že všechny maminky nadávají, jak je šíleně drahý, ale on se dá opravdu teď už koupit na MMB za cenu stejnou jako třeba Jané, Concord nebo podobné kočárky. Chce to jen se chtít podívat :lol: Já teda musela investovat do nového, protože když jsem ho vybírala, tak se jeté ještě moc neprodávali. Teda skoro vůbec ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3118
Jo, jo, díky je, jsem s ním spokojená :D
@Tedys píše:
Ten má kamarádka, je moc pěkný :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1424
@Tedys píše:
Tady je malá ve sporťáčku (jen pro představu) :)

Mimochodem :) Máš nádhernou malou slečnu ;) :kytka: Vypadá opravdu andělsky :lol: :andel: :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

@natiova přesně tak. Když si vezmu, že nový stojí tolik jako moje auto co jsem si pořizovala :lol: :lol: A po roce se člověku přestane líbit tak ho chce prodat a je rád, že si ho koupí někdo o půlku levnějc.. :mrgreen: A já jsem zrovna ten typ člověka, co musí jít z dobou takže předpokládám, že až budu mít jednou další mimčo tak budu chtít zas ten IN kočáár.. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4890
19.10.12 11:14
@natiova píše:
Mimochodem :) Máš nádhernou malou slečnu ;) :kytka: Vypadá opravdu andělsky :lol: :andel: :andel:

Děkuji :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1424
19.10.12 11:15
@malaVetrackova píše:
@natiova přesně tak. Když si vezmu, že nový stojí tolik jako moje auto co jsem si pořizovala :lol: :lol: A po roce se člověku přestane líbit tak ho chce prodat a je rád, že si ho koupí někdo o půlku levnějc.. :mrgreen: A já jsem zrovna ten typ člověka, co musí jít z dobou takže předpokládám, že až budu mít jednou další mimčo tak budu chtít zas ten IN kočáár.. :mrgreen:

No tak taky jsem říkala že na každé mimi jiný kočárek abych šla z dobou a nebyl okoukáný.........Ale potom jsem si řekla jen v případě že děti budou od sebe aspon dva roky a původní nebude ve VÝBORNÉM stavu :mrgreen: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4890
19.10.12 11:15
@malaVetrackova píše:
@natiova přesně tak. Když si vezmu, že nový stojí tolik jako moje auto co jsem si pořizovala :lol: :lol: A po roce se člověku přestane líbit tak ho chce prodat a je rád, že si ho koupí někdo o půlku levnějc.. :mrgreen: A já jsem zrovna ten typ člověka, co musí jít z dobou takže předpokládám, že až budu mít jednou další mimčo tak budu chtít zas ten IN kočáár.. :mrgreen:

No, já na něm miluju, že se dají měnit ty potahy a hned máš jiný kočárek. A nemusíš ani kupovat ty originály, hodně maminek na MMB ti ušije různé na zakázku a vypadá to naprosto parádně :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1424
19.10.12 11:16
@Tedys píše:
Děkuji :D

A je tak krásně hodná jako vypadá? :mrgreen: :andel: :mrgreen: :?: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.10.12 11:16

@Tedys ano když člověk umí dobře hledat na netu, tak najde lidi co ho prodávají za super cenu a hlavně kolikrát opravdu jak nový a ještě se všemi věcmi a doplňky jako jsem to měla já. Takže se nemůžu dočkat až sním poprvé vyjedu.. :mrgreen: hlavně je paráda jak je lehoučký

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.10.12 11:17
@Tedys píše:
No, já na něm miluju, že se dají měnit ty potahy a hned máš jiný kočárek. A nemusíš ani kupovat ty originály, hodně maminek na MMB ti ušije různé na zakázku a vypadá to naprosto parádně :palec:

právě, já ho mám celý ve vínové barvě což se mi zrovna nelíbí a dávat za nové potahy 3 tisíce tak to si radši seženu paní, která mi potahy na to ušije a ještě budou hezky barvené…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4890
19.10.12 11:18
@natiova píše:
A je tak krásně hodná jako vypadá? :mrgreen: :andel: :mrgreen: :?: ;)

Je to je zlatíčko, pořád usměvavá, strašně hodná. Mám už osmiletého syna a ten byl pravý opak, takže si to teď užívám :dance: :dance:,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4890
19.10.12 11:20
@malaVetrackova píše:
právě, já ho mám celý ve vínové barvě což se mi zrovna nelíbí a dávat za nové potahy 3 tisíce tak to si radši seženu paní, která mi potahy na to ušije a ještě budou hezky barvené…

Já mám teda originál pink stříšku a letní pink stříšku. A nechala jsem si ušít stříbrnou a k ní mám i šitý nánožník. Je to v té samé látce jako origoš, fakt paráda.
No, já mám teda na léto i Beečko, ale to už jsem kupovala taky na MMB za super cenu (poloviční) a úplně jako nové.

Příspěvek upraven 19.10.12 v 11:21

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1424
19.10.12 11:20
@malaVetrackova píše:

No to je dobrý nápad…když jsme u těch potahů nedávno jsem potkala paní a ta měla kočárek s autíčky 8o :D …No jenže říkala že čekali kluka a tadá mají holku noo tak má slečna utíčka :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4890
19.10.12 11:22
@natiova píše:
No to je dobrý nápad…když jsme u těch potahů nedávno jsem potkala paní a ta měla kočárek s autíčky 8o :D …No jenže říkala že čekali kluka a tadá mají holku noo tak má slečna utíčka :mrgreen:

Jéé, to by se Theince líbilo, ona má bratrovu výchovu, takže auta zbožňuje :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1424
19.10.12 11:25
@Tedys píše:
Jéé, to by se Theince líbilo, ona má bratrovu výchovu, takže auta zbožňuje :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

No prosím :mrgreen:… Tady je takovej na nánožníky s autíčky :mrgreen: http://www.mimibazar.cz/bazar.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí