Kočárek podle vás?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1424
19.10.12 11:48
@malaVetrackova píše:
Mě 3× různý doktoři řekli, že je to holka o klukovi se ani jeden z nich nezmínil takže automaticky mám pokoj růžový, vaničku, oblečení atd., ale známí a ostatní lidi mi pořád řikají, že moje břicho vypadá stejně jak kdybych měla mít kluka a i, že mám hezkou pleť a prostě, že mi to sluší. Takže doufám, že se doktoři opravdu nespletli..jinak by to bylo dosti v pr… :lol: :lol:

Hele jak říkám mě mojí mamce a prostě ženskejm v okkolí pořád někdo cpal ty máš bříško na to a vypadáš na to.....hele stejně to skoro vždycky bylo naopak :lol: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.10.12 11:55

@natiova ano ano, každý má tu postavu jinak stavěnou kdyby se to dalo poznat pohlaví podle tvaru břicha a podle toho jestli je máma krásnější nebo ošklivější tak by lékaři asi moc radost neměli, protože by jim nikdo na UTZ asi nechodil kdyby nemusel.. Sice se většinou používá spíš na to, jestli jsou orgány všechny, ale na pohlaví taky.. Takže spíš asi budu brát namysli 3D UTZ.. :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1424
19.10.12 12:00

Jo jo je to prostě hloupost moje známá to měla fakt přesně :mrgreen: Když jí říkali podle toho jak vypadá že to bude holka měla kluka ted jí říkali že bude kluk a narodila se jí holka… :mrgreen: tomu se nedá věřit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.10.12 12:07

@natiova Spoléhám na doktory :) a co ty? Mimčo máš, nebo očekáváš? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1424
19.10.12 12:09

Čekáme ;)
No ještě jsem narazila tento kočárek co myslíte :?:… :D

http://www.google.cz/url?… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1424
19.10.12 12:13

Navíc jsou na něj ted úžasné slevy :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4890
19.10.12 12:29

Nejlepší je si vždycky zjistit zn. kočárku a projít si recenze. Stojí to za to, píšou tam maminky, který ten kočár mají a mají s ním zkušenosti, jak ty dobré, tak špatné.
Protože já můžu napsat max. jestli se mi líbí nebo ne, ale pokud ho nemám odzkoušený a neznám ho, tak neporadím. Taky samozřejmě záleží co od kočárku očekáváš. Naše malá je třeba narozená v září, tak pro mě bylo hodně důležité kritérium, aby byla velká korba, abych ji celou zimu mohla vozit v hlubokém. A tím bylo skoro 80% kočárků vyřazeno, protože korbičky se dnes dělají fakt strašně malé. Thea se vozila v hlubokém do sedmi měsíců a úplně v pohodě :D

Příspěvek upraven 19.10.12 v 12:33

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
19.10.12 12:33

@natiova ahoj, tak za mě značka jané, quinny, concord, mutsy, maxi cosi ;) :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4890
19.10.12 12:36

Mě se kromě BGB líbí Brio, Joolz, Mutsy, Quinny, ale to jsou zrovna asi všechno kočárky které se tobě moc nelíbí :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.10.12 12:59

Taky jsem si všimla toho, že většina korbiček je strašně malých a to děcko z toho musí rychle vyrůst a nezbyde nic jinýho než koupit jiný větší kočár.. Byznys no.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1424
19.10.12 12:59

No je tady i na ten kočárek diskuse ten kdo ho má tak super takže asi jo… :D
Mě se líbí moc ale musím rychle je o něj tady velký zájem a v čr není moc dostupný :lol: 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1424
19.10.12 13:04

Já myslím že je fajn :)
otočná přední kola s možností aretace
všechna kola jsou nafukovací a odpružená s možností regulace odpružení zadních kol
vzdušná velká korba s možností regulace zádové opěrky,
pohodlné a rychlé uchycením k podvozku
sportovní verzi lze nasadit oběma směry
3 stupňová regulace opěrky zad až do ležící polohy
regulace opěrky noh
výškově stavitelná rukojeť
velký koš se zámkem
:D :D :D :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
545
19.10.12 13:08

@Denisa313 spokojena s mutsy jsem (mam 4rider),ale nake detaily bych zmenila. Treba drive mala potrebovala poradne udrncat, aby usnula, ted uz ji vetsi drncani budi a stav chodniku v okoli je katastrofalni, takze ted by se hodil, aby byl mekci. A kosik je maly, k sportaku mam uz rovnou kupeny ten pridatny nakupni, korba se neda za vrch poradne chytnout (coz uz maj vyreseno u EVO), ale nemenila bych, je pravda, ze idealni kocarek neexistuje :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
545
19.10.12 13:10

… jo, ale zatim jezdime jenom v hluboke korbe, jake prekvapeni me ceka se sportakem, to teprve uvidime.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1205
19.10.12 13:42

@lusila
No já už ho mám doma, ale používat ho budem až za tři týdny, tak jsem zvědavá..Taky 4ridera ale kupovala jsem ho hlavně kvůli tomu že se mi s ním dobře jezdilo, tak uvidíme. Jinak s tím košíkem máš pravku, taky to vyřeším tím nákupním, a až doma jsem zjistila že malého moc nepohoupu :lol:..
Hlavně mě naštvalo že jsem doma nafoukala kolečka a hned jedno prasklo, vadí mi, že disk kola je prázdný, takže asi snadno praskne..Ale vnitřek jsem zasilikonovala tak snad s tím problémy nebudou :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí