Kočárek podle vás?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1425
6.11.13 22:06

@natiova Co je ten druhý za kočárek prosím? :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
JellyBean
6.11.13 22:25
@Berungga píše:
Ahojky maminky…Chtěla bych slyšet Váš názor..Raději Concord Fusion či CAM Dinamico??? :) :think: Nemůžeme se doma rozhodnout..Recenze jsem četla, ale je to furt 50 na 50 :?:

Nebrala bych ani jednen :nevim: hlavne kvuli plastovym koleckum, u kterych je citit i sebemensi nerovnost. Nevim, v jakem terenu chces s kocarkem jezdit, ale tyhleoba jsou kocarky spis jen do mesta, ne do terenu. A kdyz uz, tak bych asi spis brala ten concord :nevim:

• Citovat
  • Upravit
JellyBean
6.11.13 22:25
@Ms.Blueberry píše:
Nebrala bych ani jednen :nevim: hlavne kvuli plastovym koleckum, u kterych je citit i sebemensi nerovnost. Nevim, v jakem terenu chces s kocarkem jezdit, ale tyhleoba jsou kocarky spis jen do mesta, ne do terenu. A kdyz uz, tak bych asi spis brala ten concord :nevim:

Co mas ted za kocarek?

• Citovat
  • Upravit
4932
6.11.13 22:42

@Berungga Z těch dvou bych si vybrala Concord, ale dokoupila bych nafukovací kola. To u Dinamica nejde a ta přední se hrozně rychle ojedou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1480
7.11.13 13:50

@Michaela1983 Určitě dokoupím kolečka, aby jsme mohli jezdit i do lesa..Jen nemohu najít žádnou stránku přímo s kolama na concord, neznáš nějakou?? :think: Nebo jdou na kočárek „jakýkoliv“ kola? :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3165
11.7.15 00:16

OBNOVUJI TÉMA

V největších vedrech chodíme se synem na pozdní procházky. Jsou to dny, kdy nemám doma partnera, který by nás odvezl někam k vodě a prozatím na můj ŘP nemáme našetřeno (ani bych si to minimálně rok s dítětem nelajzla v autě po získání ŘP). O víkendech, kdy jsou parna, jsme u vody. Ale přes týden je to peklo na sídlišti s okny na jihozápad.

Moje otázka zní. Synovi jsou 2 roky a 9 měsíců. Na kočárek je samozřejmě velký a už ho tuším víc jak rok nepoužíváme. Nejraději bych syna vzala na delší procházku, kdy bychom šli někam za světla, ale při zpáteční cestě za šera bych ho uspala a „odvezla“ domů. Máme tatrovku, ale syn má 105cm a je na ní moc dlouhý v polosedu (už jsme zkoušeli dávněji, když nám nečekaně usnul venku a snažili jsme se ho odvézt v tatrovce, kterou jsme měli shodou okolností s námi venku).

Máte někdo nějaký nápad? Nebo se budu muset spokojit s tím, že vyjdeme tak, ať i přijdeme za světla? Pro mě by bylo příjemné ho uspat na vzduchu venku, má to moc rád. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
270
11.7.15 05:08

Ahoj a proc nepouzivas ten vas kocarek? Syn se tam nevleze, nebo jen aby si okoli nereklo, ze vezes tak velkeho v kocarky? Ja bych se na okoli vyprdla vytahla kocarek a pouzivala dokud vam to bude vyhovovat.Sama znam jak je super cestou zpet nalozit dite :-) A jeste nema ani tri roky jen at se sveze.Nebo si od nekoho pujc takove ty skladaci golfky at se s tim nemusis tolik tahat kdyz maly jinak chodi. ;) Ja osobne taky nemam ridicak a resim to stejne proste cestou zpet nenalozim do auta, ale do kocaru a muzu trajdat bez vycitek :P Syn je sice mladsi, ale to je fuk ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17565
11.7.15 07:48

Já pro ten účel mám manduku/batolecí nosítko. Je to skladné (srolované nesu kolem pasu) a když je dítě unavené, tak si ho „hodím na záda“. Obě děti mi na zádech celkem spolehlivě usínají :-D A nemusím řešit, jestli se vejdu s kočárem do autobusu apod.
Ale jestli jste nikdy nenosili, tak nevím, jak moc by se to tvému synovi líbilo, když není zvyklý :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4426
11.7.15 08:46

@TSMoruga Taky mám manduku, ale klidně bych v takovém případě vzala kočárek, zase tak velký ještě není, že by nemohl do kočárku a i kdyby byl, nikomu do toho nic není!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7974
11.7.15 10:10

@TSMoruga Mám stejně starou dceru a podědila po starší ségře její B-Agile. V klidu se v něm vyspí, vejde se nám tam vercajk na den. Ale tady jezdí i mnohem starší děti, když jde o celodenní vejšlap. Akorát spíš s pidigolfáčema. Nosím hodně, ale v parnu je pro všechny příjemnější kočárek se stříškou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4062
11.7.15 11:23

Tak ve 2 letech a 9 měsících mi teda na kočárek nepřipadá velký. Mám dceru o dva měsíce mladší a kočárek používáme pořád hodně, delší vycházky nebo výlety ještě celé pěšky nezvládne a mě nebaví placatit se pořád jenom kolem baráku. Navíc do kočárku naložím věci, nákup… a nemusím se s tím tahat v rukách nebo na zádech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3165
11.7.15 12:29

Holky, já mám golfky Chicco LiteWay a teď jsem zkoušela ho do toho posadit. To byla dobrá komedie. :mrgreen: Kočárek při synově váze 17kg naprosto neovladatelný, rozvrzaný a hlavně kočárek mi přijde hodně malý pro něj. Jak si lehl, tak mu skoro zadek ven trčel. On je syn opravdu hodně velký a těžký. Už jak seděl, tak o stříšku šoupal hlavu. :think:
Jsem ho měla vyfotit, jak v tom kočárku vypadal komicky :lol:
Syn vypadá na 4-5 letého kluka, tak proto jsem chtěla volit něco méně „miminkovského“, ale vůbec nic mě nenapadá.
S tím nosítkem bych si strhla záda, on se chlapec pronese. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7974
11.7.15 13:09

@TSMoruga Hodně lidí pro delší dítka kupuje maclareny. Ony sice mají krátkou opěrku, ale zase fůru místa pod boudou a vysokou nosnost. A taky nemaj tak miminkovský barvy. Já mám doma jako nouzovku Plika. Ale čím je dítě těžší, tím se všechny tyhle kočárky ovládají hůř.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Billi
11.7.15 13:32

@TSMoruga jak moc je velký? Synovi je 3,5 a v pohodě si lehne do Britaxu, dokonce by se tam vyspal, kdyby bylo potřeba, dneska jsem ho popovážela i s velkým nákupem a kočár se pořád ovládal slušně. My třeba letos pořizovali vozík za kolo, sice to na vyspání není nic moc, ale usnuli nám tam oba kluci, když jsme jeli pozdě z výletu.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí

Baby Snap 4