Kočárek podle vás?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1424
19.10.12 13:46

Téda koukám že jsou tu šikulky saopravářky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
545
19.10.12 13:47

S koleckami jsem zatim nic nedelala, takze s tema problem nemam. No mne se s nim jezdi dobre, do mesta vyborny, v malych prostorech super, verim, ze s nim budes spokojena, jak jsem psala, vadi mi jenom detaily.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.1.13 15:12

Maminky, nemáte někdo zkušenost s kočárkem Lonex retro?
http://www.lovebaby.cz/…tro-claasic/?…
Vzhledově se mi žádný moderní kočárek nelíbí, ale tenhle tedy ano. Jen nevím, jak moc je kvalitní… Děkuji za rady!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
28.1.13 17:46

Ahoj chci se zeptat jestli se dá koupit trojkombinace aby autosedačka byla s ISOFIXEM??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7974
28.1.13 18:20

@remzii303 Prakticky všechny dražší značky mají autosedačky s isofixem. Jen základny se většinou dokupují zvlášť. Takže jukni na Jané, Peg-Pérego, Britax, Inglesina nebo podporují nacvaknutí takových autosedaček.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
28.1.13 18:29

NO chtěli jsme se kamarádce složit na kočárek, ale jak vidím ty ceny no to mám teda radost :-D Ale děkuji moc za tip :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7974
28.1.13 18:44

@remzii303 Tak se složte na autosedačku ;) Taková nová nej nej autosedačka stojí co kočárek :lol: Nebo varianta dva, kupte slušnou dvojkombinaci s širokou podporou autosedaček…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
28.1.13 19:19

My to nějak prodebatujem, třeba se nás sejde tolik, že nebude problém koupit drahý kočár. Uvidíme :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7974
28.1.13 19:46

@remzii303 Hele, já vím, že už je to mimo dotaz, ale nebude ten kočárek úplné překvapení? Já jen, že většina maminek si chce vybrat ten NEJ kočárek sama. Navíc bývá zvykem, že na něj přidávají prarodiče nebo ho leckde i přímo platí. Aby pak neměla dva.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
28.1.13 19:50

Já jen vím, že mají auto na který pasuje ten ISOFIX či jak se to jmenuje, takže se dívám na kočárky s tímhle systémem ať víme kolik přibližně bude potřebovat peněz. A samozřejmě že výběr necháme na ní :-) Mě taky kupovali kolegyně z práce, teda skládali se na něj a já si pak sama vybrala :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1424
29.1.13 20:06

Téda kamarádka musí být super kamarádka :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2780
29.1.13 20:17

Kamarádka má starší a mě se líbí Firkon Verano, dělá se i v prodloužené délce, trojkombinace s autosedačkou. Akorát jsem si všimla, že nemá nafukovací kolečka. Je lehký.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12272
29.1.13 20:30
@remzii303 píše:
My to nějak prodebatujem, třeba se nás sejde tolik, že nebude problém koupit drahý kočár. Uvidíme :palec:

Nebo kupte Mutsy jen s korbičkou a maminka si už pak sportovní nástavbu dokoupí, až bude potřebovat. Na Mutsy jde autosedačka Maxi Cosi :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4890
31.1.13 15:05

Na hodně kočárů sedí autosedačka Maxi Cosi a ta se dá koupit i s isofixem. My jsme ji měli na Bugaboo a vím, že sedí asi na dalších deset kočárů :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1480
6.11.13 20:53

Ahojky maminky…Chtěla bych slyšet Váš názor..Raději Concord Fusion či CAM Dinamico??? :) :think: Nemůžeme se doma rozhodnout..Recenze jsem četla, ale je to furt 50 na 50 :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí