Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
S koleckami jsem zatim nic nedelala, takze s tema problem nemam. No mne se s nim jezdi dobre, do mesta vyborny, v malych prostorech super, verim, ze s nim budes spokojena, jak jsem psala, vadi mi jenom detaily.
Maminky, nemáte někdo zkušenost s kočárkem Lonex retro?
http://www.lovebaby.cz/…tro-claasic/?…
Vzhledově se mi žádný moderní kočárek nelíbí, ale tenhle tedy ano. Jen nevím, jak moc je kvalitní… Děkuji za rady!
Ahoj chci se zeptat jestli se dá koupit trojkombinace aby autosedačka byla s ISOFIXEM??
@remzii303 Prakticky všechny dražší značky mají autosedačky s isofixem. Jen základny se většinou dokupují zvlášť. Takže jukni na Jané, Peg-Pérego, Britax, Inglesina nebo podporují nacvaknutí takových autosedaček.
NO chtěli jsme se kamarádce složit na kočárek, ale jak vidím ty ceny no to mám teda radost
Ale děkuji moc za tip ![]()
@remzii303 Tak se složte na autosedačku
Taková nová nej nej autosedačka stojí co kočárek
Nebo varianta dva, kupte slušnou dvojkombinaci s širokou podporou autosedaček…
My to nějak prodebatujem, třeba se nás sejde tolik, že nebude problém koupit drahý kočár. Uvidíme ![]()
@remzii303 Hele, já vím, že už je to mimo dotaz, ale nebude ten kočárek úplné překvapení? Já jen, že většina maminek si chce vybrat ten NEJ kočárek sama. Navíc bývá zvykem, že na něj přidávají prarodiče nebo ho leckde i přímo platí. Aby pak neměla dva.
Já jen vím, že mají auto na který pasuje ten ISOFIX či jak se to jmenuje, takže se dívám na kočárky s tímhle systémem ať víme kolik přibližně bude potřebovat peněz. A samozřejmě že výběr necháme na ní
Mě taky kupovali kolegyně z práce, teda skládali se na něj a já si pak sama vybrala ![]()
Kamarádka má starší a mě se líbí Firkon Verano, dělá se i v prodloužené délce, trojkombinace s autosedačkou. Akorát jsem si všimla, že nemá nafukovací kolečka. Je lehký.
@remzii303 píše:
My to nějak prodebatujem, třeba se nás sejde tolik, že nebude problém koupit drahý kočár. Uvidíme
Nebo kupte Mutsy jen s korbičkou a maminka si už pak sportovní nástavbu dokoupí, až bude potřebovat. Na Mutsy jde autosedačka Maxi Cosi ![]()
Na hodně kočárů sedí autosedačka Maxi Cosi a ta se dá koupit i s isofixem. My jsme ji měli na Bugaboo a vím, že sedí asi na dalších deset kočárů ![]()
Ahojky maminky…Chtěla bych slyšet Váš názor..Raději Concord Fusion či CAM Dinamico???
Nemůžeme se doma rozhodnout..Recenze jsem četla, ale je to furt 50 na 50 ![]()