Kočárek pro ex od ex

21311
18.6.19 13:40

To si snad fakt už holky děláte srandu. Takže ona si místo nového kočárku, který ji pořídí její rodiče (naprosto normální postup), má vzít starý kočár, v kterém vozila děti exmanželka jejího muže? Neskutečný. Radsi už sestře nic neraď

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14376
18.6.19 13:41

Promiň, ale já bych pro své dítě taky nechtěla věci po exce mého muže. A nemyslím si, že by tvoje sestra mohla nějak použít proti němu peníze, které jeho, byť už žena, dostane od svých rodičů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.6.19 13:43

Myslim, ze by ses do toho nemela montovat :nevim: taky jsme pro vyklizeni baraku nasli veci po manzelovych detech z prvniho manzelstvi, ale ja je striktne odmitla, chtela jsem pro sve prvni dite vse nove a hlavne si to sama vybrat.. a na obhajobu byvaleho Tve sestry - on penize mit fakt nemusi, kdyz je dostane jeho nova manzelka od svych rodicu :nevim:

• Citovat
  • Upravit
14376
18.6.19 13:47

Mě by jen zajímalo, jak by to bylo v opačném případě… Kdyby ex tvojí ségry za ní přišel, že po ní chce věci po dětech, protože je kupovali společně a platili napůl. To by ho asi hnala svinským krokem, co…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1615
18.6.19 13:54

Taky sem teda nechtěla nic po EXce…sice jsou ty věci po dítěti, které je samozřejmě taky mého muže., ale já pro své první dítě prostě chci věci jako kočárek a další vybrat sama podle sebe. Né každému musí vyhovovat kočár po dvou děckách, který byl moderní před deseti lety například. Třeba má prostě pro svého prvního potomka uplně jinou představu. Takže ji chápu a ty se do toho radši moc nemontuj a nech to na ségře ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1259
18.6.19 13:56

Jezis to ke ale blbej napad :roll: v zivote bych nevzala veci po ex. At ji necpe svoje stary veci a radeji resi ze neplati alimenty. A ty se prestan cpat do jinych zivotu, snad je dospela a umi si to vyridit sama. Jeste se tady budes rozcilovat ze je ta nova nechce :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
681
18.6.19 13:57

@Tichošlápek v tom kočárku vozil on svoje děti, podívej se na to takhle. Ale když myslíš :nevim: @Aduš8 nezlob se na mě, ale pokud jsou manželé, je na jejich majetek pohlizeno jako na společný ;) naprosto chápu, že to odmítne někdo, kdo nedluzi jinému peníze, tohle nechápu a určitě to proti nim ségra použije pokud ji peníze za alimenty nedoplati ;) @Aduš8 proč by ji měla hnát? Ona mysli víš, fakt je kupovali společně ;) to, že ty bys ho hnala neznamená, že takhle nesoudna jsme každá ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
681
18.6.19 13:58

@Khalesi mě vůbec nejde o ty věci :wink:jde mi o ty alimenty, sehlgre samozřejmě taky, proto tohle udělala ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
529
18.6.19 13:59

Tak tohle je teda dost mimo… To je jeho problém jak to má s výživným a s výbavou to nemá nic společného. O to víc, když jí ani nekupuje on, ale JEJÍ rodiče…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
529
18.6.19 14:00

@rerere A jak by jí to pomohlo s alimenty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
18.6.19 14:00

@rerere tvoje segra nebude mít absolutně co použit. Protože prarodiče koupí svému vnouckovi nový kočárek - ne jeho rodiče z peněz, které by teoreticky mohli použit na alimenty - vnimas ten rozdíl? Je to dárek pro vnouče. Nemá to vůbec co dělat s dluznymi alimenty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37131
18.6.19 14:01

Taky bych nechtěla věci po ex přítele. Když tvoje sestra nemá peníze, ať ty věci prodá ne? Nějak nechápu logiku, kdzy on ji dluží peníze tak ona mu ještě bude dávat zadarmo výbavičku, místo aby ji prodala a nějakou korunu na tom trhla… Já třeba mám na chatě schovaný kočárek po prvním synovi, kupoval ho ex a pro mladšího syna sem koupila nový, nechtěla sem aby současný přítel vozil naše dítě v kočáru co vybral ex, plus je ten kočár teda starší, nemoderní a chtěli sme nové věci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6623
18.6.19 14:01

Me nabídnout muž věci po svým dětech s ex, tak ho nejspíš něčím vezmu po hlavě aby se probral. Pro svoje dítě chci věci jaké si sama vyberu a především nové, ne tahane před 5 lety 2 deckama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14376
18.6.19 14:04

@rerere no, když myslíš… Ve skutečnosti není dar započítáván do společného jmění manželů. A už věřím, že někdo, kdo zkouší takovéhle sviňátny, by s láskou a úsměvem dal věci někomu, kdo mu dluží na alimentech. A proto, že on neplatí alimenty, tak jeho nová žena má přijmout všechno a a vzít si staré krámy 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3079
18.6.19 14:06

Promiň, ale taky mi to přijde úplně mimo. Nechápu, že se sestra k něčemu takovému nechala ukecat. :roll: Měla věci normálně prodat. Za mě to vidím stejně jako ostatní. Radši už ji nijak neraď a vůbec se do toho nemotej. Takového rádce bych fakt chtěla mít…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová