Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@rerere píše:
Napíšu to znovu, stejně pro vás asi ale zbytečně. Bývalému muži mě ségry byla nabídnuta vynavicka jeho děti. Peníze, co dostane jeho žena, která čeká jeho dítě může použít na cokoliv, plenky, monitor dechu, sunar, přebalovací podložka…Prostě na cokoliv. Proč bude kupovat nové věci pro dítě, které je zároveň muže, který pro něj má vybavicku? Nikde jsem nenapsala, že z těch peněz mají doplatit alimenty. Ty peníze ať si použiji na co chtějí, alimenty ať doplatí on že svých výplat, když si vezme věci po svých dětech, ušetří tom dost peněz např za plenky a ty může dát na alimenty. Ti ale žena, co má exekuci asi není schopna pobrat. a většina z vás tady taky evidentně ne. Finanční gramotnost tohoto národa je fakt otřesna, jak se zde dozvídám…
tak… na cokoliv. takže at si koupí třeba novej kočárek. Není to tvá ANI SESTRY věc. Ani finanční gramotnost zbytku národa není tvá věc, světe div se. Peníze dostane darem a sama jsi napsala, že je mužou použít na COKOLIV. Tak nám tu přestaň cpát, jak jsi ty i sestra finančně gramotná a jak vám se exekuce nemuže přihodit, protože jste prostě uvědomělý. A určitě by vám ani jedný nevadila výbava po exmanželce vašeho partnera. ![]()
Exovi at tvá sestra nechá dát exekuci na plat a víc se do toho ne.erte. U soudu by tvoje sestra byla touhle příhodou maximálně k smíchu,.
@LilyJane ono asi uplně nejde o tu starší výbavičku, ale třeba i o to, že je to od ex jejího muže. Taky bych to nechtěla a koupila bych si klidně starší jinde. ![]()
Mě to pořád nejde do hlavy, proč ty použitý krámy tak strašně vaděj a použitej chlap nevadí. Krámy aspoň dobře posloužily, ten chlap ani to ne a navíc je taky po exce. ![]()
@Takyjedna píše:
Mě to pořád nejde do hlavy, proč ty použitý krámy tak strašně vaděj a použitej chlap nevadí. Krámy aspoň dobře posloužily, ten chlap ani to ne a navíc je taky po exce.
taky nechápu, proč lidi nenakupují vše pouze v bazarech a chtějí nové věci
hádám, že ty jedeš jenom na použitých věcech, ne? oblečení, hračky pro děti atd. Vždyť to dobře někomu posloužilo, tak může i ostatním ![]()
@Keyllah jj, ne všechno jde mít nové, ale taky miluju bio eko přístup ![]()
Planeta je zavalena hadrama
nevím, já na děti kupovala i v sekaci. I nové věci, ale víc jsem měla věci z druhé ruky. Mimina to většinou neznici. Mně většina věci vydržela na tři děti. A sloužila ještě dalším.