Kočárek pro mimi s termínem v říjnu?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13903
26.7.12 17:33
@ttkk píše:
Ach jo, je to hrozný, vybrat si ideální kočárek… Takový asi neexistuje :(

Dneska jsme se byli podívat zase po prodejnách, a zaujal mě Jedo Fun 4ds, bohužel zase polák… Začínám se pomalu smiřovat, že dobrý, nepolský kočárek kolem 15 tis. v trojkombinaci neseženu.

Zkusím zrekapitulovat, co je pro nás duležité:

1. trojkombinace
  2. nafukovací, zatáčecí kolečka, odpružená
  3. dostatečně velká korbička, kam se vleze dítě i s fusakem po celou zimu, polohování zad
  4. 4kolka
Polský nepolský, hlavně ať je kvalitní a něco vydrží…

Mutsy Urban rider
Icoo Peak Air

Akorát nemají to polohování a budeš ho muset koupit v akci (třeba s Marianne, nákupech s Maminkou a tak) nebo z druhé ruky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Metamorphosis
26.7.12 17:35

:mrgreen:
http://www.moje-miminko.cz/…-go-985.html
v ceně je hluboká korba + sportovní, autosedačka se dokoupí za 2.600,–
Pokud umíš anglicky, z Británie si nyní celou sadu objednáš v přepočtu za cca 5.000,– Kč - je to loňská kolekce, takže ho mají již ve slevě..
Dobré jsou k němu i pláštěnky na hlubokou i sportovní korbu, naopak originál fusak moc nepoužívám, koupila jsem si od Aestheticu.
Celkově - nemůžu si ho vynachválit, mrkni ma moje fotoalbum včetně komentářů:
 https://www.emimino.cz/…-kocar-8012/

• Citovat
  • Upravit
162
26.7.12 17:38

A co Maxi Cosi Mura4?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23919
26.7.12 17:48

@ttkk Já mám JEDO FYN 4DS a kvalita mi přijde úplně v pohodě. Jezdím s ním i po horších terénech a v pohodě, není rozvrzaný. Jezdí se s ním hezky, krásné zatáčí jednou rukou. Má velký nákupní koš, dobré odpružení, které jde regulovat, skvělou boudičku, která jde víc přetáhnout, když je třeba (svítí slunce). Cena je příznivá a navíc se mi moc líbil. Když se kola zaaretují (já to aretuji nohou), tak jde krásně vyjet schody, v zimě jsem neměla problém.

Neměla jsem s tím kočárkem žádný problém. Jediná výhrada, co mohli udělat lépe - tak oddělávání madla u sportovní verze kočárků. Ale třeba už na to v nových kolekcích mysleli.
Ještě je fajn, že jde sportovní sedačku hezky sklopit (u jiných se musí třeba povolit pásek, atd.)

Tenhle splňuje úplně vše, co od kočárku požaduješ. A to polohování u korbičky má 3 polohy největší sklon je viz. foto http://www.babyexpress.pl/…cje_fyn4.jpg

Já bych se poláka nebála. Navíc 2 roky máš záruku na všechny kočárky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12651
26.7.12 17:49

@ttkk že seženeš kvalitnějšího poláka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
26.7.12 17:50

Ten Jedo Fyn vážně vypadá celkem dobře - i ta konstrukce vypadá pevně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23919
26.7.12 17:55

@ttkk Jedo je jeden z těch kvalitnějších polských výrobců (taky není úplně nejlevnější - jsou trojkombinace, které koupíš za 6tis. - tak toho bych se bála). Pokud by tam byla nějaká vada, tak to uvidíš už na prodejně, doporučuji se s tím kočárkem rychleji projet, jestli ty kolečka hezky drží (to jsem četla, že u těch levnějších může dělat problém). Já jsem opravdu neměla žádný problém. Terény zvládl i drsnější viz. foto (samozřejmě občas) a pořád drží :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1171
26.7.12 19:21

Taky vybírám kočárek, termín mám 6. října, takže už to docela hoří :mrgreen:
Já nemám požadavek polohování korby, ale zase otočnej sporťák a nafukovací kolečka všechny, myslím že je to nejlepší a nehrká to tolik.
Mým favoritem je Mutsy 4rider, ale moc se mi nelíbí jak je udělaný sporťák :zed: třeba v porovnání s obyč xlanderem..ten je má daleko vymakanější a líp zpracovaný, ale zase nemá odpružení a to by mi asi taky vadilo :nevim: Ach jooo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
26.7.12 19:44

Aktuální favorit je teda Jedo Fyn 4ds. Byla jsem si ho osahat v reálu, a líbí se mi moc. Jen se bojím té kvality. A připadalo mi, že jedno přední kolečko se nějak „třepalo“, ale doufám, že to byla jen vada vystaveného kusu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Metamorphosis
26.7.12 20:17

Po zkušenostech s prvním dítětem.. Dneska už bych se na trojkombinaci asi vyprdla.. Hledala bych velký, dobře manipulovatelný hluboký kočár a kvalitní autosedačku, která se dá ideálně namontovat na podvozek toho kočáru.
Sporťák bych koupila samostatně - ony ty samotné jsou větší a vychytanější než ty z trojkombinací.
No a rozhodně bych už netrvala na čtyřech kolečkách - trojkolky jsou ještě lepší.

• Citovat
  • Upravit
23919
26.7.12 20:19

@Amber_1977 Já souhlasím s tím, že už bych taky netrvala na trojkombinaci. A koupila klidně časem sporťák zvlášť. Ale zase takhle to asi vyjde cenově lépe - protože je jeden podvozek. A my jsme přikoupili akorát lehké golfky do auta na cestování.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
26.7.12 21:52
@maxminek píše:
Podle mě přetáčecí kola v zimě jsou nepraktická, zvláště, když ve městě nejsou upravené chodníky. Já jsem kvůli tomu chtěla stabilní kola. Od těch přetáčecích mě všichni odrazovali, tak nevím…

No nevíš, tak nepiš. :mrgreen: Nezažila jsem problém, navíc jde kolečka aretovat. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
26.7.12 21:53

@ttkk A co Coletto Giovanni? Už jsem tady o něm dozadu psala: http://www.youtube.com/watch?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23919
26.7.12 22:09

@gabi.design Nevypadá špatně, jak se u něho nastavuje sklon u sportovní verze? Musíš to utáhnout páskem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
26.7.12 22:17
@Izabella píše:
@gabi.design Nevypadá špatně, jak se u něho nastavuje sklon u sportovní verze? Musíš to utáhnout páskem?

Ne, má tam takový ty skoky. Nevím, jak líp bych to popsala. :mrgreen: Zkrátka páskem se neutahuje, má dané napevno tři polohy opěrky zad a ty se dají vzadu polohovat po zmáčknutí pojistky a posunout buď nahoru nebo dolů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí