Kočárek pro mimi s termínem v říjnu?

16
23.7.12 21:20

Kočárek pro mimi s termínem v říjnu?

Ahoj všem,

několik dní už trávím hledáním vhodného kočárku pro naše mimi, ale je jich tolik a už mě z toho začíná i bolet hlava :)

Uvítala bych proto vaši pomoc.

Jaké mám požadavky:

• kombinace (korba, sporťák, autosedačka)
  • prostorná korba (vzhledem k říjnovému termínu - tudíž využívání přes zimu, aby se tam mimčo vešlo v zimní výbavě :). Zřejmě odpadá X-Lander, který má malé korbičky)
  • polohovatelné nastavení zad v korbičce
  • pokud možno nafukovací kolečka (zatáčecí)
  • pokud možno ne polský výrobce
  • lehčí - raději pod 15 kg
  • čtyřkolka
  • cena - max. 17.000,–

Prosím o pomoc s výběrem, už mi z toho jde opravdu hlava kolem, je jich hodně, některé jsem si byla i osahat v obchodě, ale stejně si pořád nevím rady…

Děkuji :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3621
23.7.12 21:24

Doporučovala bych jít do největšího obchodu co máte v dosahu s kočárky. Prodavačky jistě poradí :-) Vše co máte jako požadavek splňuje kočárek kamarádky. Zjistím značku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2292
23.7.12 21:25

Ahoj za mě mohu doporučit jedině Casualplay s4 výborný kočárek :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
23.7.12 21:26

Kamoska mela firkon verano…je to teda polak..ale pises o xlanderu a ten je taky polak :mrgreen: ale splnuje vsechny tvoje pozadavky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2292
23.7.12 21:27

Jo a já měla mimi v srpnu a vešlo se mi krásně do hlubokýho(polskýho) ai s péřovým fusakem a bylo tam až do března :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3621
23.7.12 21:29
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34541
23.7.12 21:31

@ttkk ahoj hele ja mam termin taky v rijnu a chci firkona http://www.batolatko.cz/…doplnky.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12651
23.7.12 21:31

Já taky čekám říjňátko a mám objednaný Gesslein F1.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25199
23.7.12 21:32

Tak s tím polským výrobcem to bude asi horší - to mě napadá jen peg perégo, Gesslein a I´COO, ale buď jsou těžké nebo dražší…
My máme dorjan a malou na konci října. Do hluboké korby se vydala i vložnou taškou kterou jsem si dokoupila a polohovací záda v hluboké korbě jsem využila asi jen 3× - že to jde jsem zjistila úplnou náhodou :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34541
23.7.12 21:32

@jessikka ahoj nedala bys odkaz nebo foto?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12651
23.7.12 21:37

http://www.eshopbaby.cz/…ft-gesslein/
Má vyměnitelná přední kola, vložná taška je v ceně. Já si ještě přiobjednala pár věcí a mám to za necelých 20 tisíc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2292
23.7.12 21:37
@jessikka píše:
Já taky čekám říjňátko a mám objednaný Gesslein F1.

Moc zajímavý kočárek, má teda úžasný výběr barev ale přijde mi hodně nízko nad zemí.. :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
23.7.12 21:38

Díky za velice rychlé reakce! :D

Dorjan, Firkon to jsou poláci, takže raději ne. X-lander byl jediný polák, kterého bych akceptovala, ale vzhledem k malé korbičce odpadá… :(

Gesslein F1 pěkný kočárek, ale cenově je to už jinde…

Casualplay S4 není čtyřkolka :(

No a to je to, o čem jsem mluvila… Kočárků hodně, ale vždycky je tam něco špatně. Vím, že se budu zřejmě muset s něčím smířit, z něčeho slevit, ale zatím nemám ani favorita, nad kterým bych přemýšlela… Ta hmotnost je věc, u které jsem ochotná slevit, protože do auta to sama stejně dávat nebudu a v domě máme výtah :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12651
23.7.12 21:39

To se zdá. Já ho viděla na živo a je jako 80% jiných kočárů. Jasně, jsou i vyšší, třeba Inglesina nebo DorJan mě napadá, ale nějak zvlášť nízko není.

Mně vyhovuje ta taška. Jedna bydlím v 4. patře bez výtahu, jednak prostě vezmu dítě s taškou, doma položím na stůl a může dál spinkat, jen ho odkryju. Ale pro ty, kterým se to nelíbí, mají i korbičky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34541
23.7.12 21:40

@ttkk ale ten firkon ac teda je to polak byl zvolenej v testu bezpecnosti a bud mezi prvnima a nebo dokonce jako prvni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí