Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj holky ![]()
nemáte, prosím, některá z vás, nebo nějaká maminka z vašeho okolí, zkušenosti s kočárkem ZEIX od ADAMEX? Moc se nám líbí a chtěli by jsme ho pořídit našemu miminku, které se nám narodí v listopadu, ale asi jako každá mamina, bych si o něm chtěla přečíst nějaké reálné zkušenosti a nejen chválu z popisu e shopů a majitelů, kteří se ho pokoušejí prodat, ale žádné zkušenosti maminek jsem bohužel nikde na internetu nenašla ![]()
děkuji za reakce
Ahoj maminko,
tak já nevím, už v čem přesně byl poblém, ale kamarádka ho měla, a tak zuřila a je moc ráda, že se ho zbavila
Jezdila v něm cca půl roku a to měla trojkombinaci koupenou.
Díky moc za reakci ![]()
Ikdyž mě tedy moc nepotěšila, ale to se nedá nic dělat
Také máme vybranou trojkombinaci, tak její koupi asi ještě zvážíme, je to ale děs, vybrat v dnešní době kočárek, když je tolik možností a zároven i názorů na ně ![]()
Jesli můžu poradit, tak si tento kočárek rozhodně nekupujte!!! Já ho měla a už nikdy víc! Je těžký, dokonce se nám rozbil podvozek, navíc korba je opravdu malá a sporťák jsme nepoužili, koupila jsem si radši jiný, co se týče autosedačky, tak to byl děs sám o sobě taky, žádná opěra hlavičky, taková hrachovina!
chěla bych ho prodat a na druhé si pořídit jiný, ale je mi to trapné snad i někomu prodat!
Jestli můžu doporučit, tak kamarádky kolem mě, mají kočárky Camarelo Q12 a neni tak drahý a je prostorný, lehký a přitom bytelnější než tento! Zatím jsem na něj neslyšela špatné reakce, ba naopak a přitom je cenově kolem 10tis.
tak přeju lepší výběr než jsme měli my ![]()