Kočárky s natáčecí nápravou

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9450
19.9.16 11:14

Ještě mutsy, ale tam je natáčecí zadní náprava.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
621
19.9.16 11:50

@Petule030 kočár nebyl úplně lehký a zatáčel úžasně :) já byla moc spokojená ;) já sama nemám ty otáčecí ráda a už vůbec nafukovací ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
621
19.9.16 11:54

@Petule030 ta eko kůže byla taky boží na údržbu ;) pokud budeš mít možnost, určitě si ho zkus ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9374
19.9.16 20:08

@Adinka_2012 Já bych na své první dítko chtěla nový kočárek.

@xLucikx A myslíš, že vadí hodně, když kočárek není zrovna nejlehčí? Kdyby třeba podvozek s korbou važil kolem 18kg?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
621
19.9.16 21:50

@Petule030 záleží co od něj chceš ;) moje fyzička je nula, ale složit a dát do auta byla pohoda ;) záleží jestli nejezdíš třeba hromadnou dopravou, tam by třeba to poponeseni mohlo vadit, ale to já nejezdím…nicméně vyšší váha pro mě byla plus - naprosto stabilní kočárek, kterej mi nic neprevrhne :) a projel mi díky váze a velkým plným kolům i na horách ve sněhu dost bravurně ;) jen já nejsem příznivec kombinovaných kočárků - takže sporťák sem k němu nechtěla…ale autosedačka třeba mi přišla fajn, krásně se nacvakla na podvozek ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2612
19.9.16 22:01
@Petule030 píše:
@Adinka_2012 Já bych na své první dítko chtěla nový kočárek.

však samozřejmě, nic nenutím :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9374
28.9.16 12:28

@xLucikx @Adinka_2012 Holky a je natáčecí náprava velkým problémem při couvání? Byla jsem zase v jednom obchodě s kočárky, můj vysněný Navington neměli, ale paní mi vytáhla na vyzkoušení Bebecar, že je to podobné. Jenže ulička metrová, tak tak jsem projela kousek dopředu a zpět jsem obouchala všechny kočárky okolo. Paní prodavačka říkala, že stejně si maminky nakonec vždy zaaretují natáčecí nápravu, hlavně kvůli nepohodlnému couvání 8o A potom začala vychvalovat jiné kočárky, které tam měla. Klasika :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2612
28.9.16 13:23

@Petule030
ano, couvání problém je, to samé, když potřebuju např. projet užší dveře, vždy jsem kolečka zaaretovávala, ale jednalo se o pidi pohyb páčkou nahoru/dolu nohou, žádný problém u icoo, nic co by zdržovala a bylo náročné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9374
28.9.16 15:01

@Adinka_2012 Děkuji. A zaartevávala jsi třeba jen při jednom nebo dvoum krůčkům zpět? Nebo až když bylo potřeba na větší couvání? Taky mě napadlo, že se to dá zaaretovat jen na chvilku, akorát ten „můj“ vyhlídlý podvozek má páčku na zaaretování vepředu, mám ten pocit :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2612
28.9.16 15:11

@Petule030
pár krůčků se dá, kdyžtak jsem jela po zadních, když se mi nechtěla aretovat…tak to je trochu nepraktické :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
621
28.9.16 20:20

@Petule030 joo, to sem v obchodě taky řešila - ale praxe je - necouvam a když, tak zaaretuju a je po problému ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí