Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Jediné slovo … nepochopitelné. Mají to být bezpečné hračky a děti při hraní přijdou o život. Rodiče mají život zničený výčitkami, že nebyli při hře aby tragedii zabránili ![]()
Jsou to kočárky pro panenky…proto tam ty děti měly málo místa na hlavičku…Asi by tam ty hrazdy neměly být,děti chtějí holt vlézt všude… ![]()
Příspěvek upraven 21.10.10 v 21:22
Zaujala mě v článku zmínka o hračkách Fisher-Price - nevíte někdo, o co konkrétně šlo?
to tam ty děti nebyly připoutané ? a rodiče je nechaly bez dozoru nebo jak ?? aha tak to byla jen hračka ![]()
jezkovy zraky
ale to se asi muze stat u kdektereho kocaru
ja zase cetla o pripadu, ze dite podlezlo zabranu na palande, uvizlo za hlavu a obesilo se
clovek ani nesmi pomyslet, co se vsechno muze stat, zblaznil by se
tohle je hracka, ale kolik takovejch zakouti, kam se muze dite zaklinit, ma clovek doma !
Pudloslava píše:
jezkovy zraky
ale to se asi muze stat u kdektereho kocaru
ja zase cetla o pripadu, ze dite podlezlo zabranu na palande, uvizlo za hlavu a obesilo se
clovek ani nesmi pomyslet, co se vsechno muze stat, zblaznil by setohle je hracka, ale kolik takovejch zakouti, kam se muze dite zaklinit, ma clovek doma !
Pudli, to máš pravdu. Utkvěl mi v paměti příběh, kdy dítě vypadlo z okna skrz mříže a uvízlo „za uši“. Naštěstí nespadlo, bylo zachráněno. I takto kuriozní průšvihy se dějí. Pravdou je, že dětské hračky bych navrhovat nechtěla ![]()
ja premejslim, jestli by se mu u naseho velkeho kocaru hlava pod madlo vubec vesla
a nepripoutaneho ho vozim dost casto
Pudli jo vozíš, ale jsi u toho nenecháš ho samotného dlouho
na zabradli a ruzne sprusle jsou normy, myslim ze max 12 cm a taky zabradli nesmi mit ty tyce vodorovne, aby se na ne nedalo lezt - podle me to neni od veci.
ale vyrobce kocarku bych nelyncovala, koho z nas by to predtim napadlo? ted uz je kazdej chytrej. deti tam asi maji tendence takhle nalezat.
Pudli - musím mimo téma, ale nějak jsme na tebe jinde nenarazila. Jak jsme lovila větší velikost pro Kačenku, tak jsem vylovila růžovými overal a mnoooha růžovými a modrými pudlíky
A vzpomněla jsme si vždy na tebe
když jí ho oblíkám
Příspěvek upraven 21.10.10 v 22:03
Tady je ten fisher price http://service.mattel.com/…latables.pdf
ani nevíte jak jste mě touhle diskuzí uklidnili
já to v tn špatně pochopila, myslela jsem že šlo o klasické kočárky, máme graco a jsem s ním spokojená a už jsem uvažovala, že ho hodím k popelnici a hned jsem se tady uklidnila ![]()
Asi jsem divná, ale nechápu… Malé dítě se může udusit, zranit nebo si jinak ublížit absolutně čímkoli, když si s tím bude hrát dlouho bez dozoru… Hysterie ohledně věcí určených pro děti mi už někdy připadá opravdu přehnaná. ![]()
Graco Quattro Tour a MetroLite - udušení dětí, když podlejzaly pod hrazdičkou … co se všechno nestane

http://www.ct24.cz/…y-se-i-v-cr/