Kočce opelichal ocas

Napsat příspěvek
Velikost písma:
76450
17.2.25 21:45
@Ochluplepsi píše: Více

gourmetky nechtějí žádné, prostě si jedou svého Felixe a nic lepšího ani horšího jim nesmí do misky,
ale syrové masíčko, za to by šly světa kraj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ta_holka_co_pise
18.2.25 08:30

@Fordka115 a nešlo by ji dát zpátky k babičce domů a chodit za ní? Je to pro ni velkej stres, babička pryč, navíc není v prostředí na který byla zvyklá.

• Citovat
  • Upravit
ta_holka_co_pise
18.2.25 08:33

@Fordka115 to syrový maso hlavně aspoň 24h přemražený…to kočičí mlíko a jogurty jsou dobrej nápad. A prostě počkat, až si chudinka zvykne ne.
A ještě mě napadá, zajet k babi aspoň pro něco jejího, nějaký svetr nebo tak. Aby měla kočka něco s její vůni.

• Citovat
  • Upravit
ta_holka_co_pise
18.2.25 08:35
@stinga píše: Více

Tak nic horšího než Felixe jim ani dát nemůžeš :oops: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
76450
18.2.25 19:03
@ta_holka_co_pise píše: Více

ha ha ha, já je živím 3 kocoury, dva jsou z útulku, kde též krmí Felixem, tak na to byli zvyklí, a kdykoli jsem koupila dražší kapsičky, tak jsem je vyhodila oslizlé z misek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24635
18.2.25 19:56
@stinga píše: Více

Protože se naučili na barviva a umělá dochucovadla, jasně, že to kvalitní už teď nechtějí. To už se nepřeučí, neřeš to. Spousta koček vyžila i na tomto, je mi jasné, že v útulku krmí tím levnějším šrotem, jinak by přišli na buben.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3967
18.2.25 20:32

Doporučuji Feliway, spreje s kozlíkem a CalmVet od VetExpertu. Normálně tu kapslí otevřu a na kočku to „vykydám“. Pak jsou i granule s uklidňujícími prostředky. To, že se kočička schovává a pláče je normální, bojí se v novém bytě. Zvykne si, časem začne normálně jíst a chodit na WC :). Z mé zkušenosti to trvá tak tři týdny, pak během tří měsíců si zvykne úplně. Chce to trpělivost. S tím voláním a mazlením bych to nepřeháněla, nech ji v klidu, až když bude opravdu chtít. Ocásek má jistě ze stresu, zkusila bych ty uklidňující prostředky a pak případně až řešila dál…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný