Kočičí stelivo Pauu z Rohlík.cz - zkušenosti

13
26.1.24 19:38

kočičí stelivo Pauu z Rohlík.cz - zkušenosti

Ahoj, máte prosím někdo zkušenost s kočičím stelivem Pauu, co mají na Rohlík. cz? Potřebuju koupit nějaký kočkolit, co mi dovezou domů, a kvůli ceně dopravy by se vyplatilo vzít rovnou víc balení. Nemám ho ale vyzkoušený a nechci pak mít doma několik pytlů nekvalitní podestýlky. Dřív jsem kupovala v Globusu jejich privátní značku Premium (zelený obal), ale teď nemám možnost jak ho dopravit domů. Tak bych uvítala radu, co by bylo podobně dobré, ne příliš drahé a s možností dopravy domů (třeba i DM, Košík. cz,…). Děkuju!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
30991
26.1.24 20:28

S tímto nemám, ale rohlík na více těch steliv, 1× týdne prostě prihodim k nákupu, proč to skladovat doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
26.1.24 20:36

Z rohlíku beru brit excelence. Tu jejich značku neznám, ale radim nebrat toho pytle, dokud to nezkusis. Kocka ti tam vůbec nemusí chodit a pak budeš v pytli (či v pytlích, doslova) :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
281
26.1.24 21:00

Taky na rohlíku kupuju Brit excellent a jsme kočka i já spokojené.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1874
4.2.24 11:02

@Romanka37 my jsme teď zkusili poprvé, kocour má nasypáno asi 2 dny a za nás zatím dobré, jen tedy trochu více práší při manipulaci (přisuzuji to té křemelině), ale nezapáchá, má opravdu drobná zrnka, tak to pěkně všechno obalí, ale tím i trochu více vynáší, ale celkově zatím spokojenost. Uvidíme při delším používání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný