Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Holky děkuju moc
Jsou to přesně předsudky okolí a ne moje…A,že se na vše ptám tak lepší než se do toho vrhnout bezhlavě ne?Takže když mám v plánu pak další mimi tak by problém být neměl? To jsem ráda
Malý zviratkum neublizuje mame čivaváka a kratkosrtou kolii ,ktera je zvykla na kocky ma slozenou cnaisterapeutickou zkousku psi jsou moje parketa,ale britska odra kocka byl takovej muj sen,ktery si konecne splnim.A ten kockolit se da splachovat do zachodu? a jakou znacku pouzivate?
Nojo, britky, toť plemeno, který snad musí milovat každej ![]()
Kočkolit můžeš mít buď hrudkující - každý večer sebereš jen pár hrudek a vyhodíš (spíš do koše, záchod asi na ten bentonit nedoporučuju), nehrudkující (ušetříš pár korun a přiděláš si fůru práce) nebo silikonové, my jedeme na tom prvním a pohoda.
Jinak kočka u nás byla dávno před dítětem, naivně jsem dva měsíce před porodem nachystala kolíbku, košík, přebalovák… přikryla plachtou a jala se kočku učit, že tam v žádném případě nesmí. Marně, byla tam furt. Ale jak přišla malá z porodnice, tak ani jednou! Jak z něčeho cítí dítě, prostě tam nechodí. Ale jak psal někdo výš, jediný, kdy teď zlobí, je při kojení, kdy má jednak vztek, že se nevěnuju JÍ, druhak moc dobře ví, že když kojím, tak ani nezvýším hlas, natož abych vylítla a shodila ji ze stolu, kam nesmí a jinak nechodí. Jsou to holt osobnosti, no ![]()
@vejisek Já používám hrudkující kočkolit Mikeš a ten určitě nesplachuji - naberu lopatkou(jsou speciální pro kočky) hrudku s čůráním a bobek, a vše vložím do igelitového sáčku a vyhodím do popelnice ![]()
Zkoušela jsem různé druhy kokčolitů, i ty drahé kuličkové nebo takové vatové váčky, ale klasický hrudkující Mikeš je nejlepší i na cenu ![]()
stelivo používáme zverlit(ten je teda dražší, ale zaručeně best of co se týče hrudkování a zápachu) a nebo kočkolit z lidla, ale ten se teda musí často měnit a blbě hrudkuje.
Jinak se mi osvědčil hrudkující kočkolit z Intersparu, jmenuje se, tuším, Molly, takový oranžový pytel a 10 kilo stojí asi 90 Kč a super.
Tak my vyzkoušeli různá steliva a nejvíc nám vyhovují takové dřevěné peletky…
U nás frčí silikonový. A hrudkující bych určitě nesplachovala, mohla bys ucpat odpad ![]()
Používáme dřevité stelivo Cat´s Best Oko Plus - nevím, jestli se ofiko smí splachovat, v bytě jsme ho splachovali úspěšně přes dva roky. Teď vyhazujeme bobky a ztvrdlé hrudky do pytlíku a rovnou vynášíme do popelnice.