Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@wwweronikaw píše:
@warita pokud si pořídíš ušlechtilou, tak většinou podepisuješ, že nebude chodit ven. Kočka fakt k životu nepotřebuje se toulat po okolí a nechat se ukrást nebo přejet. Kočka se v pohodě zabaví v bytě.
Kdyby jenom to, konci mnohem hůř.
@Eemii Hele, a to ty naše jsou teda blbý dost. Běžně se vrhaj na ptáka skrz sklo. Třeba třikrát za sebou. Naštěstí zatím vždycky vydrželo.
@smoule.koule píše:
@Eemii Hele, a to ty naše jsou teda blbý dost. Běžně se vrhaj na ptáka skrz sklo. Třeba třikrát za sebou. Naštěstí zatím vždycky vydrželo.
Jako fakt?
Ja mám britského kocoura a je to spis takový kockopes. Je to strašně klidný a hodny zvíře. Bezne jsem poustela proběhnout morče, on ho jen se zájmem pozoroval, sem tam ocuchal. Občas vyběhne z bytu na chodbu a je celej přikrcenej a vydesenej. Ten by se venku zbláznil. A když kouká z okna, někdo jde kolem a promluvi na nej, okamžitě seskakuje domu ![]()
@Eemii Fakt. Mám dvě bengálky a mourka. A bengálky loví, neuvědomují si to sklo a to nebezpečí. V zápalu lovu prostě do toho skla naberou. Mourek neloví, to je takovej mamlas. Ten by to venku asi chvilku přežil, přece jenom jsem ho našla venku, ale je fakt mamlas. Ale kočky by to nedaly, ty se bojí vlastního stínu. Ony jsou taky hodný, většinou se na tom okně jen vyvalujou, ale pak je právě chytne lovecká a je to.
Dneska jsem třeba chovala sousedovic kočku, co jim nejspíš vypadla z balkonu. Našli jsme ji pár metrů od baráku, tušila jsem, že je to jejich, ale jistá si nebyla. Protože z balkonu nikdy neskočila a projevovala se na něm strašně tiše a nenápadně. A tahle „nalezená“ byla mazlivá až moc a hrozně umňoukaná(myslím, že začala mrouskat). Po příchodu domů jsme se ani nestihli zezout a kočky prskaly a schovávaly se.
@smoule.koule bengalky jsou prdly, to je fakt, jsou to divosky.
@Anonymní píše:
@stinga Muž se chtěl zabavit a udělat si to sám.
tak to máš dobré, u nás na to nejsou lidi ![]()