Kočka v bytě - máte?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Šarlota76
13.11.12 17:37

@jjj11 ahojky,no my jsme kocourka taky kastrovali, bo značkoval :roll: teď je to v pohodě :)

• Citovat
  • Upravit
15201
13.11.12 17:44
@Šarlota76 píše:
@jjj11 ahojky,no my jsme kocourka taky kastrovali, bo značkoval :roll: teď je to v pohodě :)

A koli mu bylo??? Náš teda ještě neznačkuje, ale chcem než začne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Šarlota76
13.11.12 17:46

Byl mu rok, jak jsme ho nechali kastrovat :)

• Citovat
  • Upravit
15201
13.11.12 17:51
@Šarlota76 píše:
Byl mu rok, jak jsme ho nechali kastrovat :)

a už značkoval teda…tak já příští týden zavolám veterináři a objednám ho a koupím mu granulky pro kastráty :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Šarlota76
13.11.12 18:06

@jjj11 my mu dáváme normální granule, stejně si vezme tolik, kolik potřebuje, nejraději má zeleninu :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
15201
25.11.12 10:27

Tak náš mazlíček byl včera ráno na kastraci, tak už to má za sebou, a po narkoze, tak naříkal a knoural, trhalo mi to srdce :,(,ale dnes už lítá a je v pohodě :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jančakecalka
25.11.12 14:49

Já mám doma v bytě už 18 let kocourka.Je to obyčejná domácí kočka, ale nikdy jsme ho ven nepoučtěli. Bydlíme u rušné silnice, nechci, aby ho přejelo auto nebo mu někdo něco udělal. Když mu byli cca 2 roky, dali jsme ho vykastrovat. Nikdy nebyl nemocný ani neprodělal žádný zákrok. Je už teda líný, ale to je tím věkem, dříve byl divoch pěknej. Ted už jenom pospává a nebo se chce mazlit.Doma máme ještě dva malé pejsky a v pohodě se snesou.Jen naše tříletá cácorka ho pěkně někdy otravuje.Co se týká kočičí hygieny, tak je to v pohodě. Pes je horší, muse se venčit a s tím jsou spojené další problémy-koupání odblešování, klíštata atd.Jsem spíš na ty kočičky.

• Citovat
  • Upravit
Šarlota76
25.11.12 16:00

@jjj11 on to přežije, jak byl tenkrát ten náš, taky jsem bulela, jak jsem ho viděla po operaci, to byl nemotorný a taky jsem uronila slzičku, ale je jinak v pohodě, myslím že tak je to pro něj a taky pro nás nejlepší, neznačkuje, hlavně kvůli tomu jsem ho nechala kastrovat.Taky ho nepouštím ven, jen před barák na vodítku, když je hezky, bo jinak by ho pojezdilo nějaké auto 8o nebo chodí kolem domu venčit psy, tak na něj musím dávat pozor, dnešní lidi nezajímá, že venčí na cizím pozemku, několikrát jsem taky musela se ozvat, že se mi to nelíbí :cert: kdo to má po jejich „miláčcích“ uklízet

• Citovat
  • Upravit
12262
25.11.12 18:56

Náš začal mít touhy a chovat se divně kolem 8,5 měsíce, na značkování jsme nečekali ale byl vzteklý otíral se o nohu, v noci ječel a tak šel na kastraci dřív a nic se nestalo. taky jsem jeho kastraci obrečela a onervovala máme ho jako děcko ale jsem ráda že šel

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lcerta13
21.4.13 09:27

3. kočka ano či ne?

Ahojky,
5 koček v 2KK huh. Máš můj obdiv. :potlesk:
Já měla nejdříve kočičku od záchrany zvířat(Lilith) napůl mainská s Angorou. Temperamentní, ale moje rozmazlená kráska, mamku ji zakousl pes a mám ji od 5týdnů. :*
Poté kamarádovi utekla čičíta a když jsme za ni šly poděkovat do útulku, tak si mě tam vybral Gabriel kocourek, kterého někdo vyhodil (tehdy mu již byli 2 roky, ale vzhledově kotě). Láska na první pohled, i když je to ničitel nábytku a lovec. :srdce: Lilith ho napřed (cca 2 měsíce)nesnášela, ale pak obrat! Mila ho pustila ho k misce… Myslím si, že ta nesnášenlivost nepramenila jen z dominantnosti, ale i z toho, že Gabriel byl dost nemocný, kost a kůže, ošklivý kožíšek… Léčení 2 měsíce. Peněz jako želez. Nyní se oba akceptují Lilith je stále dominantní, ale Gabísovi je to fuk. Oba jsou již kastrovaní. Oba miluji.
Ale proč se tady rozepisuji, mám byt 2+1 dvě kočky, 2 morčecí slečny, křečka, strašilky… bratránek má malého psa. Já navíc momentálně zlatého retrívra, to je také dlouhý příběh nemůžu si ho nechat, hledáme mu domov. :,( Ale chci se zeptat. Máš 5 koček. Holky i kluky? Jak se snáší? Já bych nejraději ještě jednu kočku. Známá mi říkala, že v domácnosti má být jen jedna kočičí slečna… Tak tedy spíše kocourka? Chtěla bych mít jednu kočku s PP a kvůli tomu, že jsem se tak rozhodla já a ne kočička sama. 8)

Děkuji za odpověd

Lenka

• Citovat
  • Upravit
Lcerta13
21.4.13 09:36

Boha, ano kočičí wc smrdí. Tvé výkali voní?

• Citovat
  • Upravit
EliskaKo
19.8.13 15:26

Ja bych vam rekla asi tohle. Utulky jsou plne kocek bez domova, takze proc si brat nejake papirovky. Kocka z utulku da stejne a mozna vice laskyl. Navíc tim udelate dobry skutek. Na chlupy jsou lepsi tmavsi, nejsou tolik videt:-)

• Citovat
  • Upravit
76
5.4.14 12:48

Ahoj, mám dvouletou kočku (modrá britská) a mám jí v bytě. Ze začátku to bylo takové hravé koťátko, ale jak rostla, tak se její „hravost“ začala stupňovat. Že mi zničila celý gauč a všechny kytky tolik neřeším, to se u kočky pochopit dá, ale postupně mi zničila skoro celý byt. Rozkousala mi šňůrky od žaluzií, všechny kabely a nabíječky, na lince nebo na stole nesmím nechat nic ležet, nevydrží to tam ani minutu, hned to shodí dolů a ještě se přitom na mě dívá. Rozbila mi takhle skoro všechno nádobí.. Skáče do poliček, kde samozřejmě taky všechno hned spadne.
Mám z bytu po 2 letech skoro kůlničku na dříví. Doufala jsem, že kastrace tomu pomůže, ale bohužel.. :zed:

Tak se chci zeptat, dá se s tím něco dělat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
5.4.14 12:53

Jsem zvědavá na rady. Nám tohle dělal kocour + neskutečné útoky na nás, chvíli se mazlil, najednou mu ruplo v bedně a zeškrabal nás do krve :zed: Šel k babičce na ves, nebyl to žádný šlechtěný kocour a měl se tam krásně. Ale co dělat s britskou teda nevim :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76
5.4.14 12:55

@radkka no, na útoky jsem zapomněla, taky z ničeho nic prostě vyskočí a zakousne se nebo při tom hlazení, vrní a z ničeho nic mám drápy a zuby v ruce :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný