Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@jjj11 píše:
Tak aspon nejsem samataky na něj šišlám
no máme ho zatím jak miminko, to se nám bohužel delší dobu nedaří
Taky sme ho odmalinka tahali, mazlili…
A je úplně jedno jestli je obyčejná nebo papírová, miláčkové jsou všechny
No já je mám ted momentálně taky jakomimnko, hlavně toho nejmladšího.. taky mu pořád řikám mimíne
a já ted taky očekávám příchod MS, jsem 7.dn po ET.. takže v tom bude možná ta naše podobnost ![]()
@jjj11 Ten je nááádhernej
Takovýho zrzavobílýho kocourka jsem si vždycky přála
Ale tahle rasa je dost velká, že jo? Četla jsem, že můžou vážit až 15Kg ![]()
@Sariele píše:
@jjj11 Ten je nááádhernejTakovýho zrzavobílýho kocourka jsem si vždycky přála
Ale tahle rasa je dost velká, že jo? Četla jsem, že můžou vážit až 15Kg
jj, je to největší rasa na světě
,původně sem teda chtěla radgola, jenže když nakonec manžel kočku svolil (po dvou letech přemlouvání
)byl únor a radgola sme nesehnali a na druhým místě sem měla mainku a to jsem chtěla jen toho co máme, zrzeček a s bílýma tlapkama a náprsenkou ![]()
Našemu je deset měsíců a má 7,5 kg, myslím, že nejvíc bude mít tak 11 kg,15kg je taky, ale to je spíš extrém ![]()
@Denis11 píše:
Tak to jsou ony..![]()
Jééé
jsou nádherný
já jsem milovnice všech koček ![]()
@jjj11 Ty naše potvůrky spí s námi v posteli a dost často i na nás, tak když jsem si představila, že by na mě ležel 15ti kilový kocourek
Ten náš má 6 Kg, ale na druhou stranu, když si někdy na mě lehnou všechny tři čičiny najednou, tak je to cca 12Kg a to už je jako jedna mainská ![]()
@Denis11 píše:
No já je mám ted momentálně taky jakomimnko, hlavně toho nejmladšího.. taky mu pořád řikám mimínea já ted taky očekávám příchod MS, jsem 7.dn po ET.. takže v tom bude možná ta naše podobnost
@Denis11 píše:
No já je mám ted momentálně taky jakomimnko, hlavně toho nejmladšího.. taky mu pořád řikám mimínea já ted taky očekávám příchod MS, jsem 7.dn po ET.. takže v tom bude možná ta naše podobnost
@lulu11 píše:
Taky souhlasím, je to o povaze kočky. @Misuldy Ale vzhledem k tomu, že si měla 3 a všechny byly mrchy, řekla bych, že to taky vypovídá o tobě. Kočka nepotřebuje moc péče, není náročná, ale přesto potřebuje cítit zájem a lásku. Jsou to svérazné povahy, přesto e dají spoustu věcí naučit, ale musíš se jim prostě trochu věnovat. A že ti smrděl doma záchod, i kdyžs ho každej den vynášela? Tomu prostě nevěřím.
Co mají známí kočky doma, tak jsou to všechno bestie. Ty moje za mnou přišly akorát když chtěly nažrat. Jo smrdělo, to. Já mám ráda pořádek a vůni. Pes se venčí venku
Kočka se nedá ničemu naučit. Zlatej pes prostě.
@Šarlota76 píše:
@Misuldy hm,no myslím si osobně, že je to o kočičí povaze, každá kočka má svou osobnost, některá je mrcha, ale jiná může být zlatíčko, ten náš kocour, ten miluje hlodat kable, ale po tom, co jsme je schovali, tak je to okjinak záclony nemáme, máme speciální folii na oknách, odpadl mi tak problém kočičí záliby šplhat po záclonách, nebo závěsech
jinak do všech pokojů nesmí, určitě ne do ložnice a dětského pokoje, dá se to naučit. Já nevím, ale já raději kočku, než psa, bo pes stojí víc, potřebuje více náklonnosti a věnovat se, kdežto kočka není až tak náročná, ale to je o zvyku, jak jsem měla psa, ten mi zničil podstatně víc věcí, než kocour, takže já osobně raději kočku
Mě třeba pes neničí vůbec nic… a to mám druhého. Ani první ani tento. Za psa nechám za krmení okolo 1500 měsíčně, ale nevadí mi to. Více náklonnosti potřebuje, ale když na něj zavolám přijde. Mazlí se, tuli se, kočka sice není náročná, ale pro mě to prostě není zvíře na doma. Smrdí to, když žárlí dělá nehorázný naschvály… to se mi u psa nestalo. Navíc pes se mnou jezdí všude. Nejsem debil abych koupila kočce kšíry a vodila ji po parku jako někteří exoti
to jako fakt ne ![]()