Kočka v bytě - máte?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15201
6.11.12 19:43
@Denis11 píše:
No já je mám ted momentálně taky jakomimnko, hlavně toho nejmladšího.. taky mu pořád řikám mimíne :mrgreen: a já ted taky očekávám příchod MS, jsem 7.dn po ET.. takže v tom bude možná ta naše podobnost :mrgreen:
:hug: :hug: :hug: :hug: :hug:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15201
6.11.12 19:46
@Denis11 píše:
@jjj11
No a já mám k nim doma ještě 60kg psa… :oops: :oops: :mrgreen: :mrgreen:

Toho na fotečce, vid? Salašnickej :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Misuldy
6.11.12 19:46
@lulu11 píše:
Taky souhlasím, je to o povaze kočky. @Misuldy Ale vzhledem k tomu, že si měla 3 a všechny byly mrchy, řekla bych, že to taky vypovídá o tobě. Kočka nepotřebuje moc péče, není náročná, ale přesto potřebuje cítit zájem a lásku. Jsou to svérazné povahy, přesto e dají spoustu věcí naučit, ale musíš se jim prostě trochu věnovat. A že ti smrděl doma záchod, i kdyžs ho každej den vynášela? Tomu prostě nevěřím.

Co mají známí kočky doma, tak jsou to všechno bestie. Ty moje za mnou přišly akorát když chtěly nažrat. Jo smrdělo, to. Já mám ráda pořádek a vůni. Pes se venčí venku :-) Kočka se nedá ničemu naučit. Zlatej pes prostě.

• Citovat
  • Upravit
Šarlota76
6.11.12 19:49

náš Charlie :)

Tak tady je náš kocourek, jsou mu dva roky :)

• Citovat
  • Upravit
Misuldy
6.11.12 19:50
@Šarlota76 píše:
@Misuldy hm,no myslím si osobně, že je to o kočičí povaze, každá kočka má svou osobnost, některá je mrcha, ale jiná může být zlatíčko, ten náš kocour, ten miluje hlodat kable, ale po tom, co jsme je schovali, tak je to ok :) jinak záclony nemáme, máme speciální folii na oknách, odpadl mi tak problém kočičí záliby šplhat po záclonách, nebo závěsech :) jinak do všech pokojů nesmí, určitě ne do ložnice a dětského pokoje, dá se to naučit. Já nevím, ale já raději kočku, než psa, bo pes stojí víc, potřebuje více náklonnosti a věnovat se, kdežto kočka není až tak náročná, ale to je o zvyku, jak jsem měla psa, ten mi zničil podstatně víc věcí, než kocour, takže já osobně raději kočku :palec:

Mě třeba pes neničí vůbec nic… a to mám druhého. Ani první ani tento. Za psa nechám za krmení okolo 1500 měsíčně, ale nevadí mi to. Více náklonnosti potřebuje, ale když na něj zavolám přijde. Mazlí se, tuli se, kočka sice není náročná, ale pro mě to prostě není zvíře na doma. Smrdí to, když žárlí dělá nehorázný naschvály… to se mi u psa nestalo. Navíc pes se mnou jezdí všude. Nejsem debil abych koupila kočce kšíry a vodila ji po parku jako někteří exoti :-D to jako fakt ne :-D

• Citovat
  • Upravit
5411
6.11.12 19:52
@jjj11 píše:
Toho na fotečce, vid? Salašnickej :think:

Ju :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucineeccka
6.11.12 19:53

Tady se to nějak rozjelo.:)Musím si projet všechny fotky těch nádherných zvířátek. Zítra tu naší uvidím a příští týden už bude doma :) - nebo já i s kočkou na chatě :-))

• Citovat
  • Upravit
615
6.11.12 19:53

@Misuldy Nesouhlasím, že se nedají naučit. Ta moje poslouchala jak pejsek. A rozhodně když jde na záchod, kde máš kočičí stelivo, tak jasně že to cítíš, když zrovna udělá tu potřebu :), ale v bytě to teda nesmrdí, pokud to tam nenecháš týden. A že za tebou šly jen když chtěly nažrat, jsem to říkala, že to svědčí o tobě :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
615
6.11.12 19:54

Krásný kočičky, holky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucineeccka
6.11.12 19:55

@Misuldy To je tvůj pejsek na profilovce? :-)

My máme ještě čivavu…miluju ho, ale miluju tu kočičí povahu.:D Takovou tu nezávislost…
Náš pes je hroznej závislák. :roll: :lol:

• Citovat
  • Upravit
lucineeccka
6.11.12 19:56

@lulu11 Můžu se zeptat jak vychovat kočku? :)) :kytka:

• Citovat
  • Upravit
615
6.11.12 20:00

@lucineeccka Já jsem ji měla od mala. Třeba když začala šplhat po záclonách, tak jsem na ni zakřičela (samozřejmě několikrát :)) a pak to prostě přestala dělat. Do záchodku začala chodit sama, to jsem jí ani neučila a když jako kotě jsem s ní jela třeba k rodičům, vyčůrala se až jsme přišli domů. Byla naučená, když jsem na ní zavolala, prostě za mnou přišla, apod. Každej se tomu divil, že je tak hodná :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Šarlota76
6.11.12 20:03

@lulu11 já nevím, taky nemám problém s tím, že by mi snad kočka byla cítit v domě, čistím ji denně a nedám na koeourka dopustit, prostě kočky miluju, jsou to úžasná zvířata, mají svou hlavu a to se mi na nich líbí, mají tě ráda proto, že samy chcou kdežto pes má docela jinou povahu, navíc mě vadí, že lidi chodí na náš pozemek a po psech neuklízí a musím to dělat já, což mi hodně vadí, tchýni pes od souseda kocourka zakousl, byla z toho hodně špatná, navíc někteří páníčci si psy nehlídají a pes pak napáchá hodně škody i na zdraví dětí a taky dospělých, jezdím ráda na kole, teď moc ne, bo jsem v 8.měsíci, ale taky se mi nelíbí, když jedu a zničehonic na mě zaútočí pes, který vyběhne z poza plotu a chce užrat, protože třebas nesnáší cyklisty, kočka toto nedělá

• Citovat
  • Upravit
Misuldy
6.11.12 20:03
@lucineeccka píše:
@Misuldy To je tvůj pejsek na profilovce? :-)My máme ještě čivavu…miluju ho, ale miluju tu kočičí povahu.:D Takovou tu nezávislost…
Náš pes je hroznej závislák. :roll: :lol:

Ano je :-) proč? :-)

• Citovat
  • Upravit
lucineeccka
6.11.12 20:05
@Misuldy píše:
Ano je :-) proč? :-)

Je to frajer :-)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek