Kočka vs partner

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1540
13.11.17 12:32

V tomhle případě ta kočka nebude ten problém… Nicméně kočka na lince, to vadí i mně, i když my kočku máme. Na stole jakbysmet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.11.17 12:34

Jste spolu rok a půl, už máte dítě, ty ses kvůli němu vzdala svého soukromí.. To je šílený. Pusť ho k vodě, není to dobrý partner, takhle zdravý vztah nevypadá. A příště s tím člověkem žij déle a líp ho poznej, než si uděláte dítě. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35438
13.11.17 12:38

Holky, co píšete, že byste hned chlapa vykoply, já si myslím, že v partnerství se nějaké ústupky udělat musí :nevim: a to z obou stran. Těžko posoudit z jednoho krátkého příspěvku, který nemá ani hlavu ani patu, protože podle má autorka problém s více věcmi. Osobně bych nesnesla ani kočku na lince, ani chlapa, který mě připravuje o soukromí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106237
13.11.17 12:38
@Psara píše:
Ráda bych sdílela dilema nebo vícelema a slyšela pár názorů. Máme 2 měsíční mimi. S partnerem se známe rok a půl, je o 7 let mladší a doma se vyskytuje převážně o víkendu kvůli pracovním cestám. Nesnáší moji kočku, kterou jsem si pořídila před tím, než se ke mně partner přistěhoval. Kočka, její cesty na kuchyňskou linku, když se nikdo nedívá, a její chlupy všude jsou častÿm důvodem k ostrým hádkám. Partner ji prostě nesnáší..jako všechny kočky..nicméně tu moji nejvíc. Je žárlivý a já mám pocit, že je to tím, že žárlí i na kočku. Což samozřejmě popírá. Já kvůli němu zrušila FB, nepotkávám své přátele muže a přestala jsem chodit na některé kulturní akce. Kočku už kvůli němu obětovat nechci. Včera pronesl, že už tu v tom bordelu (myslel chlupy) nemůže žít, že se radši odstěhuje. Uvažuju jestli mám vzít kočce domov nebo nechat odstěhovat partnera. Kočka mě nabíjí a když si představím žít bez partnera mám pocit větší volnosti. Mám ale špatný pocit z toho vzít miminku jeho tatínka. Partner naše mimi zbožňuje.
Co byste dělali? Budu ráda za nějaký nestranný názor. Jsem v tom ponořená a chybí mi nadhled..

jestli mas zvirata rada, tak tezko muzes byt s nekym takovym..popisem se jevi dost protivne a domintne… ale vztah ke zviratum se prece pozna hned, ne az kdyz spolu zijete a mate dite. Ja bych kocku nedala, byla bych s takovym clovekem nestastna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1386
13.11.17 12:44

Partner nesnáší chlapy, nesnáší tvoje kamarády, nesnáší kočku, ale mimi miluje.

Jak reálně ti tahle věta zní…?

Mimochodem, nikde jsem v té rovnici nenašla tebe a tvé potřeby. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1015
13.11.17 12:45

Jen dotaz uplne mimo…čím Tě kočka nabíjí?
My jsme si pořídili před rokem a půl kocoura, je moc krásný..
Ale vadí mi nějak. Chlupy ani ne, ty moc nepouští.
Ale vadí mi, že když ho chci pohladit, odtáhne se, uteče…
V noci dělá kravál. A když si s ním hraju, zkoncim podrapana.
Je to pouze okrasa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26574
13.11.17 12:46

Nechat kočku chodit po lince je prasečina a chlupy všude taky. Ale jak si můžeš udělat po 4 měsících známosti dítě s někým, kdo nesnáší tvou kočku? To by byl hodně varovný signál. No a o tom, že je to chorobný žárlivec ani nemluvím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106237
13.11.17 12:48
@MaminkaLucka píše:
Je to pouze okrasa.

asi, jak ktera kocka.. a vychova probehla v poradku, venujete se mu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9371
13.11.17 12:53
@MaminkaLucka píše:
Je to pouze okrasa.

Kočky mají různé povahy. Já mam dvě, jedna je divoká, pořád šmejdí, ale taky se tulí. Ta druhá se chce pořád jen drbat a je hodná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11565
13.11.17 12:57

@MaminkaLucka Některé kočky jsou takové. Mám dvě, říkám jim, že jsou „dekorativní“. Jenže většina koček je mazlivých, a ty nabíjejí…

Na hraní musíš být opatrná, pořiď něco na tyči nebo tak. Až bude starší, taky se zklidní. A z kraválu v noci taky vyroste.

Jinak často je kravál důsledkem toho, že se kočce něco nelíbí: třeba nechce mít zavřené dveře do pokoje (i když pak nebude prudit - příklad, u vás to může být něco jiného).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68965
13.11.17 12:59

Kočku máme (na linku ani na stůl nesmí), taky chápu, že úžasně nabíjí, přesto bych při volbě partner-kočka upřednostnila partnera. ALE!!! Partnera, který by ve všech ostatních ohledech fungoval jako partner, a jeho argumentem proti kočce by byla např. velmi silná alergie. Pokud by mu vadila „jen“ kočka na lince a chlupy, řešila bych kočku na lince a chlupy, nikoliv odchod kočky z domácnosti. Ovšem v tvém případě je kočka jedním z tisíce dalších problémů a i kdyby v tom vůbec nefigurovala, vážně bych přemýšlela, k čemu pozitivnímu je vlastně takovýhle partner.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1015
13.11.17 13:07

@Venetia máme ho od úplného kotěte. A máme 3 děti. Neustále ho někdo muchlal.. takže víc socializovat ho nejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.11.17 13:11

Vem kočárek, zajeď do obchodu a kup kočičákovi něco dobrého a nějakou hračku. Pak to vem přes obuv a kup nějaké škrpále pro toho pána tvorstva. Pak otevři dveře a postav je před ně ať si je zkusí. A jak se ohne, že si je obuje tak se rozběhni a kopni ho do zádele s takovou razancí, že se zastaví o tři bloky dál a zapomene kde bydlíš. Kdo nemá rád zvířata nemá rád ani lidi to mi věř. To další radši nekomentuju. Znám z vlastní zkušenosti a jak to skončilo radši nerozebírat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1543
13.11.17 13:13
@MaminkaLucka píše:
Neustále ho někdo muchlal..

Jestli tady nebyl ten problém :think: I zvíře totiž potřebuje chvilku klidu a pokud kotě neustále někdo muchlal, nedivím se, že jak získalo sílu a drápky, přestalo si to nechat líbit. Zvíře není hračka pro děti a příliš „lásky“ škodí :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1015
13.11.17 13:14

@Slečna Ferka náš kocour v noci bouchá packou do žaluzií. Je to šílený zvuk. I když mu je vytáhnu, at vidí ven, i když čumí do tmy…tak buší do toho vlasce, co je při okraji oken. - vodič žaluzie.
Skáče na dveře na klíče v zámku, škrábe na skříně - chce vlézt dovnitř. Drape balení - obaly od pet lahvi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí