Kočka vs partner

Napsat příspěvek
Velikost písma:
20777
14.11.17 09:50
@zoidberg píše:
Kočku bych nikomu nedal a koupil bych si další dvě, ať se spolu zabaví ;) Člověk co nesnáší kočky nesnáší i lidi :cert:

Teď jsi to rozštípl :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106410
14.11.17 09:57
@zoidberg píše:
Kočku bych nikomu nedal a koupil bych si další dvě, ať se spolu zabaví ;) Člověk co nesnáší kočky nesnáší i lidi :cert:
:palec:

ty jsi můj člověk :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3968
14.11.17 10:00
@zoidberg píše:

už zase :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20777
14.11.17 10:01
@Psara píše:
Kočku jsem si pořídila po tom, co jsme se poznali. Už v té době se nechal slyšet, že jestli budu mít doma kočku, už nepřijede. Začal u mě bydlet, až v těhu…

V tomhle trošku vidím kámen úrazu. Kdyby to byl jinak normální chlap (což teda z prvního příspěvku příliš nevyplývá), tak řeknu, že to bylo vúči němu nefér. Můj manžel taky domů nechce kočku, my s dětma sice po ní toužíme, ale jeho přání respektujeme a až bude vhodná doba, pořídíme si alespoň nějakou venkovní, která holt domů nebude moct. Ale tak nějak v tvém případě mi fakt připadá, že vůbec nejde o kočku. Pokud spolu ještě ani nebydlíte, znáte se chvilku a on už ti diktuje, co doma máš a nemáš mít, tak je to opravdu dost přehnané. Kdybys nechtěně neotěhotněla, tak jste zřejmě už dávno od sebe. Cítím z tvé pozice ohledně kočky vzdor, ale plně ho chápu a podporuju. Pokud je skutečně takový, jako ho popisuješ a přehání to v tom smyslu, že ti vyloženě diktuje, co smíš a nesmíš (jestlipak se tím sám i řídí???), pak je takový to vzdor na místě. Minimálně ti to pomůže vytyčit si ve vztahu hranice a když to on neunese, tak holt smůla. Jestli ho přítomnost kočky donutí skutečně odejít a nebo jenom vyhrožuje, protože si je tak strašně jistý, že ho poslechneš, to je samozřejmě ve hvězdách. Ale v tvém případě bych si na kočce trvala, není to žádný plyšák, kterého si pořídíš a pak zase zbavíš. Ale rozhdoně zapracuj na její výchově, protože to se ti pak mnohonásobně vrátí. Taky mi vadí, když dojedeme k rodičům a přestože se snaží, aby v naší přítomnosti kočky všude nelezly, tak je vidět, že jinak lezou fakt všude a člověku, který na to není zvyklý, to fakt vadí, že má chlupy všude. Mně třeba kočka jako taková nevadí, mám je ráda, ale jakmile vleze na stůl nebo na linku, tak nemilosrdně letí, ač není moje, to se přiznávám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106410
14.11.17 10:09
@Amys píše:
V tomhle trošku vidím kámen úrazu. Kdyby to byl jinak normální chlap (což teda z prvního příspěvku příliš nevyplývá), tak řeknu, že to bylo vúči němu nefér. Můj manžel taky domů nechce kočku, my s dětma sice po ní toužíme, ale jeho přání respektujeme a až bude vhodná doba, pořídíme si alespoň nějakou venkovní, která holt domů nebude moct. Ale tak nějak v tvém případě mi fakt připadá, že vůbec nejde o kočku. Pokud spolu ještě ani nebydlíte, znáte se chvilku a on už ti diktuje, co doma máš a nemáš mít, tak je to opravdu dost přehnané. Kdybys nechtěně neotěhotněla, tak jste zřejmě už dávno od sebe. Cítím z tvé pozice ohledně kočky vzdor, ale plně ho chápu a podporuju. Pokud je skutečně takový, jako ho popisuješ a přehání to v tom smyslu, že ti vyloženě diktuje, co smíš a nesmíš (jestlipak se tím sám i řídí???), pak je takový to vzdor na místě. Minimálně ti to pomůže vytyčit si ve vztahu hranice a když to on neunese, tak holt smůla. Jestli ho přítomnost kočky donutí skutečně odejít a nebo jenom vyhrožuje, protože si je tak strašně jistý, že ho poslechneš, to je samozřejmě ve hvězdách. Ale v tvém případě bych si na kočce trvala, není to žádný plyšák, kterého si pořídíš a pak zase zbavíš. Ale rozhdoně zapracuj na její výchově, protože to se ti pak mnohonásobně vrátí. Taky mi vadí, když dojedeme k rodičům a přestože se snaží, aby v naší přítomnosti kočky všude nelezly, tak je vidět, že jinak lezou fakt všude a člověku, který na to není zvyklý, to fakt vadí, že má chlupy všude. Mně třeba kočka jako taková nevadí, mám je ráda, ale jakmile vleze na stůl nebo na linku, tak nemilosrdně letí, ač není moje, to se přiznávám.

co znamená, že nemilosrdně letí..že se k ní chováš nějak brutálně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20777
14.11.17 10:37
@Venetia píše:

Ne :lol: Prostě ji vezmu a položím na zem, pokud je to nízko (třeba konferenční stolek), tak jí jemně shodím na zem. To bylo obrazně řečeno. Jakože nemám slitování a prostě musí dolů :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106410
14.11.17 10:39
@Amys píše:
Ne :lol: Prostě ji vezmu a položím na zem, pokud je to nízko (třeba konferenční stolek), tak jí jemně shodím na zem. To bylo obrazně řečeno. Jakože nemám slitování a prostě musí dolů :D

takhle je to v pořádku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20777
14.11.17 10:51
@Venetia píše:
takhle je to v pořádku

Moje mamča má kočky jako děti, myslet si o tom můžu, co chci, ale musím to respektovat. A to taky dělám. S jedním chlupatým mrnětem jsem na poslední návštěvě i spala v posteli, protože se ke mně nasáčkovalo a když jsem se ho pokusila přendat jinam, tak prostě dělalo takový hluk, že jsem se radši obětovala, aby mi nebudilo děti. Pak jsem s tím kotětem málem odjela, protože se do mě úplně zamilovalo, ale zas musím respektovat i toho manžela, že tohle doma nechce (z kočky v posteli byse zbláznil a mně by to dlouhodobě vadilo taky, moc jsem toho za tu noc fakt nenaspala) :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106410
14.11.17 11:25
@Amys píše:
Moje mamča má kočky jako děti, myslet si o tom můžu, co chci, ale musím to respektovat. A to taky dělám. S jedním chlupatým mrnětem jsem na poslední návštěvě i spala v posteli, protože se ke mně nasáčkovalo a když jsem se ho pokusila přendat jinam, tak prostě dělalo takový hluk, že jsem se radši obětovala, aby mi nebudilo děti. Pak jsem s tím kotětem málem odjela, protože se do mě úplně zamilovalo, ale zas musím respektovat i toho manžela, že tohle doma nechce (z kočky v posteli byse zbláznil a mně by to dlouhodobě vadilo taky, moc jsem toho za tu noc fakt nenaspala) :lol:

pokud to nemáš tak, že bez zvířete by pro tebe bylo tak nějak prázdno, tak se nic neděje…pro mně je to hrozná představa, že přijdu domů a tam je nic..už to neznám od roku 92

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5918
14.11.17 11:43
@Venetia píše:

Jedeš dolu, potvoro chlupatá! Kch! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20777
14.11.17 12:12

@Venetia U nás je živo a hlavně máme přerostlé štěně, které by kočku venkovní zlikvidovalo během půl hodiny. Doma holt máme zatím šneky, kteří nikam nelezou (když je děti nezapomenou zavřít :D ).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106410
14.11.17 12:21
@Amys píše:
@Venetia U nás je živo a hlavně máme přerostlé štěně, které by kočku venkovní zlikvidovalo během půl hodiny. Doma holt máme zatím šneky, kteří nikam nelezou (když je děti nezapomenou zavřít :D ).

taky mám psa, ale ten je na kočky zvyklý, tak nečekám velké problémy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12622
14.11.17 13:24
@Venetia píše:
Od toho je nějaká výchova..A když zvíře nechceš, tak ho snad nemas :dance: t

To jistě, ale vždy zírám, co se stane, když nedej bože si nějaký člověk pořídí kočku nebo psa, a pak už ho mít nemůže nebo dokonce nechce, ta smršť kolem, o zrůdách a nevím co..jako to ti lidé co si zvíře pořídí mají věšteckou kouli, že vědí co je v životě potká? že nebudou mít peníze atk a že nechtějí platit operace za desítky tisíc a jít potažmo pod most nebo že se budou muset stěhovat..nebo že budou muset chodit do práce na 10 hod nemaj čas ještě na výchovu kočky či psa a dokonce jim i vadí když jim zvíře zdemoluje byt opakovaně, na jedné straně lidé masírovány emočními výkřiky z útulků na na netu, adoptujte chudinku její část se krátí, Hafík strádá apod., ale když si ho vezmou, situaci neodhadnou a zvíře vrátí tak je útulkáři mohou sežrat co si to dovolují..že jim vadí zdemolovaný byt nebo agres chování dost často různě poznamenaného zvířete.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1540
14.11.17 14:05

@lilith1 To jo, ale když si pořídím dítě, tak se mi pak taky kolikrát nehodí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12622
14.11.17 14:27
@lalaláček píše:
@lilith1 To jo, ale když si pořídím dítě, tak se mi pak taky kolikrát nehodí…

Ano, ale dítě není zvíře, ať se mi to líbí ne..Jsem člověk a dítě je můj potomek, zvíře je zvíře a za určitých okolností ho nemusím mít až do smrti i když si ho pořídím..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí