Kočka vs partner

Napsat příspěvek
Velikost písma:
106208
14.11.17 14:48
@lilith1 píše:
To jistě, ale vždy zírám, co se stane, když nedej bože si nějaký člověk pořídí kočku nebo psa, a pak už ho mít nemůže nebo dokonce nechce, ta smršť kolem, o zrůdách a nevím co..jako to ti lidé co si zvíře pořídí mají věšteckou kouli, že vědí co je v životě potká? že nebudou mít peníze atk a že nechtějí platit operace za desítky tisíc a jít potažmo pod most nebo že se budou muset stěhovat..nebo že budou muset chodit do práce na 10 hod nemaj čas ještě na výchovu kočky či psa a dokonce jim i vadí když jim zvíře zdemoluje byt opakovaně, na jedné straně lidé masírovány emočními výkřiky z útulků na na netu, adoptujte chudinku její část se krátí, Hafík strádá apod., ale když si ho vezmou, situaci neodhadnou a zvíře vrátí tak je útulkáři mohou sežrat co si to dovolují..že jim vadí zdemolovaný byt nebo agres chování dost často různě poznamenaného zvířete.

Zvíře je odpovědnost na 15 let, to by si měl. každý uvědomit…A lidi jsou lehkomyslni, nepromysli co bude a to zvíře to pak odnese

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106208
14.11.17 14:56
@lilith1 píše:
Ano, ale dítě není zvíře, ať se mi to líbí ne..Jsem člověk a dítě je můj potomek, zvíře je zvíře a za určitých okolností ho nemusím mít až do smrti i když si ho pořídím..

Je to člen rodiny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1207
14.11.17 15:00

Bože, krvácí mi oči když to čtu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9918
14.11.17 15:03

Muzu se zeptat ci napad bylo, poridit si dite? nebo to byla nehoda? pokud je to v diskuzi, tak se omlouvam, ale nemam cas cist vse.
Proc se ptas, zda partner nebo kocka? Vzdyt ty uz sis vybrala davno pred tim, nez jste spolu zacali zit. Tak nevim, co resis. Zustan si s tou kockou. Uvazovat ted, ze diteti vezmes tatinka uz je trosku pozde.
Ne kazdy ma rad zvirata a ne kazdy snese kocku lezouci po kuchyni a vsude se valejici chlupy. Mne osobne se z toho taky dela zle. Vubec jste si spolu nemeli to dite porizovat, kdyz se rozchazite v tak zasadni veci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21902
14.11.17 15:10
@zoidberg píše:
Kočku bych nikomu nedal a koupil bych si další dvě, ať se spolu zabaví ;) Člověk co nesnáší kočky nesnáší i lidi :cert:

Ze jo! Jsou to pani!..Myho milovaného koucoura bych kvůli chlapovi nedala ani za milion, je to uvrnenej mazel, nic nenici, v noci spi a chlupy nikde nemam, protoze ho denne vycesavam a denne luxuju. A ze sem tam skoci na linku? No boooze, pred kazdou pripravou jidla ji pretru Sanytolem a je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.11.17 16:29

Kočku jsem si poridila kdyz jsem si koupila byt. partner se musel naucit ji respektovat.mam ji jako svoje dite. musel si zvyknout ze je vlezla mazliva a otravna????kdyby mu to vadilo tak papa.ted se nastehoval ke me a kdyby rekl ze ji nesnasi a kocka pujde z bytu nebo se on odstehuje tak ma velice rychle zabaleno.je to muj byt tak tu bude co ja chci. i kdybyh chtela dalsi tri.on ji necisti zachod nekupuje zradlo a nekrmi. kocka vyciti kdyz ji nekdo nema rad.pak mu neco provede a on se ptat nebude.muze se stat ze ji proste vyhodi a nazdar.ten muj dneska tvrdi ze to je nase micina????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10030
14.11.17 16:57
@lilith1 píše:
To jistě, ale vždy zírám, co se stane, když nedej bože si nějaký člověk pořídí kočku nebo psa, a pak už ho mít nemůže nebo dokonce nechce, ta smršť kolem, o zrůdách a nevím co..jako to ti lidé co si zvíře pořídí mají věšteckou kouli, že vědí co je v životě potká? že nebudou mít peníze atk a že nechtějí platit operace za desítky tisíc a jít potažmo pod most nebo že se budou muset stěhovat..nebo že budou muset chodit do práce na 10 hod nemaj čas ještě na výchovu kočky či psa a dokonce jim i vadí když jim zvíře zdemoluje byt opakovaně, na jedné straně lidé masírovány emočními výkřiky z útulků na na netu, adoptujte chudinku její část se krátí, Hafík strádá apod., ale když si ho vezmou, situaci neodhadnou a zvíře vrátí tak je útulkáři mohou sežrat co si to dovolují..že jim vadí zdemolovaný byt nebo agres chování dost často různě poznamenaného zvířete.

Toto odsuzuji, prostě jednou si to zvíře pořídím, mám se o něj postarat (chápu, když např. se zjistí alergie u dítětě, tak že zvířeti najdou nový domov). Co se stěhování týče, myslím, že vždy lze najít byt/dům, kde zvíře můžeš mít, to je o neochotě :nevim: Zdemolovaný byt by mi vadil, ale pes či kočka se musí vychovávat, ne je nechat jen tak a čekat, že se to nějak naučí :roll: A co vrácení psů do útulku týče, tak pokud to má důvod, tak se smršť věčinou neděje (sleduji to), správné sdružení či útulek nedá agresivního psa jen tak někomu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10030
14.11.17 16:59
@lilith1 píše:
Ano, ale dítě není zvíře, ať se mi to líbí ne..Jsem člověk a dítě je můj potomek, zvíře je zvíře a za určitých okolností ho nemusím mít až do smrti i když si ho pořídím..

Tak lidé, co takto přemýšlí, by si podle mě neměli zvíře pořizovat vůbec :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10030
14.11.17 17:01

@…mišíček18.5 Já to tak měla se psem, pořídila jsem si ho před partnerem, kdyby ho neakceptoval, tak bych se s ním rozešla, ale asi někdo, kdo se bezmyšlenkově zamiluje to má jinak :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12594
14.11.17 22:31
@Wani píše:
Toto odsuzuji, prostě jednou si to zvíře pořídím, mám se o něj postarat (chápu, když např. se zjistí alergie u dítětě, tak že zvířeti najdou nový domov). Co se stěhování týče, myslím, že vždy lze najít byt/dům, kde zvíře můžeš mít, to je o neochotě :nevim: Zdemolovaný byt by mi vadil, ale pes či kočka se musí vychovávat, ne je nechat jen tak a čekat, že se to nějak naučí :roll: A co vrácení psů do útulku týče, tak pokud to má důvod, tak se smršť věčinou neděje (sleduji to), správné sdružení či útulek nedá agresivního psa jen tak někomu :nevim:

Vzdy je smrst..kdyz nejaky chudak prizna, ze mu vadi zdemolovany byt, nebo mu zvire vyjelo po diteti..okamzite za to muze, ze zvire nezvlada a zrejme vizitkou vetsiny pejskaru je zdemol. jo vetsinou se ostatni zacinaji predhanet co maji znicene a jsou free :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10030
14.11.17 22:46
@lilith1 píše:
Vzdy je smrst..kdyz nejaky chudak prizna, ze mu vadi zdemolovany byt, nebo mu zvire vyjelo po diteti..okamzite za to muze, ze zvire nezvlada a zrejme vizitkou vetsiny pejskaru je zdemol. jo vetsinou se ostatni zacinaji predhanet co maji znicene a jsou free :roll:

No ale ono to opravdu většinou je nezvládnutí, navíc když vidím, jak někteří nechají děcko dělat cokoliv psovi, tak se divím, že není víc pokousání :nevim: Já za život vychovala několik psů, sem tam něco zničili (nic dramatického, nejdrazší byla asi pamětová karta). Na jakých forech se pohybuješ, že bych se zašla podívat, co psi zničí :mrgreen: Můj švagr měl psa, který jako štěně kousal ovladače, vyřešil to tím, že je dal z dosahu a vycvičil psa, že se to nekouše, bez výchovy to prostě nejde :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106208
14.11.17 23:12
@lilith1 píše:
Vzdy je smrst..kdyz nejaky chudak prizna, ze mu vadi zdemolovany byt, nebo mu zvire vyjelo po diteti..okamzite za to muze, ze zvire nezvlada a zrejme vizitkou vetsiny pejskaru je zdemol. jo vetsinou se ostatni zacinaji predhanet co maji znicene a jsou free :roll:

Mně psi ani kočky nezničili nic, zvláštní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106208
14.11.17 23:14
@Wani píše:
No ale ono to opravdu většinou je nezvládnutí, navíc když vidím, jak někteří nechají děcko dělat cokoliv psovi, tak se divím, že není víc pokousání :nevim: Já za život vychovala několik psů, sem tam něco zničili (nic dramatického, nejdrazší byla asi pamětová karta). Na jakých forech se pohybuješ, že bych se zašla podívat, co psi zničí :mrgreen: Můj švagr měl psa, který jako štěně kousal ovladače, vyřešil to tím, že je dal z dosahu a vycvičil psa, že se to nekouše, bez výchovy to prostě nejde :nevim:

Je to většinou výběr nevhodného plemena, protože lidi nepřemýšlí, jestli na takového psa taky mají dostatek času a sil

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10030
14.11.17 23:45
@Venetia píše:
Je to většinou výběr nevhodného plemena, protože lidi nepřemýšlí, jestli na takového psa taky mají dostatek času a sil

Právě, stane se, že má pes netypické rysy pro své plemeno, ale pes (kočka) je prostě primárně živý tvor, co potřebuje péči, čas, výchovu apod. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12594
15.11.17 07:24
@Venetia píše:
Mně psi ani kočky nezničili nic, zvláštní

Tak si přeči komenty na FB, když si nějak chudák stěžuje, že mu pes poničil byt, komenty pod..většina „haha má zdemolovan“ celý byt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí