Kočka vs partner

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12621
15.11.17 08:31
@Wani píše:
No ale ono to opravdu většinou je nezvládnutí, navíc když vidím, jak někteří nechají děcko dělat cokoliv psovi, tak se divím, že není víc pokousání :nevim: Já za život vychovala několik psů, sem tam něco zničili (nic dramatického, nejdrazší byla asi pamětová karta). Na jakých forech se pohybuješ, že bych se zašla podívat, co psi zničí :mrgreen: Můj švagr měl psa, který jako štěně kousal ovladače, vyřešil to tím, že je dal z dosahu a vycvičil psa, že se to nekouše, bez výchovy to prostě nejde :nevim:

mrkni na psí štěstí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
15.11.17 08:50
@epsice píše:
Tak nebudu se vyjadřovat k chování chlapa ale zastanu se ho s tou kočkou. KOČKA NA LINKU NEPATŘÍ. Ani na stůl.. Kočka má být na zemi, pelíšku, max v postelikdyž to nevadí tomu kdo tam spí. Ale na LINKU? bože proč? proč to ty zvířata necháte dělat? kočka se vy****, zahrabe písečkem a skočí na linku, jídelní stůl… jdu zvracet. osobně jsem taky bydlela se spolubydlící která svou kočku nechala dělat co chce a v tom bytě už jsem pak ani nechtěla vařit, jedla jsem jen v pokoji. Nehledě na to že jsem pravidelně uklízela písek kolem záchoda aby se to neroznášelo všude. Nejsem žádná citlivka a ale právě kvůli těm chlupům, tomu že se kočka všude dostane bych si ji do bytu nikdy nevzala. Tvého přítele absolutně chápu a díky tomu co jsem zažila už kočky taky nesnáším. :kytka:

Kočka není pes. Většina koček se nebude pohybovat jen po zemi. Kočka chce mít rozhled a pokud nemá možnost dostat se někam do výšky, tak leze po nábytku…linka, stůl. Pokud má kočka v blízkosti kuchyňské linky pevné a dostatečně prostorné škrabadlo, které je výš, než linka a ze kterého bude mít dobrý přehled do všech stran, tak nebude mít důvod po té lince lézt (pokud se tam nenechává jídlo, to pak půjde vymetat). Tebe ospravedlňuje to, že kočky nemáš ráda a nepořídíš si ji. Ovšem někdy tohle čtu i od majitele kočky a to by jeden zaplakal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1894
15.11.17 08:56
@Kakika píše:
Kočka není pes. Většina koček se nebude pohybovat jen po zemi. Kočka chce mít rozhled a pokud nemá možnost dostat se někam do výšky, tak leze po nábytku…linka, stůl. Pokud má kočka v blízkosti kuchyňské linky pevné a dostatečně prostorné škrabadlo, které je výš, než linka a ze kterého bude mít dobrý přehled do všech stran, tak nebude mít důvod po té lince lézt (pokud se tam nenechává jídlo, to pak půjde vymetat). Tebe ospravedlňuje to, že kočky nemáš ráda a nepořídíš si ji. Ovšem někdy tohle čtu i od majitele kočky a to by jeden zaplakal.

kočka měla škrabadlo před půl kuchyně a stejně na linku lezla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106395
15.11.17 09:07
@lilith1 píše:
Tak si přeči komenty na FB, když si nějak chudák stěžuje, že mu pes poničil byt, komenty pod..většina „haha má zdemolovan“ celý byt

Na fb moc takové diskuze nečtu, ani nevím kde je hledat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria