Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@happiest píše:
Já osobně kočky v bytě taky nesnáším - lezou všude atd. - pes se dá aspoň usměrnit.
Ale u Vás bude asi problém jinde. A vůbec ten název - partner nebo kočka?
Na jednu stranu bych ti řekla, že snad ani není normální se rozhodovat mezi člověkem a kočkou, ale jak píšeš že tě omezuje i v jiných věcech, zvlášť když není doma, tak toho bych se bála co přijde příště.
Taky nesnáším..hlavně mě dostává, takové ty haha projevy hahaha kočka nebo pes demolují celá byt hahaha, napadnou i dítě hahahah, nojo musíme dítě separovat do jedny cimry aby kočičku nestresovalo…nojo to je náš pejsánek naše micinka..kdyby to dělal partner nebo dítě, tak to těžce řeší…
@lilith1 píše:
Taky nesnáším..hlavně mě dostává, takové ty haha projevy hahaha kočka nebo pes demolují celá byt hahaha, napadnou i dítě hahahah, nojo musíme dítě separovat do jedny cimry aby kočičku nestresovalo…nojo to je náš pejsánek naše micinka..kdyby to dělal partner nebo dítě, tak to těžce řeší…
Od toho je nějaká výchova..A když zvíře nechceš, tak ho snad nemas
t
Tak nebudu se vyjadřovat k chování chlapa ale zastanu se ho s tou kočkou. KOČKA NA LINKU NEPATŘÍ. Ani na stůl.. Kočka má být na zemi, pelíšku, max v posteli když to nevadí tomu kdo tam spí. Ale na LINKU? bože proč? proč to ty zvířata necháte dělat? kočka se vy****, zahrabe písečkem a skočí na linku, jídelní stůl… jdu zvracet. osobně jsem taky bydlela se spolubydlící která svou kočku nechala dělat co chce a v tom bytě už jsem pak ani nechtěla vařit, jedla jsem jen v pokoji. Nehledě na to že jsem pravidelně uklízela písek kolem záchoda aby se to neroznášelo všude. Nejsem žádná citlivka a ale právě kvůli těm chlupům, tomu že se kočka všude dostane bych si ji do bytu nikdy nevzala. Tvého přítele absolutně chápu a díky tomu co jsem zažila už kočky taky nesnáším. ![]()
@epsice píše:
Tak nebudu se vyjadřovat k chování chlapa ale zastanu se ho s tou kočkou. KOČKA NA LINKU NEPATŘÍ. Ani na stůl.. Kočka má být na zemi, pelíšku, max v posteli když to nevadí tomu kdo tam spí. Ale na LINKU? bože proč? proč to ty zvířata necháte dělat? kočka se vy****, zahrabe písečkem a skočí na linku, jídelní stůl… jdu zvracet. osobně jsem taky bydlela se spolubydlící která svou kočku nechala dělat co chce a v tom bytě už jsem pak ani nechtěla vařit, jedla jsem jen v pokoji. Nehledě na to že jsem pravidelně uklízela písek kolem záchoda aby se to neroznášelo všude. Nejsem žádná citlivka a ale právě kvůli těm chlupům, tomu že se kočka všude dostane bych si ji do bytu nikdy nevzala. Tvého přítele absolutně chápu a díky tomu co jsem zažila už kočky taky nesnáším.
Proto jsem psala že v tomhle musí být partneři zajedno, je to prostě jeden ze základních požadavků…jinak bude jeden nešťastný
@epsice píše:
Tak nebudu se vyjadřovat k chování chlapa ale zastanu se ho s tou kočkou. KOČKA NA LINKU NEPATŘÍ. Ani na stůl.. Kočka má být na zemi, pelíšku, max v posteli když to nevadí tomu kdo tam spí. Ale na LINKU? bože proč? proč to ty zvířata necháte dělat? kočka se vy****, zahrabe písečkem a skočí na linku, jídelní stůl… jdu zvracet. osobně jsem taky bydlela se spolubydlící která svou kočku nechala dělat co chce a v tom bytě už jsem pak ani nechtěla vařit, jedla jsem jen v pokoji. Nehledě na to že jsem pravidelně uklízela písek kolem záchoda aby se to neroznášelo všude. Nejsem žádná citlivka a ale právě kvůli těm chlupům, tomu že se kočka všude dostane bych si ji do bytu nikdy nevzala. Tvého přítele absolutně chápu a díky tomu co jsem zažila už kočky taky nesnáším.
Souhlas. Navíc se mi zdá hodně zjednodušující názor, že pokud se toto někomu nelíbí (a i jiné věci co kočky dělají a dokážou) znamená, že dotyčný „nemá rád zvířata“. S tím zásadně nesouhlasím!
@Heinich píše:
Souhlas. Navíc se mi zdá hodně zjednodušující názor, že pokud se toto někomu nelíbí (a i jiné věci co kočky dělají a dokážou) znamená, že dotyčný „nemá rád zvířata“. S tím zásadně nesouhlasím!
jsou lidi co mají rádi zvířata, ale nechtějí je mít doma..a pak to druzí
@Venetia píše:
Jasně. Mít rád zvířata přece nutně neznamená si jimi naplnit byt.
@Heinich píše:
Jasně. Mít rád zvířata přece nutně neznamená si jimi naplnit byt.
to určitě ne… ale pokud je doma chceš musí to partner sdílet nebo muto aspon nesmí nijak zvlast vadit..já mám ten druhý typ
@Venetia píše:
to určitě ne… ale pokud je doma chceš musí to partner sdílet nebo muto aspon nesmí nijak zvlast vadit..já mám ten druhý typ
Jsou různé způsoby jakými je možno „ke zvířeti přijít“ a jsou také zvířata slušně řečeno „nečistotná“ či na „nervy hrající“. Záleží také na velikosti prostoru, které s nimi má člověk sdílet i na okolnostech, například jestli dotyčný se válí doma, ať už v důchodu, či jinak, nebo k tomu chodí do práce.
@Venetia píše:
to není pravda. já mám doma dvě psiska… ale ti neskáčou po skříni, nelezou na stůl, kadí venku, neškrábou, nemňaučí…
![]()
@epsice píše:
to není pravda. já mám doma dvě psiska… ale ti neskáčou po skříni, nelezou na stůl, kadí venku, neškrábou, nemňaučí…![]()
![]()
Já myslím, že kočka se dá taky naučit…měla jsem dvě a po lince mi neskákaly, ale byly to peršanky ty zase nejsou tak akční…za čtrnáct dní si jedu pro kotatko…tak bude výchova v praxi ![]()
@Heinich píše:
Jsou různé způsoby jakými je možno „ke zvířeti přijít“ a jsou také zvířata slušně řečeno „nečistotná“ či na „nervy hrající“. Záleží také na velikosti prostoru, které s nimi má člověk sdílet i na okolnostech, například jestli dotyčný se válí doma, ať už v důchodu, či jinak, nebo k tomu chodí do práce.
tak chce to dobře promyslet i výběr plemena, od toho existují, aby si každý našel to své, dle požadavků… já mám garsonku..nevidím v tom problém…rozváděla jsem s dvěma psy a kočkou, pak dva psi, ted jeden pejsek a za chvíli k němu přibude kotatko
@Venetia píše:
nejlepší je plnit jimi lednici a mrazák. ![]()
@samá práce píše:
nejlepší je plnit jimi lednici a mrazák.
tak podobně laděné jedince uplně miluju
Kočku bych nikomu nedal a koupil bych si další dvě, ať se spolu zabaví
Člověk co nesnáší kočky nesnáší i lidi ![]()