Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Kocouři jsou takový paňáři, můžou dělat neplechu i po kastraci. Co znám kocoury v bytě tak jsou s nima docela problémy
jestli bude kočičák jenom doma, vzala bych kočku, je taková poddajnější
a vykastrovat bys musela tak jako tak. My máme kočku a je to úplně bez problémů.
Já mám doma zas kocoura a je to miláček.
Druhý kocour - ten bydlí venku, dovnitř se přijde max. ohřát ke kotli, je poděs
, ten by v bytě škodil, kudy by chodil.
To je fakt spíš o tom, na jakou povahu konkrétně natrefíte.
Náš je taky mazel, máme mainskýho mývalýho kocourka,1.ledna mu bude rok a má už osm a půl kilo ![]()
Ale je hodně tvrdohlavej a dominantní, mazlit se chce jen když se chce jemu, jinak jde ode mě pryč…
Granule mu kupujem BRIT CARE pro kastráty, kapsičky ani konzervy nedostává, aby mu nesmrděli hovínka. Každý třetí den má přemražený kuřecí nebo hovězí maso…
Tak ho mam doma, no a to je milacek
porad se mazlí a jsem znej uplne vyrizena, se mi ho ani ty segre nechce davat ![]()
@market.s.87 píše:
Tak ho mam doma, no a to je milacekporad se mazlí a jsem znej uplne vyrizena, se mi ho ani ty segre nechce davat
Jééé
nech si ho ![]()
@jjj11 no nemit doma toho malyho tyrana tak si ho snad i necham, ale malej je na nej desnej ras
normalne ho mlátí, az me to samotnou prekvapilo, vcera se snim porad mazlil a dnes uplnej opak. takze dnes litam z kuchyne sem tam jak pako a hlidam malyho aby nemlatil kocoura
chudak kocourek byl 4hodiny zalezlej za linkou protoze se ho bal, vzdy vyndal jen hlavu a jak spatril malyho tak zalezl zpet.
Děkuji lesino zachránila jsi mě
protože jsme měli jítt k doktorovi který je na mě zlí a myslì že když mæm dvě kotata tak jsem hloupá mám kluka a holku
![]()
Děkuji lesino zachránila jsi mě
protože jsme měli jítt k doktorovi který je na mě zlí a myslì že když mæm dvě kotata tak jsem hloupá mám kluka a holku
![]()
Holky, mate nekdo zkusenost s rasou Devon Rex? Manzel se pro nenadchl, tak jsme sr byli koukat na kotatka, jsou to takovi mali skritci, roztomili, libi se mi, ze vubec nelinaji a jsou vhodne pro alergiky.
Ahoj holky,
chceme si pořídit kočku nebo kocourka a nevíme jestli slečnu nebo mladého pána
jde o to, že bychom ho chtěli mít doma. Bohužel máme domeček blízko pole a od minulého týdne nám opět řádí myši v garáži a bohužel si dělají diskotéky i v kuchyni
a tak jsme se rozhodly pro koupi nového člena rodiny. Máme v nabídce britskou černobílou kočičku moc hezky vybarvenou nebo mainského kocourka, moc hezky osrstěného. Jak kocourka, tak kočičku bychom nechali vykastrovat - koťátka nechceme.
Ale u kocourka se bojím, že se bude válet a pořádat diskotéky s myšákama po nocích
. Proto prosím o radu a doporučení. Děkuji ![]()
@Alčák1 Tak náš kocour byl i po kastraci takový ďábel, že se musel odstěhovat. Myšky chytal i nadále ![]()
@Alčák1
Mám kocourka i kočičku, ale kdybych měla volit zvolila bych asi kočičku. Přece jen se mi zdá přítulnější, i když kocourek je taky mazel, ale kočička prostě víc.
Myši budou chytat oba, my tu myši nemáme a tak se kocour baví chytáním much, to člověk kolikrát zírá jaký je to horolezec
.
Na myši je lepší kočka a ideálně obyčejná micinka, teda nas kocour taky loví, ale kočka uloví těch myši daleko víc, rano je řádkuje před dverma ![]()
@Alčák1 To je o každé jednotlivé kočce, ne o pohlaví…
Máme dva kastrované kocoury, jednoho klasika venkovního Macíka, ten uloví, co vidí.
Druhý je asi nějaký kříženec něčeho urozenějšího, hádáme trochu ragdollí krve a ten je ťunťa, spí vedle morčete, máme doma andulku, křečka… stále vše naživu.
Ale ovšem zauvažovala bych o vhodnosti likvidace hlodavců v kuchyni kočkou. On si tu myš chytí, chvíli si s ní hraje, pak ji sežere (třeba jen půlku) a taky ji občas zas vyblije… Já bych raděj odklízela myš v pastičce, než napůl sežranou a vyblitou
![]()
Připojuji foto aby jste mohly srovnat a poradit. Chundelatej je kocourek a černobílá je britka kočička.