Kocourek neustále utíká

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7139
26.7.12 14:38

@Aleeza tak to je naschvál no :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4246
26.7.12 14:42
@lukresia píše:
@Aleeza tak to je naschvál no :?

No, vysavovala jsem to, chtěl tam jít zase, ale zjistil, že už to smrdí jinak, tak šel normálně do záchodku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7139
26.7.12 14:48

@Aleeza tak něčím zakrýt nebo tak…nás kocour se vyčůral klidně předemnou kde ho napadlo když jsem mu odmítla nasypat nášup krmení :cert: po kastrování se rozpapal veterinář dal stopku a tak se mi mstil, ale už ho to přešlo, jednou mi počůral malou když spala v postýlce, ale to měl zánět močáku tak mu bylo odpuštěno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4246
26.7.12 15:23
@lukresia píše:
@Aleeza tak něčím zakrýt nebo tak…nás kocour se vyčůral klidně předemnou kde ho napadlo když jsem mu odmítla nasypat nášup krmení :cert: po kastrování se rozpapal veterinář dal stopku a tak se mi mstil, ale už ho to přešlo, jednou mi počůral malou když spala v postýlce, ale to měl zánět močáku tak mu bylo odpuštěno

Teda to bych šílela, kdyby tohle malýmu udělal :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6311
3.11.12 21:46

Ahoj holky,

mozno mi budete vediet poradit, ako udomacnit macky.

Mame 2 malych kocurov - jeden je 3-mesacny, nevykastrovany, druhy 4-mesacny, vykastrovany. Ked prisli k nam (predtym sa nepoznali), svokor im urobil spanie v sope, mali tam aj zradlo a vodu. Pustal ich von na zahradu pobehat si a zas ich zavrel do sopy. Po asi dvoch dnoch uz nechal dvere od sopy otvorene, macky si behali von a dnu, ako chceli.
Potom sa mu prestalo pacit, ze mu tam kakaju, tak vzal bednicku na spanie aj misky a dal to von pod strechu verandy. Nato macky zmizli a tri dni sa neukazali, len vzdy zmizlo zradlo z misiek.
Dnes sme zistili, ze macky su u susedov ob dva domy. Tak sme ich priniesli, jedneho kocurika opat zavreli do sopy, so vsetkym vybavenim, druhy nam zdrhol.
Ako ich mame naucit, ze su nasi? Prosim, poradte. Diky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
3.11.12 22:04

@sonam nechat zavřené minimálně měsíc, spíše šest týdnů…
Co dát do té šopky kočičí záchodky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6311
3.11.12 22:11

Diky, nejaky kupime.
My sme mali doteraz psa, tak o mackach vela nevieme. Fenka na jar umrela a svokor nechcel ani pocut o inych zvieratach. Teraz sa rozhodol pre macky a uz aj sme ich obstarali. Asi sme si to mali viac predtym nastudovat :nevim: snad ich este udomacnime.

Otazne je, ci ked rano kocurika pustime zo sopy si pobehat, ci zase nezdrhne aj on :( pritom mame velku zahradu a stromy, nemuseli by nikam zdrhat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9754
3.11.12 23:02

Ted je jeste moc brzy. Nikam je nepoustejte. Nechte je par tydnu zevrene v sope. Musi si prvni zvyknout kde je jejich domov. Jinak si na to nezvyknou a budou porad utikat. Vsak oni si vyhraji i v sope.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
luboššekk
4.11.13 10:50

Kočka

Mi máme taky kočku malinkou. Psovi jsme dali nahubek a zkoušeli je nechat chvilku spolu a trénovali to celí týden.

POVEDLO SE :dance:

• Citovat
  • Upravit
luboššekk
4.11.13 10:54

Kočka

Mi máme taky kočku malinkou. Psovi jsme dali náhubek a nechali je spolu.
Týden jsme to zkoušeli.

Povedlo se :dance:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný