Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@lukresia píše:
@Aleeza tak to je naschvál no
No, vysavovala jsem to, chtěl tam jít zase, ale zjistil, že už to smrdí jinak, tak šel normálně do záchodku…
@Aleeza tak něčím zakrýt nebo tak…nás kocour se vyčůral klidně předemnou kde ho napadlo když jsem mu odmítla nasypat nášup krmení
po kastrování se rozpapal veterinář dal stopku a tak se mi mstil, ale už ho to přešlo, jednou mi počůral malou když spala v postýlce, ale to měl zánět močáku tak mu bylo odpuštěno
@lukresia píše:
@Aleeza tak něčím zakrýt nebo tak…nás kocour se vyčůral klidně předemnou kde ho napadlo když jsem mu odmítla nasypat nášup krmenípo kastrování se rozpapal veterinář dal stopku a tak se mi mstil, ale už ho to přešlo, jednou mi počůral malou když spala v postýlce, ale to měl zánět močáku tak mu bylo odpuštěno
Teda to bych šílela, kdyby tohle malýmu udělal ![]()
Ahoj holky,
mozno mi budete vediet poradit, ako udomacnit macky.
Mame 2 malych kocurov - jeden je 3-mesacny, nevykastrovany, druhy 4-mesacny, vykastrovany. Ked prisli k nam (predtym sa nepoznali), svokor im urobil spanie v sope, mali tam aj zradlo a vodu. Pustal ich von na zahradu pobehat si a zas ich zavrel do sopy. Po asi dvoch dnoch uz nechal dvere od sopy otvorene, macky si behali von a dnu, ako chceli.
Potom sa mu prestalo pacit, ze mu tam kakaju, tak vzal bednicku na spanie aj misky a dal to von pod strechu verandy. Nato macky zmizli a tri dni sa neukazali, len vzdy zmizlo zradlo z misiek.
Dnes sme zistili, ze macky su u susedov ob dva domy. Tak sme ich priniesli, jedneho kocurika opat zavreli do sopy, so vsetkym vybavenim, druhy nam zdrhol.
Ako ich mame naucit, ze su nasi? Prosim, poradte. Diky.
@sonam nechat zavřené minimálně měsíc, spíše šest týdnů…
Co dát do té šopky kočičí záchodky?
Diky, nejaky kupime.
My sme mali doteraz psa, tak o mackach vela nevieme. Fenka na jar umrela a svokor nechcel ani pocut o inych zvieratach. Teraz sa rozhodol pre macky a uz aj sme ich obstarali. Asi sme si to mali viac predtym nastudovat
snad ich este udomacnime.
Otazne je, ci ked rano kocurika pustime zo sopy si pobehat, ci zase nezdrhne aj on
pritom mame velku zahradu a stromy, nemuseli by nikam zdrhat.
Ted je jeste moc brzy. Nikam je nepoustejte. Nechte je par tydnu zevrene v sope. Musi si prvni zvyknout kde je jejich domov. Jinak si na to nezvyknou a budou porad utikat. Vsak oni si vyhraji i v sope.
Mi máme taky kočku malinkou. Psovi jsme dali nahubek a zkoušeli je nechat chvilku spolu a trénovali to celí týden.
POVEDLO SE ![]()
Mi máme taky kočku malinkou. Psovi jsme dali náhubek a nechali je spolu.
Týden jsme to zkoušeli.
Povedlo se ![]()