kojenec a fenyklový čaj

162
31.5.06 15:37

kojenec a fenyklový čaj

Ahoj,
prosím, o radu zkušenější.
Mám 12-cti týdenní holčičku, plně kojenou a tak trošku nám začaly problémky s bříškem.
Kajdí už přes měsíc tak 1× týdně, což je u kojených dětí podle dr. v pořádku. Teď jsme zkusili vy:,–(it SAB kapky ( dávali jsme jen večer před kojením před spaním 15 k.) a kvůli nemocné babičce musíme doma topit naplno tj. 23-25 st. v mistnosti, no a malá se kroutí jak hádě.Tedy do plíny střílí jak o závody-kolikrát jak dospělej a taky často.Ale pláče ze spaní, je nervozní, šponuje se a pofňukává.
Teta mi poradila, ať jí zkusím dát ucucávat fenyklový čajík ( že bude mít asi žízeň, jsme zvyklý spíš na chladno a tak trochu na prdíky)

Neprovádím něco špatného?Vím, že dr. ke kojení razantně zakázala jakýkoliv pitivo.Navíc malá neucucává, doslova si lebedí.Kojim tak po 3-4 hod., mezitím jí dám čajík a za den vypije tak 60ml.

Poraďte mi, ať něco nezvořu.
dík

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
246
31.5.06 16:39

Stepiku,

podle me je to v pohode.. vim ze vsude se pise a rika ze kojene deti nepotrebuji jiny tekutiny ale jak vidis tak mala je primo vyzaduje… Sama pises ze si lebedi.. tak to neres.. pokud ti nejde kojeni do haje ( jako jestly dobre saje a mas dost mlika )

Kuba byl taky na faniklovym caji.. asi do 3 tydnu a kojila jsem do 9 mesicu ..vubec jsme nemeli problemys kojenim.. krome rustovych vzpruhu..

Terezka caj nechce.. zatim. pocitam ze v lete zmeni nazor.. taky kojim

takze ja osobne se caje nebojim.. rid se podle sveho broucka on sam ti rekne co chce.. :lol:

Maty

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
204
31.5.06 16:51

Ahoj Stepiku,
kdyz jsem malou kojila take jsem ji davala fenyklovy cajik. Nas dr. take rikal, ze kojeni staci samo o sobe, ale pak zacala vedra a to mala o 106, takze si zvykla. Podle me jde spise o to, aby si nezvykla na piti z lahvicky, pry pak jsou line a nechteji se namahat u prsa. Me se nic takoveho nestalo. No, a kdyz cajik nabude slazeny, tak nevidim problem. A jestli jde jen o prdiky co zkusit vetrovou masticku na brisko a masaz ?misa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
614
31.5.06 18:35

Ahoj Stepiku,
a zkousela jsi ten fenyklovy caj pit ty??? Ja ho pila od prichodu z porodnice az do cca 8 mesicu veku kazdy den 1 hrnecek a prdiky byly absolutne v pohode!!!
A pokud ti jde o to, aby mala nepila z flasky, nekde jsem cetla, ze se doporucuje davat ji lzicku dve fenykloveho caje vzdy pred kojenim… Ale jinak myslim, ze 60ml caje denne ke kojeni - tim male urcite neublizujes!!! Takze hlavne v pohode!
Preju, aby vas ty prdiky dlouho netrapily. :wink:
Eliska a Kubik

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí