Kojenec nekadí už dva týdny

Napsat příspěvek
Velikost písma:
46669
15.6.12 13:18

Dávám laktobacily a včera jsem zkoušela teploměr do prdky (trubičku nemám). Nic nešlo, tudíž si říkám, že asi nic na kadění nemá. A abych pravdu řekla, přijde mi ještě maličký, abych mu dávala něco jinýho, než mlíko, pokud opravdu nemá potíže :nevim:. Aby pak nenastaly…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11565
15.6.12 13:21

No myslim že fenyklovej čaj s trochou ovocný šťávy škodit nemůže, ale je fakt, že to je spíš pro Tvůj pocit :) Hlavně, že nevypadá, že má problém…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
15.6.12 13:24
@karolina_a_betuska píše:
No myslim že fenyklovej čaj s trochou ovocný šťávy škodit nemůže, ale je fakt, že to je spíš pro Tvůj pocit :) Hlavně, že nevypadá, že má problém…

Tak uškodit asi přímo ne, spíš aby neměl nějaký bolení z té ovocné šťávy. Přijde mi prostě brzo. Ale hádat se nechci, nemám to vyzkoušené…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7631
15.6.12 13:28

Fenyklový čajík se dělá už od prvního měsíce a jde koupit v lékárně. Ty šťávičky mi jedna doktorka doporučila a druhá říkala, že je dávat nemám.
Laktobacilky máme Pro Lac a ten je tuším od prvního měsíce do jednoho roku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
920
15.6.12 13:31

Nedávala bych nic, pokud je v poho. On ani ten fenykl nemusí každému dělat dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2053
15.6.12 13:41

Taky bych nedávala nic, zdá se mi na to malý. Pokud je v pořádku-jako že je, tak bych jen čekala na to. kdy přijde den „K“ :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
15.6.12 14:11
@berusenka66 píše:
Taky bych nedávala nic, zdá se mi na to malý. Pokud je v pořádku-jako že je, tak bych jen čekala na to. kdy přijde den „K“ :mrgreen:

A to bude asi velký den :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7631
15.6.12 14:21
@KPKristy píše:
A to bude asi velký den :mrgreen:

A plínka nebude stačit :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18259
15.6.12 14:28
@KPKristy píše:
Tak asi plaším jen já, neboť s dítětem to ani nehne, ale přesto… Matěj má dva měsíce, je plně kojený. V neděli to bude čtrnáct dní, co naposledy kakal. Četla jsem toho dost o tom, že kojené dítě nějakou dobu kakat nemusí, ale zdá se mi to už dlouho.
Jí a spí normálně, prdí taky „dobře“ (i když dost smrdí), občas ho něco tlačí, tak se zamele, prdne a je to dobrý. Celkově je spokojený i bříško má měkké. Naše mudra dnes není, zkoušela jsem jí volat.Uklidněte mě, prosím, že plaším zbytečně nebo co mám dělat…

Ja uz tu bylo psano na zacpu jsou dobre svestky, bud ta stava nebo koupit susene a par jich uvarit a ten vyvar dat treba do cajiku nebo i hermankovy caj pomaha, nebo rano dat napit trochu vlazne vody pred jidlem…urcite se mu dost ulevi, kdyz 14dni nekakal ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18259
15.6.12 14:30
@KPKristy píše:
Dávám laktobacily a včera jsem zkoušela teploměr do prdky (trubičku nemám). Nic nešlo, tudíž si říkám, že asi nic na kadění nemá. A abych pravdu řekla, přijde mi ještě maličký, abych mu dávala něco jinýho, než mlíko, pokud opravdu nemá potíže :nevim:. Aby pak nenastaly…

Tak nedavej mu toho 2l :) ale tak 10-20ml to mu uskodit nemuze ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
678
15.6.12 17:39

Dcera jak byla plně kojená tak nekadila taky dva týdny. Je to v pořádku, neboj. Prostě to stihne vše strávit :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
678
16.6.12 11:26

Jojo MM je prý jedniné jídlo, které lidské tělo dokáže všechno upotřebit a tudíž nevzniká žádný odpad, takže je to asi v pořádku :nevim:, ale kdyby to bylo už nějak moc dlouho asi bych taky zašla k Dr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
729
16.6.12 12:14

Já volala doktorce na radu, když malý týden nekakal, hlavní co jí zajímalo, jestli prdí - tak je to ok. Večer jsem to nevydržela a použila trubičku, stačila chvilička a bylo nadělení, moc se mu ulevilo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7631
16.6.12 14:44
@Licena píše:
Já volala doktorce na radu, když malý týden nekakal, hlavní co jí zajímalo, jestli prdí - tak je to ok. Večer jsem to nevydržela a použila trubičku, stačila chvilička a bylo nadělení, moc se mu ulevilo…

Tak to gratuluju k balíčku. My jsme v očekávání :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
16.6.12 15:08
@Licena píše:

Tak Matěj opravdu prdí jako blázen. Trubičku nemám, abych ji vyzkoušela, ale evidentně ho stále nic netlačí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí