Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@Michaela 2012, vedro na kakání může mít obrovský vliv. Člověk vypotí hodně tekutin a zácpa je na světě. S tím teď bojuju u staršího dítka ![]()
Tak jdeme Matěje ukázat mudře, 18 dní se jí zdá dlouho. Uvidím, co uvidí ![]()
Jsme doma, mudra pošťourala Matěje v konečníku teploměrem a naznala, ža tam opravdu nic nemá, že má čistá střeva. Kdyby prý měl neprůchodná střeva nebo tak neco, tak by se rozhodně choval jinak. Předvedl jim tam reklamu na spokojené miminko
. Břicho měkké, váha v deseti týdnech 5,65kg.
No, ale máme limit do pátku. Když se nevykadí, pojedeme ještě v pátek na konzultaci do nemocnice, prý bude radši, když ho uvidí i tam…
Pokud je mimi kojené, je dobré, když si mamina dá kyšku, podmáslí apod. zkrátka něco kysaného, to taky pomáhá.
@KPKristy Tak to je fajn. Jinak Mětějovu váhu dosáhl prcek v půl roce
. Jsem zvědavá na pokračování, tak pak ještě napiš
.
Jsem taky zvědavá. Náš to zvládl ten 18. den, ale myslím, že zase jedem další cyklus:-))
@mlask píše:
Jsem taky zvědavá. Náš to zvládl ten 18. den, ale myslím, že zase jedem další cyklus:-))
No, mě včera doktorka říkala, že měla jeden případ, kdy miminko takto kadilo po třech týdnech, dalo si tři kola, a pak už zase normálně každý den. To jsem zvědavá, co za akci čeká nás.
Mimochodem, dnes taky nic…
@mlask
Koukám, že máš jen o měsíc staršího budulínka, než je ten náš!
Tak prosím hlásím, že se Matěj dneska ráno po devatenácti dnech vykakal!! ![]()
Tedy vykakal, no, spíš se brutálně pos*al, ale mám z toho radost. Budu volat doktorce, ale do nemocnice určitě nebudeme muset, jupí! ![]()
A než jsem odeslala příspěvek, tak jsem musela zlikvidovat další kalamitu. Teď si to bude vynahrazovat a já nebudu stačit přebalovat, ne ![]()
Jsem zvědavá, jestli už bude kadit normálně nebo pojedeme další kolo ![]()
No, já tomu nevěřila. Chlap si dokonce vzal dneska volno, abych nemusela s dětma cestovat MHD v tom horku. Nakonec nebude nemocnice ani horko, tak aspoň rodinný den ![]()
Všem děkuju za podporu, rady a zkušenosti ![]()
Ale možná jsem tu za chvíli zase s dalším kolem, máš Matěj už od narození musí mít něco extra
![]()
@KPKristy, já Ti říkala, že plínka nebude stačit
Úplně chápu a znám, co prožíváš. Spíš počítj s dalším kolem ![]()