Kojenecká voda Aqua Anna

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13
17.4.14 11:55

Okamžitě tu vodu vylejte!!!!

Dobrý den,

dnes jsem se dozvěděla, že tato voda je ZÁVADNÁ!!! Přítelkyně bráchy byla dnes s šestitýdenním synovcem u doktorky, protože malej jí i dvě hodiny po jídle blinkal. Potkala se tam s jinou maminkou, která tuto vodu taky dávala svýmu chlapečkovi a ten musí do nemocnice do inkubátoru!!! Já tuhle vodu dělala před 2-2,5 lety své dcerce a voda byla ještě v pořádku, nebyla kalná, ale teď jo. Nevim, co v ní je, bylo by nejlepší poslat vzorek někam na rozbor a napsat této firmě. Takže jestli můžu radit… vodu vylít a dr poradila „švagrový“, ať kupuje karlovarskou kojeneckou vodu!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
25.1.17 14:40

Maminky, máte někdo aktuální zkušenosti s touto vodou? :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5894
25.1.17 15:12

@Marriell je to kojenecka voda, pruhledna, nesycena, nejak nevim, co by jsi chtela cist? Proste voda…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
25.1.17 15:35

@xjuklickova četla jsem na tuto vodu docela negativní recenze, tak mne zajímají další názory :nevim: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5894
25.1.17 15:48

@Marriell My jí používali a nic závadného jsem neshledala. Každé vodě se stane, že se šarže nepovede. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
585
25.1.17 16:15

My jsme ji take pouzivali na chate a zadny problem jsme s ni nikdy nemela. Doma jsem pouzivala prevarenou vodu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
28.1.17 12:09

@xjuklickova Děkuji moc za odpověď. Máme ji doma, tak ji vyzkoušíme :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
28.1.17 12:09

@Framik také děkuji za info. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
1.8.17 17:16

Fromin kojenecká voda

Nově se objevila v lékárnách dr.Max kojenecká voda FROMIN. Pokud vím tak je jediná u nás z artézkého vrtu a není to minerálka!!! na rozdíl od ostatních vod na trhu, které sice mají označení kojenecká, ale mají v sobě pro kojence moc minerálů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
7.5.18 19:06

Aqua anna voda není závadná

Při nesprávné manipulaci třeba ve vedrech se pomnoží bakterie v každé vodě, která není chemicky ošetřena. Tak pozor na skladování!!! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22948
7.5.18 19:10

@Klux já si jí kupuju často, chutná mi ;)
ale je fakt, že žádná voda v plastové lahvi by neměla být na sluníčku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
451
7.5.18 19:13

Já bych ji nepoužívala, pokud v ní něco plave. Dětem jsem filtrovala a převařovala vodu z kohoutku a v pohodě, s tím jsem spokojená. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22948
7.5.18 19:15

Já jí mám doma a nic v ní neplave, kdyby plavalo, tak jí nepiju ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí